|
Post by m@ster k@frer on Jun 5, 2013 11:48:48 GMT 2
Έχουμε αρχίσει και παίρνουμε φωτιά απο τώρα....
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 5, 2013 15:47:31 GMT 2
Απλή συμβολή στη προσπάθειά σου για το σουλούπωμα του κιτ. Θεωρώ ότι τις έχεις ήδη. Οι δυο δευτερες τις εχω για τις δυο πρωτες δεν παιρνω και ορκο, κατι μου θυμιζουν ;D Σας ευχαριστω πολυ! : : Στο Βιλαμπαχο ακομα τριβω : : Καταρραμενοι γιαπωνεζοι : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 8, 2013 1:18:07 GMT 2
Γειά σας παιδιά! Ήρθε νομίζω η ώρα να σας παρουσιάσω και εγώ με τη σειρά μου το αγωνιστικό με το οποίο θα συμμετάσχω στο φετινό ‘’Le Mans 24h Week Build'' του ScW. Πρόκειται για την Sauber Mercedes C9 Kouros του 1987. Ιστορικό: Μέχρι το τέλος της σεζόν 1955 η Mercedes στο Grand Prix και στα sport αυτοκίνητα ήταν απρόκλητη. Όμως η εταιρεία δεν έγινε ξανά ανταγωνιστική στον τομέα αυτό μέχρι το 1986 όπου και ξεκίνησε να φτιάχνει μηχανές για αγωνιστικά. Η C9 που ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1987 στην Σουηδία από το Peter Sauber. To σασί της ήταν σχεδιασμένο από αλουμίνιο, φορούσε τον Mercedes- Benz M119 κινητήρα σε διάταξη V8 με 2 turbo, 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και περιείχε 4.973 cc. Όλο αυτό το πακέτο παρήγαγε πάνω από 900hp…. Το αγωνιστικό της ντεμπούτο πταγματοποιήθηκε το 1987 στην πίστα του Silverstoone στο πρωτάθλημα WSPC όταν μπήκε στον τέταρτο αγώνα . Παρόλα συτά το αυτοκίνητο δεν περίμενε κανείς να συμπληρώσει τα 1000 km και τράβηξε όλα τα βλέμματα απέναντι σε δυνατότερες ομάδες. Συμμετείχε σε μόνο 5 αγώνες WSP και νίκησε τους 3. Στο LeMans το 1987 σημείωσε το γρηγορότερο γύρο, ξεκίνησε από την 1η θέση στο Spa και ήταν ο νικητής στο Γερμανικό Πρωτάθλημα το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς. Το 1988 έκλεισε την σεζόν κερδίζοντας άνετα τους 5 από τους 11 αγώνες. Το 1989 το αμάξι άλλαξε χρώμα και από ……(μάλλον μαύρο) βάφτηκε ασημί πέρνωντας και την ονομασία ‘’new silver arrow’’. Αντικαταστάθηκε το 1991 από την C11. Κιτ: Πρόκειται για ένα κίτ curbside (δίχως κινητήρα) επανέκδοση της Revell (καλούπι Hasegawa) με κωδικό #07250. Αποτελείται από 80 κομμάτια κατανεμημένα σε 7 sprues (το ένα περιέχει τα διαφανή κομμάτια). Οι οδηγίες κατασκευής χωρίζουν την κατασκευή σε 23 στάδια και κυμαίνονται στα γνωστά πρότυπα της εταιρείας δηλαδή σαφέστατες με αναλυτική και επεξηγηματική παρουσίαση. Τα ελαστικά είναι από πολύ καλό υλικό και δείχνουν άκρως ρεαλιστικά ( το μόνο βέβαια που χρειάζονται είναι το γνωστό τρίψιμο για την εξαφάνιση της ραφής στο κέντρο τους). Τα διαφανή κομμάτια δείχνουν διαυγή και αρκετά λεπτά (όχι όμως και στα πρότυπα της Tamiya…). Η καρτέλα χαλκομανιών δείχνει αρκετά ανθεκτική και γενικότερα σου αποπνέει μια άισθηση σιγουριάς ότι δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί τους. Σε γενικές γραμμές το κίτ είναι καλό με ωραίο πλαστικό, αρκετά πλούσια λεπτομέρεια και ελάχιστο φλάς (αμάξωμα). Η δε εφαρμογή των περισσοτέρων κομματιών ύστερα από εκτεταμένα dry-fits κρίνεται αρκούντως ικανοποιητική. Στα μείον θεωρώ την απουσία δαγκανών στα δισκόφρενα, τα ‘’ανάποδα’’ Michelin στα λάστιχα και βέβαια το σημαντικότερο την απουσία του πλαστικού ‘’καπακιού’’ μπροστά στο ψυγείο, δίνεται βέβαια πατρόν αλλά αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι να καλουπάρεις ένα κομμάτι πλαστικό….