|
Post by jvolume on Jun 17, 2012 18:21:12 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. ’λλος ένας αγώνας Λε Μαν έφτασε στο τέλος του αλλά δυστυχώς χωρίς τις αναμενόμενες μάχες καθώς ένα από την ομάδα των, πραγματικά, πιο όμορφων αυτοκίνητων στην πίστα, αποφάσισε να γυρίσει στην γρήγορη γραμμή της πίστας πριν τελειώσει την προσπέραση ο Davidson και τον έστειλε τον χριστιανό με σπασμένη πλάτη στο νοσοκομείο και βεβαίως ο Νακατζιμα σε ένα τζατζάρισμα έστειλε το αξιοπρεπέστατο μέχρι τότε Deltawing για βρούβες. Ελπίζω του χρόνου να επιστρέψουν οι Γάλλοι μπας και δούμε μάχη. Όχι πως θα καταφέρουν κάτι αλλά κουβέντα να γίνεται. Από το 2014 τα πράγματα με την Porsche μέσα θα είναι αλλιώς. Τώρα δύο ομάδες του Γκρουπ στο ίδιο grid φαντάζει περίεργο, αλλά θεωρώ ότι οι της Στουτγάρδης θα την δουν ψιλοαναρχοαυτόνομα και θα πράξουν αυτά που πρέπει. Δηλαδή να κερδίσουν. Μην ξεχνάμε ότι στο παρά τσακ δεν αγόρασε η Πόρσε το γκρουπ όλο. Να κάνουμε ουρά για την Ferrari παίδες γιατί την θέλω και εγώ. Αλλά εμένα πλέον της κόκκινης μου άρεσε και η λαχανί και οι άσπρες. Γιώργο σου επιτρέπουμε να χαρείς για πολλές ώρες αν υποσχεθείς να φτιάξεις την 458......σύντομα. Θάνο είσαι άρχοντας ρε φίλε. Έχεις πιάσει το νόημα. Μοντελάκι, τσιπουράκι και σε βλέπω μια χαρά. Λεβέντες τα σχόλια για τα μοντέλα όταν θα περάσατε και επίσημα την γραμμή του τερματισμού. Από πέρσι παρακολουθώ το Λε Μαν και πραγματικά το ευχαριστιέμαι. Ευελπιστώ του χρόνου να επανέλθω στις κατασκευές και να είναι διπλή η χαρά της συμμετοχής. (Δε πιστεύω να περιμένετε να το τελειώσω κιόλας!!! ). Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους σας που καταφέρατε με αυτή την ζέστη να μοντελάρετε. Καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
|
Post by nektarios on Jun 17, 2012 18:33:00 GMT 2
Φίλε Θάνο, συγχαρητήρια! Για το μοντέλο και για το "γαρνίρισμα" (βλ. εδέσματα) ;D Οι carbon πινελιές, εξαιρετικές! : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 17, 2012 19:14:49 GMT 2
Θανε γ@μαει η Aston : : : : Παιδες την 458 την θελω κ εγω...κανονιστε την πορεια σας : : . Γιωργο συμβαλλω σε σκρατσια απο πολιτικη α-ν-ε-τ-α : : : : : : Ιδιαιτερα λυπημενος που αποσιαζω απο τον τερματισμο.........αλλα προειχε η εκλογικη υποχρεωση...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 17, 2012 20:00:14 GMT 2
Ωραια η Αστον Θανο, τωρα που αρχισες να βρωμιζεις εξατμισεις, δεν το συνεχιζεις σε ολο το αυτοκινητο? ;D Μεσα και εγω για 458 θελω την κιτρινομαυρη με τις σταγονες!!! Στα των κατασκευων, ολμοστ δερ!!! Τα φωτα της 956 ειναι της πλακας, η ρητινη εχει κιτρινισει και εχει διαλυθει. Το μοντελακι μπαινει υποψηφιο για βρωμισμα ;D ;D : : Λειπει και ενας καθρεφτης γμτ!!! Η νυχτα προβλεπεται μακρυα Τα φιλια μου : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 17, 2012 21:01:31 GMT 2
Κουκλάκια Δημήτρη τα 43άρια σου!Με έχεις πείσει και του χρόνου να 'μαστε καλά θα δοκιμάσω κι εγώ.. Οπότε η εμπειρία σου επί του αντικειμένου θα μου είναι χρήσιμη ώστε να αποφύγω τις μούφες και να βρω κάτι καλό ποιοτικά. Το Ferrari θα μου επιτρέψεις να πω ότι μου αρέσει δε μοστ. Βρώμισμα δεν παίζει στο Martinάκι,τσάμπα το πήραμε το Zero;Να το δείξουμε τουλάχιστον! ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 21:37:55 GMT 2
