|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 12, 2012 1:16:41 GMT 2
Οργανωθηκαμε βλεπω!!! Στα δικα μου τωρα: Το πρωι βαφτηκε το αμαξωμα με το TS-26 αφου ασταρωθηκε με το 1000 της Gunze. (Spray κ τα δυο για οικονομια χρονου ή αλλιως για να μην πανε χαμενα αφου υπηρχαν στο συρταρι). Τα μονα εξτρα στο αμαξωμα ειναι οτι ανοιξα τον αεραγωγο στο εμπρος καπω κ αφαιρεσα τον υαλοκαθαριστηρα, εβαλα 3 φιλετακια φυλλο πλαστικου στους πλαϊνους εμπρος αεραγωγους που υπηρχαν στο πραγματικο, αφαιρεσα τις αναγλυφες ασφαλειες στο εμπρος καπω κ κολησα-στοκαρισα το πισω καπω. Κλασσικα το Roll Cage ηταν υποτυπωδες αλλα αντι να βελτιωσω το υπαρχον, εφτιαξα καινουριο. Αυτοκινητο Group 5 (βλ. 320i) χωρις κρανος γινεται? Οχι βεβαια! Dremel κ δεν ειμαι καλα ;D Τελος ανοιξα οπες στα μπρατσα του τιμονιου κ αποχρωμιωσα τις ζαντες Καλημερα
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 12, 2012 1:18:35 GMT 2
Μητσε κουραγια!!!!
|
|
|
Post by Sakis on Jun 12, 2012 1:26:07 GMT 2
Αφήστε το Δημήτρη να τρίβει με 80άρια σμυριδόπανα τα μεταλλικά Burago του και το Τζιαφά να γκρινιάζει για τους θόλους της σαβούρας του (έλεος ρε μαν σε εβδομαδιαίο GB οι θόλοι σε μάραναν... ;D ;D ;D ;D ;D) Εδώ καλέ κύριοι ελάτε να θαυμάσετε μοντέλο! Όχι ότι είναι κανονικο update αλλά έτσι για να πω κι εγώ ότι κάνω κάτι! Άνοιξα τους αεραγωγούς γιατί μου στραβοκάθονταν κλειστοί. Έστρωσα το πίσω μέρος των ελαστικών (πλαστικών για την ακρίβεια)γιατί είναι απαράδεκτα και ας μην φαίνονται στο τελειωμένο. Εμβάθυνα όλες τις γραμμώσεις,έστειλα στον αγύριστο τις γραμμές καλουπιού και στόκαρα όπου χρειάστηκε (ναι χρειάστηκε). Ίματζ δεν έχει γιατί έτσι... Κόλλησα τον προφυλακτήρα εξ'αρχής και για μία ακόμα φορά δικαιώθηκα για τις φορές που γκρινιάζω να κολλάτε τους προφυλακτήρες πριν το αστάρωμα.Έκανε σκαλοπάτι και ήθελε αρκετό τρίψιμο για να έρθει σωστά.(εκεί είναι που την πάτησε ο Χρηστάκης πέρυσι αλλά το έσωσε με αριστοτεχνική ντρίπλα και μαγικό πλονζόν ;D ).Με το τρίψιμο έφυγε η χάραξη την οποία χάραξα ξανά. Λέπτυνα όλα τα πάνελ (και τον διαχύτη που με πέθανε)για να έρθουν στην κλίμακα και ήδη μου φαίνονται όμορφα. Τελικά πλάκα έχει αυτή η κλίμακα! Οι εργασίες σταμάτησαν όταν δέχτηκα τηλ για να παρακολουθήσω τα ματς της ημέρας με συνοδεία μπύρας (για να απαντήσω και στον geokat),βλέπεις ότι πίνω όση μπορώ μπας και μου φύγει ο πόνος αλλά ακόμα τπτ,θα συνεχίσω όμως σίγουρα να προσπαθώ! ;D ;D Αυτά και καληνύχτα σας!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 12, 2012 11:07:44 GMT 2
Ωραίες δουλειές παίδες...
Χρηστάκη άσε κάτω το Dremel αγόρι μου... ;D ;D
Θάνε τον Τζιαφά λές, αλλά κι εσύ πήγες και άνοιξες τους αεραγωγούς που βρίσκονται σε βάθος σεισμικής δραστηριότητας... Μαζόχες!!!!
