|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 11, 2012 11:13:52 GMT 2
Καλημερες!!! Μοντελαρει κανεις Εγω ξεκινησα ηδη!!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 11, 2012 11:55:00 GMT 2
Άιντε καλή αρχή παλικάρια μου... Που είναι οι λοιποί ?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 11, 2012 11:58:04 GMT 2
Που είναι οι λοιποί ? Δουλευουμε να βγαλουμε κανα φραγκο να αγορασουμε κανενα κιτ ;D
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 11, 2012 12:09:01 GMT 2
Που είναι οι λοιποί ? Δουλευουμε να βγαλουμε κανα φραγκο να αγορασουμε κανενα κιτ ;D Αφού δουλεύεις μάστορα..μια χαρά είσαι ;D ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2012 12:45:12 GMT 2
Μπράβο Χρηστάρα, που το ξεκίνησες το πορσικό... Εγώ είχα εξετάσεις σήμερα, τα διόρθωσα για να μην τα έχω το απόγευμα (ο καλός ο μάγειρας πριν πεινάσει... ), και βουρ στο ψητό... Στο ενδιάμεσο δανειστικά μια θηκούλα από την 312Pb της Hiro και οργάνωσα λίγο τα κομμάτια... Επίσης, βρήκα και 2 πίσω φώτα από το spares για να αντικαταστήσω τα μη - ρεαλιστικά, ρητινένια του κιτ. Το απόγευμα έχει καθαρίσματα, στροκαρίσματα, scribing και φυσικά τριψίματα . Επίσης, θέλω να δω τι μπορώ να κάνω με το κενό μεταξύ των θόλων των τροχών. Το κενό ξεπερνάει τα 3 εκατοστά σε κάθε θόλο (Ο geokat το είδε και μπορεί να σας περιγράψει τι έχω να τραβήξω). Το βραδάκι κάτι θα δείξουμε, ελπίζω Α, και για όσους δεν το είδαν, έγραψα μια παρουσίαση - οδηγό για τον αγώνα, με πολλά χρήσιμα Links : scalewheels-gr.com/index.cgi?board=rac4&action=display&thread=821&page=1ΥΓ. όλο για φαγιά γράφω... κάποιος πείνασε
|
|
|
Post by Sakis on Jun 11, 2012 13:01:19 GMT 2
Εγώ πείνασα...Καλά ρε αθεόφοβε ξεπέταξες τα γραπτά για να μοντελάρεις;;; Κι εγώ έχω ξεκινήσει απλά εδώ και 5-6 μέρες έχω έναν τραγικό πόνο από φρονιμίτη που με έχει τρελάνει. : : : : : : Να τον βγάλω να πάει στο δι@ολο; Ψιλοστοκαρίσματα,εμβάθυνση γραμμώσεων,αδυνάτισμα κάποιων πάνελ για να έρθουν εντός κλίμακας και αφαίρεση φλας είναι οι δουλειές προς το παρόν. : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 11, 2012 13:17:48 GMT 2
Παιδιά εγώ σήμερα το πρωί ασχολήθηκα και ''ξεμπέρδεψα'' με τριψίματα, στοκαρίσματα (όπου απαιτήθηκε), και τέλος ασταρώματα, φωτογραφίες βράδυ ή αύριο, με συγχωρείτε τώρα άλλα το menu περιλαμβάνει μπάνιο στην παραλία με όλα φυσικά τα ''παρελκόμενα''..... ;D Αλέξης : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jun 11, 2012 15:42:15 GMT 2
Αλεξ εισαι ο καλυτερος(που παραλιάρεις)!!!! Θάνο πιες καμιά μπύρα να σου περάσει ο πονόδοντος!!! ;D Αντμιν είσαι τραγικός!!!!έκοπσες όλα τα παιδάκια για να μοντελάρεις άνετος!!δεν έχεις τύψεις??
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 11, 2012 16:23:11 GMT 2
Ολοι καλοπερναμε βλεπω!! Αλεξη σε ζηλευω!!
Εγω εκμεταλλευτηκα το προωρο ασταρωμα του αμαξωματος (μιας κ το Σ/Κ του αγωνα θα ειμαι στην Αθηνα αρα -2 μερες.....) κ ετσι σημερα το πρωι εβαψα το αμαξωμα με το TS-26 κατευθειαν απο τη φιαλη για ευκολια. Τωρα ασχολουμαι με το Roll Cage, φουλ σκρατς! Τα λεμε αργοτερα με φωτο!
