|
Post by Sakis on Jun 12, 2012 22:09:08 GMT 2
Πω πω ρε Παναγιώτη τί πλατίνα είναι τούτη;; Ωραίος! Έλα και μία τζούρα από εργασίες: Τελειώνω σιγά σιγά με τριψίματα και αύριο αστάρωμα όλων των κομματιών.Το σαλόνι είχε φυσικά τα στρογγυλά σημάδια σε δύσκολα σημεία και μιας και είχα έμπνευση είπα αντί να τα τρίψω να τα καλύψω με λεπτό φύλλο πλαστικού ώστε να κερδίσω χρόνο. (Le Mans τρέχουμε..) Αφαιρέθηκαν σημάδια τα οποία τώρα είναι αμυδρά αλλά εάν βαφούν βγάζουν μάτι και χαλάνε την αληθοφάνεια. Και τέλος σε μία έξαρση μοντελιστικής επιφώτισης έκανα το εξής.Οι ζάντες είναι ένα με τα λάστιχα χωρίς διακριτά όρια,αυτό σημαίνει δύσκολο βάψιμο με μεγάλη πιθανότητα να έχω στραβές.Οπότε τί σκέφτηκα ο τρισμέγιστος ( ).Τις έβαλα στο dremel και με σταθερό χέρι,βαθειά ανάσα και φρέσκο λεπίδι έκανα αυτό. Το αποτέλεσμα είναι αυτό και σίγουρα το βάψιμο θα είναι παιχνιδάκι! Αριστερά το πριν,δεξιά το μετά. Για 1/32 είμαι ευχαριστημένος. Και επειδή το παίζω πολύ ιστορία είπα να το πάω λίγο παραπέρα και να το παίξω ώριμος και μεστωμένος μοντελιστής που ξέρει που πρέπει να σταματήσει και να μην ανοίξω την πίσω γρίλια...(πολύ με γουστάρω τελικά! ;D ;D ) Είδες Τζιαφά;;; ;D ;D ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2012 22:21:38 GMT 2
Τις έβαλα στο dremel και με σταθερό χέρι,βαθειά ανάσα και φρέσκο λεπίδι έκανα αυτό. Όχι που θα σου ξέφευγαν, και δεν θα χάραζες τι ζάντες. Ωραία ιδέα και με ένα wash με μείγμα tyre black και black στην εγκοπή που δημιούργησες, θα δείξει super... Έχω μείνει άφωνος με την ωριμότητα! ;D ;D ΥΓ. Το δικό μου update πάει για αύριο, γιατί μας άφησε χρόνους η μπαταρία της φωτογραφικής και αναμένουμε τη φόρτιση Μαρίκααααααααααααααααα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 13, 2012 0:28:06 GMT 2
Μπονσουαρ! Καταρχην μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες - γρηγορα ναι, προχειρα οχι!!! Σουπερ το χρυσο Παναγιωτη, φοβερο! Συπέρμπ και ο αυτοσχεδιος τορνος του Θανου, η διαφορα στη ροδα ειναι εμφανεστατη. Χρησταρα μου φαινεται σε τρωει το χερι σου ακομα και σε κατασκευες-εξπρες Τζωρτζ, λαμαρινες ειναι, υγεια πανω απο ολα, παρε εποξικο, σφυρακι, ασταρια, χρωματα και 2Κ και το εχεις χαλαρα Αλεξ, ασε τις παραλιες και πιασε το μοντελακι!! Στα καθ'ημας, ελαχιστη προοδος σημερα καθως η Τριτη ειναι παραδοσιακα αφιερωμενη στην τεννιστικη μου καριερα (χο χο χο ;D ) Επισης κανονισα τα διαδικαστικα του Eurosport. Για οποιον ενδιαφερεται να δει 24/24 τον αγωνα και βαριεται να παλευει με streaming στα ορια της νομιμοτητας, το καναλι προσφερει μηνιαια συνδρομη στο ιντερνετ με 4,90 (το παρων δεν αποτελει διαφημιση αποτελει ενημερωση μπλα μπλα)Μετα απο κατι μικρα καθαρισματακια, ψεκασα το ασπρο (σπρευ ματ motip). Στη Ferrari θα παρακαμψω το ροζ πριν το κοκκινο για να γλυτωνουμε χρονο. Αυριο η μερα ειναι αφιερωμενη στην 917, στο βαψιμο της Ferrari και στις βραδυνες δοκιμες που συχνα πυκνα βγαζουν πολ-ποζισιον. Καλη συνεχεια σε ολους, συμμετεχοντες και σχολιαζοντες : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 13, 2012 1:11:34 GMT 2
