Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 21, 2012 19:14:36 GMT 2
Το line-up ολοκληρωθηκε!!! (ΕΛΤΑ θελοντος... ;D ) Στα ηδη υπαρχοντα Porsche 956 και Ford C100, προστεθηκαν η Porsche 917L της Mini Racing και η Ferrari 312P της Starter, ολα 1/43. Ετσι, με μια κινηση βγαζουμε το ταμα στον Αδμινιστρατορα, και μιας που βγηκε και η προκυρηξη για την IPMS, εχουμε γρηγορα και απλα 4 μοντελα για την κατηγορια θεματικων συλλογων πολιτικων οχηματων Οικονομιες κλιμακας ;D Αγαπιε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, αλλα μαλλον η Dino παιρνει μεταθεση για μετα την IPMS καθως θελουν να με στειλουν παλι στη ξενιτια Γενικα παντως σε αυτοκινητα δρομου απλα διεκπεραιωνω
|
|
|
Post by gtziaf on May 29, 2012 11:19:55 GMT 2
Η δική μου συμμετοχή στο φετινό Le Mans Week Build είναι η νικήτρια του 1963, Ferrari 250P #0814, με αριθμό συμμετοχής το Νο21 και οδηγούς τους Lorenzo Bandini (I) και Ludovico Scarfiotti (I), από το κιτ ρητίνης της profil24. Ελπίζω να σας αρέσει... : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 29, 2012 11:30:34 GMT 2
Κάνω μια σύνοψη με τις μέχρι τώρα συμμετοχές... 1)Chris_SD : Newman Porsche 956 '84 1/24 2)alex78 : Porsche 961 '86 1/24 3)paparadiation : Ford C100 1/43 Porsche 956 1/43 Porsche 917L 1/43 Ferrari 312P 1/43 4)Soul Slayer : Aston Martin DBR9 1/32 5)gtziaf : Ferrari 250P 1963 1/24 Όπως προαναφέρθηκε το event προτείνεται ανεπιφύλακτα όπως και η παρακολούθηση του αγώνα. Ελπίζω να έχουμε και άλλες συμμετοχές. : : : :
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 1, 2012 21:14:16 GMT 2
Σήμερα το πρωί παρήγγειλα μια Pescarolo.....εφόσον φθάσει έγκαιρα θα συμμετάσχω μ' αυτήν, αν τα ΕΛΤΑ κάνουν πάλι το θαύμα τους θα πορευτώ με μια παλιά GT40 απο Fujimi : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 1, 2012 23:00:54 GMT 2
Η Audi δημιολυργήσε ένα “ντοκιμαντέρ” το “TRUTH IN 24 II – Every Second Counts” όπου σε 1 ώρα και 22 λεπτά μας δείχνει τις καλύτερες στιγμές από τον περσινό αγώνα του Le Mans, όπου πήρε τη νίκη με το μοναδικό R18 που τερμάτισε τον αγώνα, αφού τα άλλα δύο καταστράφηκαν μετά από ατυχήματα. H Audi αποτελεί το πρώτο φαβορί και για φέτος... To δημοσιεύω για να θυμηθούμε το περσινό επικό weekend build και να πάρουμε κλίμα για το φετινό. Γενικά, ο περσινός αγώνας ήταν από τους καλύτερους. : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 3, 2012 11:14:00 GMT 2
Είναι επίσημο... Οι εκδηλώσεις στο Le Mans ξεκίνησαν... Το επίσημο test ενόψει του 24ώρου αγώνα ξεκίνησε με 2 περιόδους ελεύθερων δοκιμών (10.00-14.00 & 15.00-19.00)... πηγή φώτο : LeMans.orgΗ εξέλιξη : live.lemans-tv.com/Εφτά και σήμερα για το GB ενώ την Τετάρτη στις 13 Ιουνίου ξεκινούν οι επίσημες δοκιμές. More to follow...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 6, 2012 17:43:31 GMT 2
