pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 18, 2012 18:13:15 GMT 2
Καλησπερααα παιδες τα συγχαρητηρια μου !!! τοσο γρηγορα φτιαγμενα ολα τα μοντελα και ταυτοχρονα τοσο ΚΑΛΑ !!! Επιτρεψτε μου βεβαια να εκφρασω τον θαυμασμο μου για τα μοντελα του δημητρη γιατι μας εδειξε και σε τι χαλι, ηταν καποια οταν τα αγορασε!!!! πραγματικα δεν περιμενα με τιποτα να τα φερεις βολτα τοσο γρηγορα !!! Πολλα μπραβο και παλι σε ολους !!!!! : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2012 21:05:45 GMT 2
Κώστα, Ανδρέα, Σταύρο και Παναγιώτη σας ευχαριστούμε... Του χρόνου σας περιμένουμε στο κατασκευαστικό τμήμα Κωστή, είμαι ανοιχτός σε ιδέες τόσο για το συγκεκριμένο όσο και για άλλες εκδηλώσεις, ιδέες κλπ... Να είστε καλά : : : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 18, 2012 23:23:37 GMT 2
Παιδια συγχαρητηρια σε ολους για τις πολυ καλες και προσεγμενες κατασκευες παρολο το περιορισμενο χρονικο διαστημα. Αντε και του χρονου να'μαστε καλα. Ελπιζω του χρονου να ειναι και οι Γαλλοι μεσα μπας και δουμε κανα αγωνα της προκοπης. ;D ;D
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 19, 2012 8:36:42 GMT 2
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τις όμορφες κατασκευές σας!!!! Εμεις πάντως το διασκεδάσαμε διαβάζοντας σας...
Ελπίζω του χρόνου να πάρω και γω μέρος!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 19, 2012 12:11:09 GMT 2
Βαγγέλη και Γιώργο σας ευχαριστούμε. Επίσης σας περιμένουμε στους συμμετέχοντες του χρόνου. Να είστε καλά... ΥΓ. Βαγγέλη χλωμό να επιστρέψει η Peugeot, αλλά μακάρι. : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 19, 2012 14:15:21 GMT 2
3 κιτ και σε κλίμακα που είναι απαγορευτική για μένα, μόνο σαν ήρωα μπορώ να σε χαρακτηρίσω!! γιατι μας εδειξε και σε τι χαλι, ηταν καποια οταν τα αγορασε!!!! Ναστε καλα συναδελφοι : : Ωρες ωρες βεβαια νομιζω οτι κλεβω εκκλησια καθως καθε κιτ εχει περιπου 20 κομματια εκ των οποιων τα 12 ειναι ζαντολαστιχα ;D Παντως, εχω κρατησει το χειροτερο χρεπι για το τελος Αντε και του χρονου να σας δουμε στην ομαδα των κατασκευαστων : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jun 19, 2012 20:45:40 GMT 2
συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και από εμένα!!!όλες οι δουλειές ηταν καταπληκτικές!!΄ ίσως αξιζει ένα μπράβο παραπάνω ο Δημήτρης που κερδισε με 3-1 την μάχη με τα κιτ!! παιδιά ώντος το κιτ του Γιώργου παρά τα αρκετά και ωραία pe που είχε, το πάτωμα και το αμάξωμα δεν έκλειναν πουθενά λες και ήταν από διαφορετικά κιτ!!!αλλά με τη μαστοριά του κατάφερε να το φέρει στα ίσια του!!! όσο για μένα δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω καθόλου τον αγωνα μόνο καποιες φωτό καθώς γύρναγα τις παραλίες!!σητώ ταπεινά συγχώρεση από όλους σας
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 20, 2012 8:49:42 GMT 2
Επιτέλους και πάλι μαζί σας, μετά απο διακοπή ολίγων ημερών -- connex γάρ -- ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σ' ολους : : : : : : : : Πολύ καλές κατασκευές με πολύ ωραίο κλίμα Γεροί να ήμαστε (λεφτά να έχουμε) να κάνουμε τόσα και άλλα τόσα G.B. Το δικό μου το "μέλι" δε λέει να στεγνώσει οπότε μπαίνει στο χρονοντούλαπο
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 20, 2012 16:15:54 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 20, 2012 17:18:05 GMT 2