Πανέμορφα Δημήτρη... Θα το ξενυχτίσεις? Για την 458 GTE... Να στείλουμε μια ομαδική αλληλογραφία, υπογεγραμμένη από όλους, στη Revell Γερμανίας, να τους υποσχεθούμε ότι δεν θα τους ρίξουμε 3 (με το συμπάθιο : την Παρασκευή και να ζητήσουμε να τη φτιάξουν σε κιτ... Τι λέτε... Ψημένους μας βλέπω : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 17, 2012 21:45:48 GMT 2
Mέσα για το request-απειλή! ;D Δημήτρη ξέχασα να σε ρωτήσω,το wash στις γραμμώσεις με τί χρώμα το έκανες;Είναι πολύ πετυχημένο και ρεαλιστικό! : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 21:50:51 GMT 2
Ωραία, να μαζευόμαστε ;D Δημήτρη ξέχασα να σε ρωτήσω,το wash στις γραμμώσεις με τί χρώμα το έκανες;Είναι πολύ πετυχημένο και ρεαλιστικό! Επειδή είμαι σίγουρος ότι μοντελάρει, παίρνω το θάρος να απαντήσω "αντ' αυτου", που λένε και στα επίσημα έγγραφα ;D Νομίζω ότι είναι smoke... Πολύ καλή επιλογή όντως. Την έχω εφαρμόσει κι εγώ και στην προτείνω ανεπιφύλακτα Θάνο. : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 17, 2012 23:58:05 GMT 2
Μολις τα μαζεψα! Απομενουν: Ford -> Νεοι καθρεφτες που στηριζονται σε δυο μεταλικα μαρκουτσια (σκρατς) / Υαλοκαθαριστηρας / Μπλε χαλκομανια στα παναθλια μπροστινα φωτα. Φερραρι -> Υαλοκαθαριστηρας 956 -> Υαλοκαθαριστηρας / Πισω αεροτομη / Καθρεφτες (λειπει ο ενας ^* ) Επειδή είμαι σίγουρος ότι μοντελάρει Μας παρακολουθεις : : ;D Αψογη εκπροσωπη απο Τζωρτζ : : Yes Θανο ειναι smoke και με εχει βολεψει καθως α) δεν χρειαζεται να ανακατεβω χρωματα για να πλησιασω πιο σκουρα αποχρωση του βασικου χρωματος, ειναι ημιδιαφανο και σκουρενει το βασικο χρωμα, β) ειναι πολυ πιο απαλο απο το μαυρο (νομιζω οτι το μαυρο ειναι εντελως μη ρεαλιστικο και γ)καθαριζει πανευκολα με μπατονετα και Αζαξ πανω στο 2Κ χωρις να αφηνει σημαδια. Με έχεις πείσει και του χρόνου να 'μαστε καλά θα δοκιμάσω κι εγώ.. : : Προσεχε μονο γιατι ειναι εθιστικα!!! ;D Να μαστε καλα και θα τα βρουμε ολα στην πορεια : : Δε στορυ σο φαρ... Οι επομενες φωτογραφιες νομιζω θα ειναι στα τελειωμενα. Ολοκληρωνοντας (σχεδον ;D) λοιπον το Week Build θελω να παρω και γω με τη σειρα μου το λογο και να ευχαριστησω τους διοργανωτες, τους συμμετεχοντες, τους σχολιαστες και τη γυναικα που εκανε τα στραβα ματια μια εβδομαδα τωρα με αποτελεσμα να περασουμε μια χαλαρωτικη μοντελιστικη εβδομαδα μοντελαροντας και παρακολουθωντας τον σημαντικοτερο αγωνα του κοσμου (εχω και επιχειρηματα περι αυτου : : ) Θαμπς απ στις κατασκευες ολων σας (γρηγορα ναι, προχειρα οχι τα ειπαμε ) στο κλιμα και το χαβαλε ;D Θαμπς νταουν στον αγωνα που αν εξαιρεσεις την επικη μαχη στους ερασιτεχνες και τα 10 λεπτα χτες το απογευμα που οι Τογιοταιοι εζησαν το μυθο τους ωσπου να γνωρισουν τη σκληρη πλευρα του αγωνα (για αλλη μια φορα ) ηταν αρκετα βαρετος. Μας κακομαθαν οι επικες μαχες Πεζω-Αουντι την προηγουμενη 5ετια. Τα κεφαλια μεσα τωρα, επιστροφη στην μαχη με την ΜΡ4/4. Αντε και του χρονου!!!