Προφανώς η Revell όταν εννοεί επανέκδοση εννοεί ‘’αλλάζω μόνο κουτί και οδηγίες’’…. Manual: Η Revell δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε τρείς επιλογές αγωνιστικών. Πρόκειται για την LeMans, WSP, WSP (German Super Cup) όλες για το 1987. Φυσικά και θα με απασχολήσει η πρώτη περίπτωση που έτρεξε μόλις για 37 γύρους στο συγκεκριμένο αγώνα στα χρώματα του γνωστού αρώματος ‘’Kouros’’ του γνωστού οίκου ‘’Yves Saint Laurent’’ με αριθμό συμμετοχής #62 και οδηγούς τους Chip Ganassi , Johnny Dumfries και Mike Tcackweel. Να είστε όλοι καλά, τα λέμε στην εκκίνηση… Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 8, 2013 12:14:22 GMT 2
Καλή επιτυχία Άλεξ... Πολύ όμορφο το τέρας!!! Αφού, ξεκινήσαμε να στηνόμαστε στην εκκίνηση σας παρουσιάζω την δική μου, πρωτότυπη , συμμετοχή ;D που δεν είναι άλλη από τη Ferrari 250 LM με αριθμό σειράς #8165, από τον 24ώρο αγώνα του 1968. Η προετοιμασμένη από τον David Piper, ιδιωτική, συμμετοχή τερμάτισε 7η τον αγώνα του 1968, καθοδηγούμενη από τους θρύλους David Piper και Richard Attwood. O Βρετανός, David Piper, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ιδιώτες με αρκετές περγαμηνές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σπορ αυτοκινήτων. Προετοίμασε και οδήγησε για περίπου 5 χρόνια, παρέα με τον Richard Attwood διάφορες Ferrari με αξιοσημείωτα, για ιδιώτες, αποτελέσματα. Εκτός από Ferrari συμμετείχε σε αγώνες με τις θηριώδεις Lola T70 και Porsche 917. Επίσης συμμετείχε σε 2 Βρετανικά gp F1, με ιδιωτικές Lotus. Παρά τις επιτυχίες του στους αγώνες, έμεινε γνωστός για το ατύχημα του κατά τη διάρκειά των γυρισμάτων της ταινίας "Le Mans" του Steve McQueen, όπου διέλυσε την 917 του, χάνοντας μέρος του ποδιού του. Το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα των αυτοκίνητων του, έχει μείνει στην ιστορία των αγώνων αντοχής, ενω ο ίδιος δεν τα παράτησε και συμμετείχε, μέχρι πρόσφατα σε αγώνες με ιστορικά αυτοκίνητα. Ο επίσης Βρετανός Richard James David Attwood πραγματοποίησε την πρώτη του σημαντική διεθνη νίκη στις 9 ώρες του Rand, το 1964, με τη Ferrari 330P2 του Piper. Πριν είχε οδηγήσει για τις Triumph, Lola, Jaguar και Ford (GT40). Ταυτόχρονα ξεκίνησε την καριέρα του στη F1, με διάφορές ιδιωτικές συνήθως, Lotus, BRM και Cooper. Στην F1 παρέμεινε έως το 1969, με καλύτερο αποτέλεσμα τη 2η θέση, στο Μονακό του 1968. Στους αγώνες αντοχής, εκτός από τις ιδιωτικές Ferrari οδήγησε και για την Porsche. Μάλιστα το 1970, κέρδισε το καλύτερο Le Mans της ιστορίας, με την 917 και συνοδηγό τον Hans Herrmann. Το κιτ της Scale Design, μιας μικρής βιοτεχνίας ενός Αμερικανού, δείχνει και είναι λιτό. Περιέχει τα απολύτως απαραίτητα για να φτιαχτεί μια Curbside εκδοχή της