Μιας και το φετινό Le Mans Week Build είναι προ τον πυλών, ήρθε η ώρα να δείξουμε τα μοντέλα με τα οποία θα συμμετάσχουμε. Ξεκινάω και περιμένω να με μιμηθείτε... Το κιτ ρητίνης της profil24 αναπαριστά τη Ferrari 250P με κωδικό σειράς #0814, που ήταν η νικήτρια του αγώνα το 1963. Το κόκκινο αυτοκίνητο με αριθμό συμμετοχής το Νο21 και οδηγούς τους Lorenzo Bandini (I) και Ludovico Scarfiotti (I), επικράτησε σε έναν ανατρεπτικό αγώνα. Το κιτ της profil24 δεν αποτελεί παρθενογένεση, αλλά βασίζεται στη 250LM της Academy (ναι αυτό που είχα φτιάξει πέρσι ). Η ρητίνη του είναι καλή, αλλά έχει κάποια σοβαρά θέματα που απαιτούν διόρθωση και καθάρισμα. Τα λάστιχα και οι ζάντες είναι καταπληκτικά (μέχρι να τα συναρμολογήσεις τουλάχιστον), ενώ τα PE, δικαιολογούν την 5 φορές παραπάνω τιμή της, σε σχέση με το κιτ της Academy . Σε σχέση με τις περισσότερες εταιρίες κατασκευής curbside μοντέλων ρητίνης, οι Γάλλοι έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια με τις οδηγίες. Την παράσταση κλέβει το φτυάρι, που συμπεριλαμβάνεται στο κιτ!!!! (Αλήθεια ρε παιδιά, κουβαλούσαν φτυάρι μαζί τους... και αν εγκατέλειπαν, φύτευαν κάνα δενδράκι στη Dunlop ή τη Μulsane, μέχρι να τους μαζέψουν? ;D ;D ) Το τι θα βγει, θα δείξει Περιμένω τις συμμετοχές σας... Άντε τώρα που γυρίζει!!! Για όσους δε συμμετάσχουν, ο σχολιασμός τόσο των μοντέλων όσο και του αγώνα, είναι επιβεβλημένος. Ένα ξεκούραστο μάτι είναι σίγουρα χρήσιμο... Να είστε όλοι καλά...
|
|
|
Post by nektarios on Jun 6, 2012 18:16:47 GMT 2
Φίλε μου Γιώργο, επειδή εγώ θα ανήκω (τουλάχιστον για φέτος, αλλά μάλλον και μόνιμα... : στην ομάδα των σχολιαστών, ;D κάνοντας το ντεμπούτο στα... νέα μου καθήκοντα, σου εύχομαι καλή αρχή και απροβλημάτιστη κατασκευή! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 6, 2012 18:36:45 GMT 2
Μαζί με τον Νεκ κι εγώ ο κουλός,
(Νεκ να φέρω ποπ κόρν να παρακολουθήσουμε παρέα το GB?? )
Ωραία πράγματα θα δούμε κύριε διαχειριστά... ;D Άιντε καλή επιτυχία...
Αγάπιος
|
|
|
Post by nektarios on Jun 6, 2012 21:45:50 GMT 2
Φίλε, θα περάσουμε τέλεια! Οι άλλοι θα τρέχουν να προλάβουν το χρονόμετρο, και εμείς ποπ κορν, παγωμένη μπυρίτσα, ίσως και μερικές λιχουδιές, και σχόλια εκ του ασφαλούς!... Τι καλύτερο; Όσοι πιστοί προσέλθετε στην ομάδα των σχολιαστών! Κρίμα που ο Θάνος θα είναι στην... αντίπαλη ομάδα! ;D
|
|
|
Post by Sakis on Jun 6, 2012 22:23:08 GMT 2
O Θάνος θα παίζει στους μοντελίζοντες.Όταν όμως θα παίζει μπύρα στους σχολιαστές ευχαρίστως τα παρατάω και αλλάζω πλευρά! ;D ;D ;D Κύριε αντμινιστράτορα δώστε μου λίγο χρόνο και θα παρουσιάσω κι εγώ τη συμμετοχή μου!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 6, 2012 23:34:26 GMT 2