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 11, 2012 17:04:57 GMT 2
Παίδες εγώ μόλις γύρισα απο Καλλιθέα και το 1ο μπανάκι για φέτος......με το Ford θ' ασχοληθώ το βράδυ, που θα "πέσει σκοτάδι" και όλοι θα κοιμούνται (γιατί τώρα έχουμε άλλο Le Mans αυτό του να ταίσω, κάνω μπάνιο και κοιμήσω την μικρή )
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2012 17:18:05 GMT 2
Καλά ρε αθεόφοβε ξεπέταξες τα γραπτά για να μοντελάρεις;;; Αντμιν είσαι τραγικός!!!!έκοπσες όλα τα παιδάκια για να μοντελάρεις άνετος!!δεν έχεις τύψεις?? Είπα να χρησιμοποιήσω το φτυάρι που δίνει το κιτ!!!! ;D
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 11, 2012 18:38:05 GMT 2
Καλη αρχη σε ολους σας παιδες και με το καλο να σας πανε ολα!..Εγω βεβαια το χω ετοιμο, οποτε οπου να ναι θα το ποσταρω κ γω στα completed!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 11, 2012 21:55:04 GMT 2
ΛεΜαναδιτες καλησπερα : : Ξεκινημα με τεχνικο ελεγχο! Οι τρεις σωματοφυλακες τριφτηκαν, εκλεισαν κατι τρυπες με ζεσταμενο-τεντωμενο πλαστικο και κυανοακρυλικη και μπηκαν πλυντηριο για να φυγει η μουργα. (Στη φωτο ειναι ακομα υγρα και προθυμα ;D ) Στο Ford C100 εγινε ενα μποτοξακι στη μουρη για να βγει προδιγραφων Λε Μαν (το κιτ δινει σηματα ΛεΜαν αλλα μουρη Μονζα). Μουρη Μοντσα... Μουρη Λε Μαν... Επεμβαση Φουστανου με εποξικο μποτοξ... Ο τεταρτος της παρεας ειναι σε τρισαθλια κατασταση, οποτε ξεκιναω τριψιμο με το δευτερο ημιχρονο Σουηδιας - Ουκρανιας. Καλη αρχη σε ολους! Δημητρης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2012 23:07:50 GMT 2
Δημήτρη, ωραία επέμβαση στη μύτη του ford. Καλή επιτυχία φίλε... Και τώρα στο δικό μου σημερινό update, το οποίο έγινε εν μέσω του φιλικού των ΑγγλωνΓάλλων και της μάχης της εξέδρας (Σουηδέζες vs Ουκρανές) του 2ου ματς. Στο ενδιάμεσο έσκασε μύτη και η βαφτισιμιά, που βαρέθηκε, μόνο αφού της διάβασα 6 παραμύθια ;D Το κιτ είναι δυστυχώς πολύ χάλια. Τα ρητινένια είναι στραβοχυμένα και υπό άλλες συνθήκες θα ασχολιόμουν με τις ώρες, αλλά τώρα κάνω τα στραβά μάτια. (Δημήτρη τώρα σε καταλαβαίνω για τη Ματρα ) Εκτός από το κενό στους θόλους, που διακρίνεται στις φώτο, προέκυψε σημαντικό πρόβλημα με τις τρύπες για τους άξονες των τροχών. Αποκαλύφθηκε, σε ανάλογη δοκιμή με dummies τροχούς. Διορθώθηκε, σε μεγάλο βαθμό (τελευταία φώτο), αλλά αύριο θα συναρμολογηθούν οι κανονικοί τροχοί, ώστε να αποκτήσω σωστή εικόνα, για την κατάσταση. Στο ενδιάμεσο, στόκαρα το αμάξωμα και έτριψα το πάτωμα (πολύ δουλειά )... Όλες τις εργασίες, ακολουθούσε σχολαστικό καθάρισμα του πάγκου και πλύσιμο, μιας και η ρητίνη είναι καρκινογόνα. κάτι που συμβουλεύω και για εσάς, αν ασχοληθείτε με κάτι ανάλογο. Τα γάντια και η μάσκα είναι απαραίτητα, επίσης. Τέλος, καθαρίστηκαν κάποια επιμέρους κομμάτια (μπουλόνια, ομφαλοί τροχών, δισκόφρενα, ταμπλό, κιβώτιο και φυσικά το πάτωμα), τα οποία βάφτηκάν με το alclad black base primer. Ελπίζω να σας αρέσει... Τα λέμε αύριο... Μέχρι τότε, να είστε όλοι καλά...
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 11, 2012 23:52:20 GMT 2
Εγώ πάλι πρόλαβα έτριψα και αστάρωσα με 1200αρι Gunze τ' αμάξωμα και δυστυχώς το χρώμα που έχω είναι λάθος Πήρα red gold αντι για plate gold - ευτυχώς το διαπίστωσα πριν το ψεκάσω - οπότε βάψιμο αύριο το πρωί αφού πάρω το σωστό χρώμα : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 12, 2012 0:52:36 GMT 2
Ετσι να παιρνουμε φορα ολοι! Συνεχεια με ασταρωμα (με σπρευ Motip). Λιγες ψιλοδιορθωσεις αυριο, αλλα ευτυχως δεν ειχαμε παρατραγουδα. Οσο για την 917, μεχρι αυριο να παιζαν Ουκρανια-Σουηδια, ακομα θα ετριβα. Το κιτ ειναι κωμικο... Το μεταλλο εχει orange peel χωρις να εχει ψεκαστει χρωμα ;D Τουλαχιστον εστρωσε η μια πλευρα. Το δε ντουκοχαρτο που χρησιμοποιησα ντρεπομαι να πω το βαθμο, ειναι για να τριβεις στοκαρισματα σε τοιχο ;D (Δημήτρη τώρα σε καταλαβαίνω για τη Ματρα ) Είπα να χρησιμοποιήσω το φτυάρι που δίνει το κιτ!!!! Πιασε το φτυαρι και θαφτο ;D ;D : : Καληνυχτα!
|
|