|
Post by gtziaf on Dec 9, 2013 18:52:41 GMT 2
Τέτοια ασυμφωνία χαρακτήρων βρε Μήτσε? ;D Δεν πειράζει... Θα ξεδώσεις με το Χίρο, που έρχεται... Και επειδη υπαρχει Θεος και ακουει, ναι! Μου φεραν δωρο ενα F16 της Kinetic Για το Φ-16 θες κάνα ρεφ? ;D ;D ;D Πάντως η εφαρμογή από τα κινέτικ, από ότι ακούω, είναι χάλι... Μήπως το πρόσωπο που σου έκανε το δώρο, ήθελε κάποιου είδους εκδίκηση ;D : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 10, 2013 10:27:38 GMT 2
Και επειδη υπαρχει Θεος και ακουει, ναι! Μου φεραν δωρο ενα F16 της Kinetic Για το Φ-16 θες κάνα ρεφ? ;D ;D ;D Πάντως η εφαρμογή από τα κινέτικ, από ότι ακούω, είναι χάλι... Μήπως το πρόσωπο που σου έκανε το δώρο, ήθελε κάποιου είδους εκδίκηση ;D Δε νομιζω να ηθελε εκδικηση, διοτι δεν ηταν το "προσωπο" ;D ;D Μου τα πηραν τα ξαδερφια μου το F16 και ενα Blackhawk, να σου πω την αληθεια ενθουσιαστικα, ξεκινησα το Μπλακχοκ και σε ενα απογευμα εφτασα μεχρι το σημειο που ενωνουμε τα δυο μισα της ατρακτου όου γιέααααα!!!! Καπου εκει διαπιστωσα οτι βαφεται με κατι σατανικα χρωματα που δεν γυαλιζουν, και οτι το 2Κ ειναι λιγο βαρυ για υποστρωμα για τις χαλκομανιες ;D οποτε μπηκε ξανα στο κουτι και περιμενει. Το F16 μου φανηκε πιο πολυπλοκο, αλλα δε με νοιαζει η εφαρμογη... καλυμπρα, σιδηροστοκο, τι σοϊ φαναρτζηδες ειμαστε!!!
|
|