Χρηστάκι κούκλα... Όπως πάντα άψογος φίλε μου. Γιώργο σε ευχαριστούμε : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 21, 2012 11:01:41 GMT 2
Χρήστο για μένα είχες την πιο όμορφη θεματικά συμμετοχή!!!! : : : : Κουκλα!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 21, 2012 12:32:14 GMT 2
To videakί με τον Νακατζίμα να τζαρτζάρει το delta wing σας το έδειξα... Το αποτέλεσμα αυτου σας το δημοσιεύω σήμερα. Σε αυτό οι συγκινητικοί γιαπωνέζοι και συγκεκριμένα ο οδηγός του Satoshi Motoyama, προσπαθούσαν επί 2 ώρες ώστε να μπορέσούν να το κάνούν να πάρει ξανά μπροστά και να επιστρέψει στα pit για να επισκευαστεί, χωρίς αποτέλεσμα. Υπενθυμ'ιζω ότι σε ατύχημα στο le mans, απαγορεύεται να επέμβουν οι μηχανικοί και μόνο ο οδηγός, μπορει να το επαναφέρει στον αγώνα, κάνοντας τις απαραίτητες επεμβάσεις. Το videakί, που κάλιστα μπορούσε να έχει τίτλο "Ο ΤΙΜΙΟΣ" Πηγή youtube.com
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 21, 2012 15:27:57 GMT 2
Γιωργηδες σας ευχαριστω!! Γιωργο πραγματικα ηρωας ο Satoshi!! Η πραγματικη του αγαπη φανηκε στο τελος που δακρυσε...κριμα παντως...του χρονου!!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 22, 2012 11:39:05 GMT 2
Φίλε Χρήστο, το όχημα είναι από μόνο του πανέμορφο, αλλά και εσύ το απέδωσες εξαιρετικά! Συγχαρητήρια! : : : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 23, 2012 15:19:14 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Θα ήθελα και γω με τη σειρά μου να δώσω τα εύσημα και στούς πέντε συμμετέχοντες του φετινού G.B. Οί συμμετοχές μπορεί να ήταν λιγοστές αλλά η ποιότητα των εκθεμάτων τουλάχιστον εντυπωσιακή. Συγχαρητήρια σε όλους λοιπόν, το αξίζετε και με το παραπάνω!!! Αναλυτικότερα: gtziaf: Πέρα απο τα συντονιστικά του καθήκοντα η ''ψυχή'' της παρέας με τα γνωστά ποιοτικά standars που όλοι έχουμε θαυμάσει εδώ μέσα!! paparadiation: Η απόδειξη ότι μπορεί το ''μέγεθος'' να μην μετράει αλλά η ''ποσότητα'' σίγουρα με εκπληκτικά αποτελέσματα! Δημήτρη απο μάτια πως πάμε, όλα καλά? ;D Soul Slayer: Ο άνθρωπος παιδιά είναι μοντελιστικά ''επικίνδυνος'' ;D, εξάλλου το έχω ξαναγράψει, με ότι καταπιάνεται ''κάρβουνο πιάνει, χρυσάφι γίνεται'' και έχω την εντύπωση ότι λίγοι έχουν αυτό το χάρισμα!! Chris SD: Παρότι μικρός ηλικιακά μεγάλος μοντελιστικά χωρίς καμία αμφιβολία, εξάλλου πολλές φορές μας ''έχει βάλει τα γυαλιά'' με τον τρόπο και την μεθοδικότητα που εργάζεται!! Raw Sooter: Η γκαντεμιά παραμόνευε στην γωνία, αλλά τα ''διαπιστευτήρια'' του τα έχουμε εκλάβει πολύ καιρό τώρα.... Όσον αφορά την δικιά μου συμμετοχή, είναι παρατημένη κάπου στην μέση του πάγκου λόγω έλλειψης διάθεσης και ίσως....γενικότερου ενδιαφέροντος τoν τελευταίο καιρό, ελπίζω ν'ανακάμψω σύντομα...... Αντε και του χρόνου ναμαστε όλοι καλά και να το ευχαριστηθούμε περισσότερο! Αλέξης
|
|
|
Post by Sakis on Jun 23, 2012 17:49:15 GMT 2
Είμαι επικίνδυνος μοντελιστικά και βλάπτω σοβαρά την υγεία! ;D ;D Γειά σου ρε Άλεξ να 'σαι καλά και σ'ευχαριστώ για τα ομολογουμένως πολύ κολακευτικά σχόλια,λες να είναι έτσι; Όπως και να 'χει μη σκας με το αυτοκίνητο για το GB.Μπορείς να συμμετάσχεις με το ίδιο στο Le mans GB του 2013. ;D ;D ;D Εξάλλου ο κανονισμός λέει ότι κιτ τα οποία έχουν ασταρωθεί συμμετέχουν κανονικά!Οπότε άστο κάτω και τρέχα σε καμιά παραλία!
|
|