φουσκωμένης 250 LM. Τα PE είναι αρκετά πλήρη, τα ζαντολάστιχα δείχνουν αρκετά καλά, τα σήματα είναι καλοτυπωμένα (ελπίζω να είναι αντιστοίχως ποιοτικά) και περιέχονται και 2 σετ ( : : ) με vac διαφανή μέρη. Τέλος, οι οδηγίες είναι χειρόγραφες και ασαφείς . Η ρητίνη είναι μάλλον μέτρια και με ανησυχεί η "σφουγγαρένια" υφή του αμαξώματος. Τέλος, κάποια προβλήματα εφαρμογής και αρκετές ασάφειες, είναι συνηθισμένες για τέτοιου είδους κιτ και θα αντιμετωπιστούν κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Μάλλον, δεν προλαβαίνω να εκμεταλλευτώ το παράθυρο των κανονισμών για αστάρωμα του αμαξώματος πριν την Κυριακή, οπότε να περιμένετε πρόοδο, από Δευτέρα. Άντε 7 και σήμερα... : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 8, 2013 17:25:46 GMT 2
Με τη σειρά μου και εγώ να παρουσιαστώ ;D Porsche 956 λοιπόν (τι πρωτότυπο θα έλεγα ) στα χρώματα της Skoal Bandit Porsche Team τη χρονιά 1984. Στο τιμόνι βρίσκουμε τους D.Hobbs, P.Streiff και S.Van Der Merwe οι οποίοι οδήγησαν την κούκλα στο 3ο σκαλί του βάθρου σε έναν επεισοδιακό αγώνα. Κατα τη διάρκεια του αγώνα, ένας Γάλλος κριτής, ο Jacky Loiseau (42) , έχασε τη ζωή του όταν ο Βρετανός οδηγός John Sheldon, που οδηγούσε μια Nimrod - Aston Martin, έχασε τον έλεγχο της και προσέκρουσε στην ευθεία Mulsanne με ταχύτητα 322 km/h. Στην σύγκρουση ενεπλάκει και ο Αμερικάνος Drake Olson, ο οποίος χτύπησε στα θραύσματα της Aston του Sheldon η οποία είχε μολις πάρει φωτιά, η φωτιά εξαπλώθηκε επίσης στο δάσος που υπήρχε δίπλα στο συμβάν. Δεν τραυματίστηκε αλλά υπέσετει σοβαρά τραύματα ένας ακόμα κριτής, ο Andre-Guy Lefebvre (48). Ο Sheldon επέζησε από την πρόσκρυση, αλλά υπέστει σοβαρά εγκαύματα. Το αυτοκίνητο ασφαλείας παρέμεινε για περίπου 1 ώρα στον αγώνα. Κιτ: Πρόκειται για κλασσικό κιτ ΤΑΜΙΥΑ χωρίς εκπλήξεις, λογικα Όπως καταλαβαίνετε οι χαλκομανίες του κίτ αποτελούν μουσειακό είδος, δεν πρέπει να έχει μείνει ίχνος ζωντάνιας πάνω τους ;D 'Ετσι αποφάσισα να φτιάξω την συγκεκριμένη έκδοση με σήματα της Studio27. Παραθυράκι:Εκμεταλλευόμενος το παραθύρι του κανονισμού για το αστάρωμα του αμαξώματος, βρίσκομαι ηδη στο 1ο χέρι Και για να πάρουμε μια γεύση απο τον αγωνα:
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 9, 2013 11:30:40 GMT 2
Καλή επιτυχία Χρήστο... Ο πύργος της Michelin, στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού άναψε... και στη θρυλική πίστα, ξεκίνησαν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές... www.24h-lemans.com/live/en/
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 9, 2013 12:50:30 GMT 2
Γιώργο θενκς! Ζω για το LM WB που δεν θα φτιάξεις συνδυασμό Ferrari+ρητίνη Αλέξη γουστάρω φούλ περιγραφή!! με το καλό Στην δική μου κατασκευή θα υπάρξει μια παραφωνία με τις ζάντες διότι είναι διαφορετικες (σωστές θα ήταν αυτές που έχει η Sauber C9 της ΤΑΜΙΥΑ) αλλά ελπιζω να μην το δείτε, θα βάλω τα καπάκια και δεν θα το καταλάβετε ;D
|
|
|
Post by alex78 on Jun 9, 2013 17:09:34 GMT 2