Μπονσουαρ μανταμ ε μεσιε (για να μπαινουμε και στο κλιμα ;D ) Αφου καταφερα περσυ να τελιωσω ενα μοντελο σε δυο και κατι μερες, 4 σε μια εβδομαδα ειναι τοσο ευκολα "οσο ενα κομματι κεηκ" (που εχει πει και ο Πουρναρακης : : ) Ας τα πιασουμε ενα-ενα: Porsche 956 Kremer - Le Mans 1985Ο ανδρας: Τιμιο ρητινιενο της Starter. Ξεχωριζει απο τις απλες 956 λογω του πτερυγιου στη ραχη με το οποιο πειραματιζοταν (χωρις ιδιαιτερη επιτυχια) η ομαδα της Κρεμερ στα 80ς. Το κιτ ερχεται με ραγισμα στο πισω φτερο, αλλα νομιζω οτι ειναι υπο ελεγχο. Ο μύθος: Τις πρωτες ωρες του αγωνα τα εβαλε με ολους και με ολα. Σιγα σιγα εχασε εδαφος και τερματισε 5ο, συμμετεχοντας σε ενα απιθανο 1-2-3-4-5-8-9-10 των Πορσε. Ford C100 - Le Mans 1982Ο ανδρας: Ρητινιενο της Record. Απο τα καλυτερα διαφανη μερη που εχω δει σε κιτ τετοιας ηλικιας (χωρις το παραμικρο κιτρινισμα). Δυστυχως ερχεται με μουρη Monza και θα χρειαστει μποτοξ με εποξικο. Ο μύθος: Οι κραδασμοι του κινητηρα ηταν τετοιοι που κοπηκαν τα μπουζοκαλωδια Οταν τον επομενο χειμωνα η Cosworth εδειχνε να βρισκει τη λυση, η Ford ακυρωσε καθε αγωνιστικο προγραμμα Ferrari 312Ρ - Le Mans 1969 Ο ανδρας: Ρητινιενο της Starter. Ισως το καλυτερο κιτ απο τα 4. Ειπαμε οτι θα φτιαξουμε Ferrari μεσα στο 2012 και τηρουμε τις προεκλογικες μας υποσχεσεις ;D Ο μύθος: Βασικα, δεν υπαρχει μυθος... οι Γερμανοι βρηκαν το παραθυρο με την ομολογκασιον του κτηνους 917 στο Group 5, και η 312Ρ σε μια νυχτα απο τιγρης εγινε γατακι. Porsche 917L - Le Mans 1970Ο ανδρας: ΤΟ χρεπι!!! Μεταλλικο κιτ της Mini Racing, το οποιο με τη δουλεια που χρειαζεται θα τελιωσει στο Week Build του 2014. Αλλα ειναι κουκλα το ατιμο. Ευτυχως οι κατακιτρινες χαλκομανιες μετα απο μερικες μερες ηλιοθεραπεια δειχνουν να συνερχονται. Ο μύθος: *Δες 312Ρ Καλη επιτυχια σε ολους τους συμμετεχοντες!!!! Δημητρης : :
|
|
|
Post by nektarios on Jun 7, 2012 10:39:08 GMT 2
Φίλε Δημήτρη, εξαιρετική η παρουσίαση, και στα ουράνια ο πήχυς! Εύχομαι καλή επιτυχία εντός του εξαιρετικά σφιχτού (για 4 μοντέλα!! ) χρονοδιαγράμματος! : :
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 7, 2012 13:03:09 GMT 2
Εγω που εχω ετοιμο ενα ford gt40 μπορω να το παρουσιασω?υπαρχουν και μερικες φωτο απο την πορεια της κατασκευης... Posted by rawshooter on Jun 1, 2012, 8:14pm Σήμερα το πρωί παρήγγειλα μια Pescarolo.....εφόσον φθάσει έγκαιρα θα συμμετάσχω μ' αυτήν, αν τα ΕΛΤΑ κάνουν πάλι το θαύμα τους θα πορευτώ με μια παλιά GT40 απο Fujimi [image] Read more: scalewheels-gr.com/index.cgi?board=wip6&action=post&thread=736&page=2#ixzz1x6WfbjH9Θελω εντυπωσις απο το κιτ οταν με το καλω το παραλαβεις και το πιασεις στα χερια σου γιατι αν ειναι σαν το ford.... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 7, 2012 13:07:48 GMT 2
Εγω που εχω ετοιμο ενα ford gt40 μπορω να το παρουσιασω?υπαρχουν και μερικες φωτο απο την πορεια της κατασκευης... Κώστα, βάλτο στα completed, (Podium -> Cars : Completed). Βάλε φωτο του τελειωμένου, πες 2-3 λόγια για το πως το έφτιαξες (χρώματα, εντυπώσεις, κ.α.) και από κάτω βάλε και τις φώτο από την πορεία κατασκευής. Θα είναι ενδιαφέρον νομίζω μιας και το θέμα είναι δημοφιλές, και δεν έχουμε αντίστοιχό, στο φόρουμ. : : : :
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 7, 2012 13:58:47 GMT 2
Οκ τοτε,τ ανεβαζω εκει!Λιαν συντομως..υπολογιστη επιτρεποντως : :
|
|