Άιντε βασανιστείτε και σήμερα... ;D ;D
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 12, 2012 11:52:03 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jun 12, 2012 12:05:52 GMT 2
Η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά! Συγχαρητήρια σε όλους! : : : : : : Ειδικότερα, από τη δουλειά του Χρήστου ξεχώρισα το ιδιοκατασκευασμένο roll cage και το αδειασμένο κράνος! : : : : ενώ από τις εργασίες του Θάνου τον εκλεπτυσμένο διαχύτη! : : : : [Αλήθεια, Θάνο, πώς κατάφερες και δούλεψες σε ένα εξάρτημα που τα κομμάτια του βρίσκονται τόσο κοντά και παράλληλα το ένα στο άλλο;]. Οι υπόλοιποι κάνετε εξίσου σημαντική - και σίγουρα εξαιρετική! - δουλειά, απαραίτητη για τη συνέχεια των κατασκευών σας (όπως είναι το διόρθωμα ατελειών των καλουπιών ή το τρίψιμο των εξωτερικών επιφανειών), αλλά ίσως όχι τόσο "χτυπητή" στο μάτι - τουλάχιστον στο δικό μου... Βεβαίως, στα αμέσως επόμενα updates, θα την απολαύσουμε ολοκληρωμένη! Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο σε όλους! : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 12, 2012 12:19:59 GMT 2
Λεπίδι και μεταλλική λίμα (ποντικοουρά) παράλληλα με τα κάθετα πτερύγια.Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο Νεκτάριε απλά θέλει λίγη προσοχή.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2012 12:31:33 GMT 2
Ξεκινήσαμε δυνατά, βλέπω... Άντε και αύριο ξεκινάει και η δραστηριότητα στη πίστα. Εν το μεταξύ, μετά τον πονόδοντο του Θάνου, τα ατυχήματα συνεχίζονται στο le mans. Θύμα αυτή τη φορά η αλφίτσα μου. Ατυχία, που εκτός από το οικονομικό κόστος θα έχει επίπτωση στο χρόνο μου, μιας και έρχονται τρεξίματα σε φροντίδες ατυχήματος, εμπειρογνώμονες και φαναρτζήδες. Να άφηνε ο ευλογημένος, ο θύτης, ένα τηλέφωνο... Δεν ψάχνω δικαιολογίες, τον πόνο μου λέω Το δε ντουκοχαρτο που χρησιμοποιησα ντρεπομαι να πω το βαθμο Πες τα Χρυσόστομε... Πάντως δεν είσαι μόνος, και εγώ την καρότσα με 180άρια την έτριβα, μήπως και σιάξει... : : Οχι βεβαια! Dremel κ δεν ειμαι καλα Όταν σε μάλωνε ο μπαμπάς μικρό, σου έλεγε... "Χρηστάκο κάτσε καλά, θα σου πάρω τον ταχυτροχό!" ;D ;D ;D Φοβερό το κέιτζ... και το κρανάκι. Για το βάψιμο το έχεις, τα είπαμε... Άνοιξα τους αεραγωγούς γιατί μου στραβοκάθονταν κλειστοί. Και θα αφήσεις τον πίσω κλειστό... Άντε ξήλωνε φίλε μου... ΥΓ. Τα δόντια οκ? Πιασε το φτυαρι και θαφτο Άσε ρε συ, έχω φτιάξει και άλλα ρητίνης. Αλλά, τόσο κουκουρούκου δεν το περίμενα. Το καλούπωμα της ρητίνης είναι από τα χειρότερα που έχω δει. Ενώ, έχει όμορφες λεπτομέρειες (π.χ. λάστιχα-ζάντες) και κορυφαία PE, σε ξεγελάει. Όσο το δουλεύεις τόσο αποκαλύπτονται οι φλόμπες. Και κάτι που δεν έχω ξαναδεί. Σε κάποια ρητινένια, μόλις τα τρίψεις λίγο, αποκαλύπτονται φουσκάλες και τρύπες, που δεν φαίνονται στην εξωτερική επιφάνεια. Τραγικό... ΥΓ. Όποιος θελήσει να πάρει κιτ της profil24, να είναι συνειδητοποιημένος για το τι αγοράζει. Καλά κουράγια παίδες : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 12, 2012 12:55:41 GMT 2
.....τα ατυχήματα συνεχίζονται στο le mans. Θύμα αυτή τη φορά η αλφίτσα μου. Ατυχία, που εκτός από το οικονομικό κόστος θα έχει επίπτωση στο χρόνο μου, μιας και έρχονται τρεξίματα σε φροντίδες ατυχήματος, εμπειρογνώμονες και φαναρτζήδες. Να άφηνε ο ευλογημένος, ο θύτης, ένα τηλέφωνο... Δεν ψάχνω δικαιολογίες, τον πόνο μου λέω Όχι ρε συ φίλε τι λές τώρα, εσύ τουλάχιστον όλα καλά?? τα υπόλοιπα διορθώνονται.....ποιές δικαιολογίες ρε Γιώργο αυτά είναι τα σοβαρά, μην τρελαθούμε κιόλας.... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2012 13:04:11 GMT 2