Κυριοι καλημερες ;D Παναγιωτη η πλατινα μετρησε πολυ!!! Γιωργο λυπαμαι...οπως λενε κ τα παιδια, λαμαρινες ειναι κ ερχονται παλι, εσυ να εισαι καλα Θανο, τι να πω ρε αγορι μου?? Πρεπει παντα κατι να σκαλιζεις?? Αψογος! Δημητρη βλεπω οτι δεν τα αφηνεις να περασει το δικο τους!! Εμπαινε!!! Στα δικα μου τωρα!!! Φατε ματια ψαρια: Με ενα οπ εκανα ολα μα ολα τα βαψιματα (εκτος των πισω φαναριων) κ κολησα τα σηματα!! Η Cartograf τιμια κ εγω να δοκιμαζω για πρωτη φορα το softer...καλα τα πηγαμε τα δυο μας ;D : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 13, 2012 1:55:35 GMT 2
Έλα ρε θηρίο το έφτασες κιόλας εκεί;Μπράβο!Καλά οι χαλκομανίες έκατσαν σούπερ!Έκανες το μυστικό ή απλά όπως λένε οι οδηγίες του Softener; Δημήτρη θα γούσταρα να πιάσω ένα 43άρι μια φορά να δω πως είναι,μου ανοίγεις την όρεξη με τα δικά σου!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 13, 2012 7:55:57 GMT 2
Παιδιά καταρχήν σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση... Όλες οι δουλειές, ποιοτικότατες : : : : Μετα απο κατι μικρα καθαρισματακια, ψεκασα το ασπρο (σπρευ ματ motip) Δημήτρη τι είναι αυτό το σπρέι motip? Καλό? Από που το αγοράζεις? Το άσπρο είναι αστάρι ή απλό χρώμα που χρησιμοποίησες ως αστάρι? Δείχνει ωραίο πάνω στη ρητίνη... Μπράβο... Με ενα οπ εκανα ολα μα ολα τα βαψιματα (εκτος των πισω φαναριων) κ κολησα τα σηματα!! Καλά, αυτός έχει πρόβλημα με τα φρένα Χρηστάρα, πραγματικά ασταμάτητος. Θάνο ο Χρήστος είναι σαν τη Red Bull. Εκμεταλλεύεται κάθε παράθυρό που υπάρχει ή δεν υπάρχει ;D Αλλά, αν επιμένεις για ποινή, λέω να του βάλουμε να κάνει υποδειγματική how to - step by step, κατασκευή F1 . Οπότε εσύ θα καλύψεις την 1/24 και ο φέρελπις την 1/20. Τι λες? ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 13, 2012 8:18:49 GMT 2
Και πάμε στο δικό μου, update που θα μπορούσε να έχει τίτλο "Καλώς το κι ας άργησε" Η φορτισμένη μπαταρία μπήκε στη μηχανή, χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις στη ποιότητα των φωτογραφιών , που όπως πάντα είναι για... ! ;D Οι κύριες εργασίες, αφορούσαν καθαρίσματα και τριψίματα. Μερικά κομμάτια του κιτ ήταν πραγματικά χάλια. Ένα από αυτά (τα χάλια ), ήταν οι εξατμίσεις. Κόπηκε το τελικό (μπορείτε να το δείτε να κείτεται στην άκρη της πρώτης φώτο και να κλάψετε μαζί μου) και αντικαταστάθηκε με μήκος κυλινδρικού πλαστικού, στο οποίο λέπτυνα, τα χείλη της οπής. Επίσης, έβαψα με αλουμίνιο της alclad. (μην με κράξετε για τη ραφή στο κόκπιτ, θα καλυφθεί