Καλή επιτυχία Άλεξ... Πολύ όμορφο το τέρας!!! Αλέξη γουστάρω φούλ περιγραφή!! με το καλό Να είστε καλά παίδιά, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία και σ'εσάς!! Γιώργο θενκς! Ζω για το LM WB που δεν θα φτιάξεις συνδυασμό Ferrari+ρητίνη Τουλάχιστον Chris θα είναι.....πράσινη, κάτι είναι και αυτό..... ;D ;D * Γιώργο εξοπλίσου με καρότο και μαστίγιο, κάτι μου λέει ότι θα χρειαστούν... * Χρήστο κάθε εμπόδιο για καλό φίλε με την καρτέλα, εξάλλου μεταξύ μας πολύ καλύτερο το livery της S27... Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 10, 2013 10:27:57 GMT 2
<table class="quote" cellpadding="2" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td width="100%"> Γιώργο θενκς! Ζω για το LM WB που δεν θα φτιάξεις συνδυασμό Ferrari+ρητίνη
</td></tr></tbody></table> Τουλάχιστον Chris θα είναι.....πράσινη, κάτι είναι και αυτό... Καταρχήν, Χρήστο πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα φτιάξω κάτι διαφορετικό από 250LM - 250P ;D Αλλά για του χρόνου, καλά να είμαστε μέχρι τότε..., σας έχω special θέμα, πάντα με το αλογάκι... Αλεξ, ναι κάποια στιγμή πρέπει να φτιάξω κάτι διαφορετικό από Ferrari στο GB... Ίσως το Πεσκαρόλο ή μια Αστον LMP1 ή... Όσο αφορά τις ρητίνες, στο πρώτο, είχα φτιάξει την 250 της Academy. Μετά κύλησα... ;D Μιας κι έχουμε μπει στη τελική ευθεία για την εκκίνηση, ας δούμε πως διαμορφώνεται το grid, με τις μέχρι τώρα συμμετοχές. [*]gtziaf - Ferrari 250LM David Piper 1/24 [*]Chris_SD - Porsche 956 Skoal-Bandit 1/24 [*]paparadiation - Porsche 917K 1/24 [*]alex78 - Sauber Mercedes C9 Kouros 1/24 [*]AlexAmarandos- Ferrari F40LM 1/24 [*]jvolume - Porsche 962 Jagermaister 1/24 [*]JOHNY.B.- Ferrari F40LM 1/24 [*]m@ster k@frer- Ford GT40 1/24
Άντε προλαβαίνουμε να γίνουμε 10!!!! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 11, 2013 13:55:10 GMT 2
Εγώ έμεινα στη φωτιά που λέγαμε.... Μηχανικό πρόβλημα στον 3ο γύρο και καιγόμαστε ακόμα...
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 11, 2013 21:30:21 GMT 2
Καλησπερα, πριν παρουσιασω τη δικη μου συμμετοχη θα ηθελα να ενημερωσω τους συναγωνιζομενους αλλα και τους αληταρχες οτι το δικο μου θεμα θα εμπεριεχει και ενα μινι διοραματακι, τιποτα σπουδαιο , απλα μια ιδεα της τελευταιας στιγμης...Επειδη οπως πια ξερετε η ολη κατασκευη θα γινει στο μαγαζι ( μιας και δεν εχω αλλο ελευθερο χρονο) θα ηθελα να μου επιτρεψετε να αρχισω απο αυριο την κατασκευη (μονο του διοραματος) μιας και τωρα εχω τον χρονο γι αυτο. Φυσικα το μοντελο θα παραμεινει ανεπαφο μεχρι την κυριακη οποτε και θα ξεκινησει η κατασκευη του... Τι λετε;
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2013 21:44:25 GMT 2
Γιάννη, φυσικά μπορείς να ξεκινήσεις το διόραμα... μιας και δεν περιλαμβάνεται στους κανονισμούς. Σε ενημερώνω επίσης ότι μπορείς να ασταρώσεις το αμάξωμα πριν την Κυριακή. Δες το χρόνο σου και αποφάσισε. Καλή επιτυχία : :
|
|
|
Post by jvolume on Jun 12, 2013 14:27:56 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jun 12, 2013 14:56:23 GMT 2
Φίλοι μου, η δική μου F40LM τελικά θα παραμείνει στο paddock λόγω μετακόμισης του ιδιοκτήτη της.
