|
Post by AlexAmarandos on Apr 15, 2013 22:43:22 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου! Και ενώ περιμένω να βγάλω άκρη με τα σήματα της TR58, είπα να πιάσω μια μεγαλύτερη κλίμακα, αλλά εξίσου χρεπαδούρα Μιλάμε για την 356LM! Από το αγαπημένα μου αυτοκίνητα, μόλις την είδα ebay την "χτύπησα" αλύπητα! Το κιτ είναι crub με ελάχιστη λεπτομέρια, πολύ παλιά ρητίνη και καλούπι, με άπειρες φυσαλίδες... Για κάποια κομμάτια θα χρησιμοποιηθεί και μια 356 cabrio, η οποία ήταν "glue bomb" που λέγανε και στο χωριό μου και αγοράστηκε για donor... Ξεκίνησα με τα τριψίματα και το κλείσιμο των πρώτων φυσαλίδων, οι οποίες είναι άπειρες... Αυτά για την ώρα φίλοι μου! Σύντομα ελπίζω σε update!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 15, 2013 23:21:28 GMT 2
Που πας και μπλεκεις ρε αδερφε?? Καλη επιτυχια σου ευχομαι
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 16, 2013 8:36:10 GMT 2
Μα μου φαίνεται πως τα θέλει ο ''απ'αυτός σου''!!!! ;D Καλή αρχή και καλή τύχη ρε φίλε!!!! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 16, 2013 10:20:54 GMT 2
Αλέξανδρε καλή αρχή. Όπως διαπίστωσες έχεις δύσκολο δρόμο μπροστά... Και σίγουρα τα θέλει ο ''απ'αυτός σου'' ;D Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 16, 2013 12:31:21 GMT 2
Αλέξανδρε καλησπέρα,
Πολύ όμορφο και ιδιαίτερο θέμα με πολλές πολλές δυσκολίες απ' ότι καταλαβαίνω......
Καλή αρχή και καλό κουράγιο λοιπόν !!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 16, 2013 18:01:10 GMT 2
Αλέξανδρε, καλή δύναμη φίλε. Όμορφο αλλά ζόρικο project. Θα είμαστε δίπλα σου. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το πάτωμα της fujimi με το αμάξωμα. Αν κάτσει, να κάνεις δοκιμαστική εφαρμογή τις αναρτήσεις, τροχούς με το αμάξωμα. Αν όλα πάνε καλά στη παραπάνω διαδικασία θα πρέπει να φτιάξεις στηρίγματα του σασί της fujimi στο αμάξωμα ρητίνης. Είναι η δύσκολη οδός, θέλει δοκιμές, αλλά θα σου δώσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο τέλος. Καλή επιτυχία φίλε μου : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 16, 2013 18:02:19 GMT 2
Πολυ πρωτοτυπο θεμα και πολυ μπελαλιδικο! Καλη αρχη φιλε και καλα κουραγια!! : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 17, 2013 8:37:38 GMT 2
Καλή επιτυχία στο απαιτητικό εγχείρημα και καλό κουράγιο κι από μένα! : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 17, 2013 19:57:41 GMT 2
Αλεξανδρε βλεπω οτι σου αρεσουν πολυ αυτα τα δυσκολα και περιεργα κιτ τι να πω καλη δυναμη φιλε μου!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 11:02:01 GMT 2
Καλημερα Αλεξανδρε, πολυ ομορφο θεμα, και αψογη ποιοτητα ρητινης ;D Ισως μια καλη ιδεα για την Profil24 θα ηταν να ασχοληθει και με τα ελβετικα τυρια : : Τι να πω, οπως ειπε και ο Ολι Ρεν "καλό κουράγκιο" : :
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Apr 18, 2013 12:11:32 GMT 2
Καλη επιτυχια Αλεξανδρε και με αυτο το δυσκολακι!! : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Apr 18, 2013 18:12:37 GMT 2
Φίλε καλή αρχή με δύναμη και υπομονή που σίγουρα θα χρειαστείς με αυτά τα κιτ που καταπιάνεσαι. Το κιτ εκτός απο τα κομμάτια πρέπει να δίνει και πολλά γυαλόχαρτα στη συσκευασία : : : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 20, 2013 18:53:16 GMT 2
Παιδια σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας! Η αλήθεια είναι πως τα χρέπια δίνουν νόημα στην μοντελιστική ζωή μου!χαχαχα!! Για την ώρα είμαστε το 3 χέρι στοκαρίσματος τριψίματος...και προχωράμε κανονικά...
|
|
|
Post by alex78 on Apr 20, 2013 23:39:58 GMT 2
Αλέξανδρε σε περιπτώσεις σαν τη δικιά σου πρέπει να θεσμοθετηθούν τα ''μαστιγώματα'' στα emotions του forum! ;D Καλά κουράγια φίλε! : : : : Αλέξης : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Apr 21, 2013 0:13:29 GMT 2
αυτά είναι!καλό κουράγιο και καλά τρυψήματα!!!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 23, 2013 19:02:13 GMT 2
Αλέξη και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλια σας! Και τώρα κάποιες συμβουλές-ιδέες φίλοι μου... Στο διαδύκτιο, αλλά και στα βιβλία που έχω υπάρχουν 2 εκδόσεις. Η SL και η LM. Οι διαφορές βασίζονται στο ότι η SL είναι λουστραρισμένη και ότι η LM δεν έχει βερνίκι επάνω και έχει κάποια σημεία εξωτερικά διαφορετικά... Αυτά είναι τα ακόλουθα στην παρακάτω φωτό, όπου τα έχω σημειώσει. Θα σας πω τι πιστεύω εγώ ότι μπορεί να είναι και έπειτα μου λέτε την γνώμη σας... 1. Εισαγωγή για φρέσκο αέρα στον οδηγό. Στις περισσότερες εικόνες φαίνεται σαν "μπάλωμα". 2. Πιθανολογώ ότι είναι kill switch. 3. Ίσως κάποιος δείκτης λαδιού για γρήγορο τσεκάρισμα ή κάποιο είδος φίλτρου.. 4. Είτε το φίλτρο αέρα, είτε κάποια εισαγωγή αέρα...Δείτε και από άλλη όψη στην παρακάτω φωτό. Ρωτάω γιατί αυτά τα σημεία είναι καλουπαρισμένα με το αμάξωμα και είναι άθλια, εκτός κλίμακας και γεμάτα τρύπες... Αναμένω την πολύτιμη βοήθεια σας
|
|