Όχι ρε συ φίλε τι λές τώρα, εσύ τουλάχιστον όλα καλά?? τα υπόλοιπα διορθώνονται.....ποιές δικαιολογίες ρε Γιώργο αυτά είναι τα σοβαρά, μην τρελαθούμε κιόλας.... Όλα καλά φίλε... Λαμαρίνες... Αλλά είναι πολλές οι ατυχίες τώρα τελευταία, και έχω κουραστεί ψυχολογικά. Γενικά τα αντιμετωπίζω με χαμόγελό και χαβαλέ, αλλά όταν συσσωρεύονται, είναι λίγο πιο βαρύ. Εμείς να είμαστε καλά. : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 12, 2012 13:18:01 GMT 2
Μλκία ρε συ Γιώργο με την Αλφίτσα...Δε σε θέλει αλλά χαρά στο κουράγιο σου!Φυσικά και δε συγκρίνεται με πονόδοντο πλάκα κάνεις;Ο πόνος δεν είναι τπτ μπροστά σε υλικές ζημιές της περιουσίας σου...Μακάρι να σου πάνε ολα καλά Μαρίκα αυτός ο Τζιαφάς πολύ καλό παιδί φαίνεται... ;D ;D Με πριζώνεις τώρα με την πίσω γρίλια,δεν ψήνομαι να την ανοίξω όμως,έχει καλή υφή και με σωστό βάψιμο πιστεύω θα δείξει ωραία.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 12, 2012 13:24:03 GMT 2
Γιώργο ελπίζω να μην είναι σοβαρά τα πράγματα γιατί είναι δυσκολες οι εποχές... Καλά ,και ελπίζω και φθηνά, ξεμπερδέματα φίλε. Εν τω μεταξύ, πριν κανα 2 βδομάδες μου έκλεψαν τον δεξιό καθρέπτη στο δικό μου... Έχει σαλτάρει ο κόσμος... Mr Τρίφτερμαν...άσε την πίσω γρίλια...ξεκόλλα...είπαμε να χαλαρώσεις...έχεις τριψίματα και κοψίματα που σε περιμένουν μετά το le mans οπότε απλά απόλαυσε το αυτό... Αγάπιος
|
|
|
Post by nektarios on Jun 12, 2012 14:00:57 GMT 2
Ρε συ Γιώργο, τι να πω; Την κυκλοφορείς, κινδυνεύει (το δίπλωμα). Δεν την κυκλοφορείς, πάλι κινδυνεύει (η ακεραιότητά της)! : : : : Τουλάχιστον το αντιμετωπίζεις με χιούμορ, και νομίζω οτι αυτό είναι και το πιο σημαντικό! : : Εύχομαι ανώδυνα (οικονομικά και ψυχολογικά) ξεμπερδέματα! Τουλάχιστον, ο "δήθεν" (οδηγικά αλλά και συμπεριφορικά!!!) οδηγός, πέτυχε και την αριστερή πόρτα; Θάνο, thanks for the tip! Όσο για τα "δεν ψήνομαι να την ανοίξω" και τα τοιαύτα, όλοι ξέρουμε οτι μέχρι το βράδυ θα το έχεις κάνει, συνεπώς ξεκίνα το συντομότερο! ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2012 16:23:34 GMT 2
Με πριζώνεις τώρα με την πίσω γρίλια,δεν ψήνομαι να την ανοίξω όμως,έχει καλή υφή και με σωστό βάψιμο πιστεύω θα δείξει ωραία. Πλάκα σε έκανα, Θάνο... Μια χαρά είναι. Ήδη έκανες ένα κάρο επεμβάσεις. Θα τη βάψεις και θα είναι τέλεια. Μακάρι να σου πάνε ολα καλά Ναι ρε συ... Le mans χωρίς απρόοπτα δεν παίζει. Θα πάμε λίγο στα πιτ και βουρ για τετρακοσάρισμα στη mulsane. Γιώργο ελπίζω να μην είναι σοβαρά τα πράγματα γιατί είναι δυσκολες οι εποχές Εύχομαι ανώδυνα (οικονομικά και ψυχολογικά) ξεμπερδέματα! Αγάπιε και Νεκ thanks για τη συμπαράσταση. Σίγουρα θα μου στοιχίσει ένα κιτ της hiro και κάτι ψιλά... Τώρα για παραπάνω δεν ξέρω. Θα μάθω τη λυπητερή σύντομα. Δεν πτοούμαστε λέμε
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 12, 2012 16:59:41 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2012 22:04:46 GMT 2
Τρομερό το χρυσό Παναγιώτη... Γιώργο εσύ να 'σαι καλά και οι λαμαρίνες φτιάχνονται Thanks Παναγιώτη : : ΥΓ. Έχουμε ξεφύγει τόσο, που η πρόοδος των μοντέλων, είναι πλέον spoiler. ;D ;D : : : :
|
|