από το κάθισμα - κοινώς όσα δεν βλέπει η πεθερά ) Και πάμε στο αμάξωμα, το οποίο αφού τρίφτηκε ασταρώθηκε με το 1000άρι της gunze. Δυστυχώς διαπίστωσα ότι η καμπύλες στους θόλους (έχω ένα θέμα με τους θόλους τώρα τελευταία ), δεν είναι και τόσο καμπύλες, χαλώντας την εικόνα του εξωτερικού του αυτοκινήτου. Εξάλλου, αν έχουν κάτι ενδιαφέρον οι Ferrari της εποχής, είναι οι καμπύλες τους. Επίσης ασταρώθηκαν και τα υπόλοιπα τμήματα, που θα βαφτούν κόκκινα. Από αυτά, το σπόιλερ πίσω από το κόκπιτ, είναι μακρά το χειρότερο κομμάτι του κιτ. Τρύπες στα χείλη έκφυσης και πρόσπτωσης, ακανόνιστο σχήμα και προβληματικότατη εφαρμογή. Οπότε η σημερινή μέρα, θα καταναλωθεί σε τρίψιμο και ξαναστάρωμα του αμαξώματος. Τέλος ψέκασα ένα μπλεδάκι τα καθίσματα, στα οποία αν έχω χρόνο θα κάνω (η θα προσπαθήσω τέλος πάντων) καμιά καλλιτεχνία με wash και στεγνά πινέλα. ΥΓ. Υπενθυμίζω ότι σήμερα ξεκινάει η δράση στη πίστα με : 17:00 - 21:00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 23:00 - 01:00 Κατατακτήριες Δοκιμές 1 Καλή συνέχεια σε όλους και καλό αγώνα να έχουμε : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 13, 2012 10:51:28 GMT 2
Ενσταση κυριε δικαστα Δεν μπορει ο καθε Θανος να με διασυρρει χωρις αποδειξεις... Υπαρχουν διαπισωμενα τεκμηρια οτι ειμαι 100% νομοτυπος! Παραθετω τις ταυτοτητες των φωτογραφιων (κατω δεξια στις επισυναπτωμενες) : Τεκμηριο 1ο: Φωτογραφια ασταρωμενου αμαξωματος, ληψη φωτογραφιας στις 11 Ιουνιου 2012 κ ωρα 10:29:32 πμΤεκμηριο 2ο: Φωτογραφια βαμενου αμαξωματος, ληψη φωτογραφιας στις 12 Ιουνιου 2012 κ ωρα 4:46:40 μμΤεκμηριο 30: Φωτογραφια αμαξωματος με τα σηματα, ληψη φωτογραφιας στις 13 Ιουνιου 2012 κ ωρα 12:49:04 πμΠαρακαλω να εξεταστουν αμμεσα τα στοιχεια κ να αποσυρθουν οι κατηγοριες ;D Πεμπτη βραδυ θα ειναι ετοιμο το κτηνος!!!! Δυστυχως Π/Σ/Κ το προγραμμα εχει Αθηνα αρα αγωνας + μοντελα.... γιοκ
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 13, 2012 10:55:21 GMT 2
Γιωργο γελασα πολυ με την διαπιστωση σου για την μπαταρια : : : : Βιτσιο το ΄χεις να παλευεις με χρεπια Παρε ενα νορμαλ κιτακι να το ευχαριστηθεις ρε αδερφε : : Οσο για κατι σχεδια για F1 κ πολιτικα θεματα μεχρι του χρονου, να τα ξεχασετε, ειμαι αθωος ;D ;D κ γουσταρω χαλκομανιες! Θανο δεν χρησιθμοποιησα την τεχνικη σου αλλα ουτε κ διαβασα τις οδηγιες στο μπουκαλακι, εκανα τα δικα μου ;D
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 13, 2012 12:49:02 GMT 2
Πολύ ωραίες κατασκευές βλέπω Χρήστο, φρένααααααα ;D ;D δεν σε προλαβαίνουμε !!!!!! Πάντως μ' αρέσει η ποικιλία τόσο σε διαφορετικά αμαξώματα όσο και σε κλίμακες (24/32/43) : : : : Τώρα όσον αφορά το δικό μου.......αλήθεια μήπως ξέρει κανείς τί υφή είχε το κάθισμα;;; Δερμάτινο;; Ύφασμα;;; Αφρώδες;;; Να ξέρω πώς να πορευτώ