Όπως καταλάβατε μετακομίζω και οι μοντελιστικές εργασίες θα παγώσουν για λίγο μέχρι να εγκατασταθώ και να φτιάξω τον χώρο μου...
Θα παρακολουθώ την πορεία σας ως θεατής ;D
|
|
|
Post by jvolume on Jun 12, 2013 17:26:27 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους Ήρθε η ώρα να παρουσιάσω και εγώ τη συμμετοχή μου για το φετινό LM week GB. Πρόκειται για την Porsche 956 της Revell με τα χρώματα του γνωστού ποτού Jagermeister. Το κιτ φαίνεται να είναι rebox hasegawa και εδώ αρχίζουν τα γλέντια. Υπάρχει σοβαρή υποψία (με τον gtziaf πρωτεργάτη αυτής) ότι το κιτ παρουσιάζει την 962 και ότι ο μακετίστας και γενικώς το παρεάκι της Revell που είναι υπεύθυνο για την κυκλοφορία αυτού του κιτ δοκίμαζε το διαφημιζόμενο ποτό και τελικά κάτι έμπλεξε. Δεν είμαι γνώστης των οχημάτων της κατηγορίας των πρωτοτύπων και δεν έχω άποψη για την υποψία αυτή, όποτε ελπίζω ο συναγωνιστής paparadiation που είναι λάτρης της θεματολογίας να μας διαφωτίσει (Τζιμ ακούς?). Ιστορικά 956 με αυτά τα Livery δεν έτρεξε ποτέ στο Le Mans αλλά εκμεταλλευόμενος ακόμα ένα παραθυράκι για του τύπους των οχημάτων που μπορούν να συμμετάσχουν μπαίνω στον ωραίο αυτόν μοντελιστικό αγώνα. Το κιτ: Το κιτ είναι ταμάμ (όχι δε βλέπω Σουλεϊμάν!! ) για τη συγκεκριμένη περίσταση. Δεν έχει μηχανικά μέρη και είναι όσο πιο απλό γίνεται. Διαθέτει 57!! κομμάτια εκ των οποίων τα 11 είναι για άλλη έκδοση (962??) . Από λεπτομέρεια μη περιμένετε πολλά περισσότερα από τα βασικά. Θεωρώ ότι η εφαρμογή είναι καλή αλλά θα περιμένω μέχρι την Κυριακή για να το μάθω. Το κιτ αγοράστηκε με σκοπό την εκμάθηση του συνδυασμού Iwata - Zero και αυτόν ακριβό τον σκοπό θα εξυπηρετήσει τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα. Οι οδηγίες βρίσκονται εδώ : www.revell.de/manual/07253_PORSCHE_956_C.PDFΤο συγκεκριμένο όχημα αναπαριστά την 956 της ελβετικής ιδιωτικής ομάδας Brun Motorsport στον αγώνα του Nürburgring με οδηγό τον αείμνηστο Stefan Bellof. Περισσότερα για την 956 θα βρείτε εδώ: en.wikipedia.org/wiki/Porsche_956και για την ομάδα εδώ: en.wikipedia.org/wiki/Brun_Motorsport www.brun.li/Η κατασκευή έχει ήδη ξεκινήσει με τις προετοιμασίες του αμαξώματος όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Αρχικά έπεσε scribarisma και αστάρωμα: Εν συνεχεία στοκαρίστηκαν με κυανοακρυλική κάποια σημεία που το scriber χάραξε (στην κυριολεξία) τον δικό του δρόμο. Αυτά τριφτήκαν το πρωί και αύριο θα ασταρωθούν ξανά: Αυτά για την ώρα. Καλά να περάσουμε. Καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 12, 2013 19:20:44 GMT 2