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 13, 2012 12:57:00 GMT 2
Παιδες ειστε θεοι!Πρωτη φορα παρακολουθω και εν μερη συμμετεχω σε GB..H ταχυτητα, η ποιοτητα και η επιμονη σας ειναι super!Για να μην σας τρελαινω εναν εναν και χανετε πολυτιμο χρονο καλη συνεχεια με τις ριτηνες,τα dremel,τις ιδιοκατασκευες και τα βαψιματα σας!Ολα δεξια (οχι στα pit ) να σας πανε!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 13, 2012 13:07:53 GMT 2
Τώρα όσον αφορά το δικό μου.......αλήθεια μήπως ξέρει κανείς τί υφή είχε το κάθισμα;;; Δερμάτινο;; Ύφασμα;;; Αφρώδες;;; Να ξέρω πώς να πορευτώ Πανγιώτη δες τη φ'ωτο από το βελτιωτικό της ΚΑ για το 12άρι Δερμάτινο με μεταλλικούς κυκλικούς δίσκους (!!!!)... Μεγάλο κάψιμο το κάθισμα του GT40, γενικά... Ολα δεξια (οχι στα pit ) να σας πανε! Καλόοοο... ΥΓ. Ετοιμάσου για του χρόνου με πλήρη συμμετοχή Γενικά το event του LM GB τα σπάει!!!! Αν δεν ευλογήσουμε τα γένια μας : : : :
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 13, 2012 13:16:51 GMT 2
Ωχχχχχχχ !!!!!!!! "Με πέθανες" ;D ;D ;D ;D thnks Γιώργο : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 13, 2012 16:09:42 GMT 2
Η πρώτη επίσημη αγωνιστική περίοδος του 80ου Le Mans είναι πράσινη!!! Επιτέλους... : : Στην ηλιόλουστη πίστα του le sarthe, με το που ξεκίνησε η περίοδος, όλα τα αυτοκίνητα ξεχύθηκαν στη πίστα. Η δράση θα συνεχιστεί για τις επόμενες 4 ώρες. Το βράδυ, στις 11, ξεκινάει η πρώτη χρονομετρημένη διαδιακασία. Χρόνοι : live.lemans-tv.com/ : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 13, 2012 18:50:58 GMT 2
Δημήτρη τι είναι αυτό το σπρέι motip? Καλό? Από που το αγοράζεις? Το άσπρο είναι αστάρι ή απλό χρώμα που χρησιμοποίησες ως αστάρι? Ασταρι σε σπρευ σαν τα Duplicolor (παιζει να ειναι και μια εταιρεια). www.motipdupli.de/index.php?id=ipg_1352&L=2Τα αγοραζω με το κιλο απο Praktiker, κανει και για πλαστικα μια χαρα, απλα θελει λεπτα χερια γιατι αν πεσει βαρυ μπορει να επιτεθει στο πλαστικο. Δεν εχω ψεκασει αλλο χρωμα πανω απο το ασπρο ασταρι, παω κατευθειαν για 2Κ. Τωρα αν ειναι καλο, βασικα εμενα με εχει βολεψει τρελα, καθως αποτυγχανα οικτρα οποτε δοκιμαζα να ασταρωσω με αερογραφο και ασταρι Ζερο ή Αλκλαντ γκρι ασταρι. Οπως βολευεται κανεις Btw, δεν ξερω αν παρακολουθει κανενας δοκιμες, δωστε βαση στα on board των e-tron quattro. Ο ηχος ειναι λες και φορτιζει οπλο των Men In Black ;D ;D Καλη συνεχεια σε ολους!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 13, 2012 19:43:38 GMT 2
Μπράβο παιδιά, προχωράτε όλοι σας πολύ δυναμικά και ορεξάτα τις κατασκευές σας!! : : : : Για μένα το GB ξεκινά στην ουσία απο αύριο, αφού Δευτέρα - Τρίτη έγιναν ''ψιλοδουλειές'' και σήμερα είναι ''νεκρή'' μέρα λόγω βάρδειας στο καράβι, οπότε απο αύριο τα νεότερα..... Αλεξης : :
|
|