Καλη αρχη σε ολους, πολυ ωραιες παρουσιασεις : : Η Πόρσε ξεκίνησε δοκιμές με το LMP1 της Και τι πρωτοτυπο! Audi R18 με κινητηρα βενζινης ;D Porsche 956 by Revell : : : : : : Καλα, εδω γελανε και οι ζουλου... Το κιτ οχι απλα ειναι 962, αλλα ειναι 962 με μεγεθος πισω ζαντας και undertray 1988 και μετα. Και επειδη μιλαμε με αποδειξεις, πρωτα μεγιστη φωτοσοπια σε powerpoint και μετα για τους σκληροπυρηνικους ανοιξτε και το σποιλερ για περιγραφη photo hostingΛοιπον, η ολη ιστορια ξεκινησε οταν η 956 εφαγε πορτα στο πρωταθλημα IMSA (το αντιστοιχο Group C των ΗΠΑ στα 80ς) επειδη εκτος των αλλων τα πεταλ δεν ηταν πισω απο το νοητο αξονα του κεντρου των εμπρος τροχων. Επειδη η αγορα των ΗΠΑ ηταν και ειναι πολυ σημαντικη για τη Πορσε, εξελιχθηκε η 962 η οποια εκτος ολων των αλλων (διαφορετικο μοτερ, ενα αντι δυο τουρμπο κλπ κλπ) ειχε πλεον τα πεταλ πισω απο αυτο το νοητο αξονα. Αυτο εγινε με την κατασκευη νεου μονοκοκ το οποιο επιμηκυνθηκε ακριβως πισω απο του εμπρος τροχους, με αποτελεσμα να μακρυνει το μεταξονιο και να κοντυνει η μουρη. Αυτα το 1984. Στη συνεχεια η FIA ανακοινωσε οτι απο το 1987 ο κανονισμος για τα πεταλ θα ισχυει και στο group C, οποτε πανω στο μονοκοκ της αμερικανιας, κουμπωθηκαν τα ευρωπαικα μηχανικα μερη και ειχαμε την 962C που ντεμπουταρε το 1985. Γιαυτο προσπαθησα να σημειωσω στη φωτογραφια τοσο το κεντρο των τροχων σε σχεση με το παρμπριζ οσο και το σημειο πισω απο τους τροχους. Ειναι η πιο εμφανης διαφορα, και μπορειτε να το δειτε και μονοι σας αν συγκρινετε την 956 της Ταμιγια με την "956" της Ρεβελ. Ενα δευτερο σημειο που ειναι καραμπινατη διαφορα ειναι το υψος των τουνελ των venturi στο undertray. Πολυ χαμηλοτερα στην "956" by Revell, το οποιο ειναι 150% λαθος γιατι η 956 αποσυρθηκε αναγκαστικα στο τελος του '86 (λογω του κανονισμου για τα πεταλ που ειπαμε προηγουμενως), πριν δηλαδη εφαρμοστει ο εν λογω κανονισμος για τα βεντουρι το 1988. Αλλωστε και οι ηδη υπαρχουσες 962 επρεπε να φορεσουν νεο χαμηλοτερο undertray. Πηγες: (με σκονακια δουλευω, τι νομιζατε ;D ) Porsche 956 962 (by James Allen) Directory of World Sportscars Group C and IMSA Cars from 1982 (by Michael Cotton) Τωρα σχετικα με το livery, τουλαχιστον αυτο δεν ειναι sci-fi. Οπως μπορειτε να δειτε και απο τα links, υπηρξε 956 jagermeister με οδηγο τον Bellof αλλα στο DRM (εκει που τρεχαν παλιοτερα τα Καπρι του Χρηστακη ;D ). Υπηρξε επισης 962 jagermeister με Bellof οδηγο, αλλα με αλλα νουμερα. www.racingsportscars.com/driver/results/Stefan-Bellof-D.html www.racingsportscars.com/driver/photo/Stefan-Bellof-D.htmlΙν ενι κεης γουατσοεβερ, σε ευχαριστουμε Ρεβελ που μας περνας για υπανθρωπους : :
|
|