|
|
|
Post by Sakis on Jun 18, 2012 2:18:43 GMT 2
Περιμένουμε φωτό στα Completed Δημήτρη! Αποφάσισα να κάνω ένα review του thread για το GB και να χαζέψω όλα τα σχόλια και τις κατασκευές ξανά.Και εκεί που παρατηρώ καλύτερα τις φωτό σας πέφτω πάνω σε μία του Τζιαφά.Εκτός του ότι λύθηκα στα γέλια κατάλαβα και το λόγο που κάθε φορά που τον βλέπω έχει και μεγαλύτερη κοιλιά.... Έχει και DVD μέσα ή μόνο βιβλίο είναι;Προπονείσαι καλά Τζιαφά μου βλέπω.... ;D ;D ;D ;D Δε σου φτάνει που σκάμε στο φαΐ όποτε βρισκόμαστε είπες να ξεκινήσεις υπερεντατικά μαθήματα για να γίνεις ψητάς...;Και αυτοδίδακτος κιόλας;;Να 'σαι καλά μ'έκανες και γέλασα πάλι! Άντε και στο Master Chef!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2012 8:42:22 GMT 2
Αποφάσισα να κάνω ένα review του thread για το GB και να χαζέψω όλα τα σχόλια και τις κατασκευές ξανά.Και εκεί που παρατηρώ καλύτερα τις φωτό σας πέφτω πάνω σε μία του Τζιαφά.Εκτός του ότι λύθηκα στα γέλια κατάλαβα και το λόγο που κάθε φορά που τον βλέπω έχει και μεγαλύτερη κοιλιά.... Και έλεγα δεν το πρόσεξε κανείς... ;D ;D Μιας και είναι δύσκολες εποχές, μάθε τέχνη κι άστη να, κι όταν πεινάσεις... ;D ;D Οπότε, τώρα αν λάβετε πρόσκληση για συμμετοχή σε φόρουμ για την ψητάδικη τέχνη, θα ξέρετε ποιος σας το έστειλε... : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2012 9:48:22 GMT 2
Το 2ο Le Mans GB (το πρώτο υπό τη στέγη του SCW) είναι πλέον παρελθόν και εγώ δεν μένει παρά να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ...-Για τη συμμέτοχη και το σχολιασμό όλες αυτές τις μέρες… -Για τη ΠΑΡΕΑ στη παρακολούθηση του αγώνα... -Για το ότι, τιμήσατε την ιδέα μου και μαζί το έχουμε κάνει θεσμό -Για τα καταπληκτικά και ποιοτικότατα μοντέλα που είδα αυτή την εβδομάδα -Για την αγνή αντιμετώπιση του μοντελισμού ως χαρά και δημιουργία Και πλέον μπορώ να πω : " ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" με ευχές... -Για περισσότερες συμμετοχές και μεγαλύτερη ανταπόκριση στο σχολιασμό. Σας το προτείνω... Εμπιστευτείτε με -Για λιγότερες ατυχίες, που κράτησαν κάποια μοντέλα στα πιτ -Για ένα καλύτερο σε συναγωνισμό αγώνα Επίσης, από ότι κατάλαβα, η μετατροπή του σε εβδομαδιαίο ήταν επιτυχημένη. Οπότε μάλλον το καθιερώνουμε έτσι? Θέλω τις γνώμες σε αυτό. Μια εναλλακτική είναι να το ξεκινάμε από την Τετάρτη, που αρχίζει η δράση στη πίστα. Το συζητάμε... Τέλος, θα ήθελα τη γνώμη σας και τις προτάσεις ώστε να κάνουμε το συγκεκριμένο event καλύτερο. Καλή επιτυχία σε όσους είναι στα τελειώματα. ΥΓ. Θα πρότεινα τις επόμενες μέρες, να βάλουμε τα μοντέλα μας στα completed , με σχετική αναφορά στο GB στο τίτλο. Εγώ μετά θα ποστάρω στο παρόν λίστα με του συμμετέχοντες και τα links στα τελειωμένα μοντέλα. ΥΓ2. Παναγιώτη, Θάνο, Δημήτρη, Χρήστο και Αλέξη να είστε πάντα καλά φιλαράκια. Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω και προσωπικά. Μακάρι να είναι μεγαλύτερη η λίστα του χρόνου. ΥΓ3. Νεκτάριε, Γιώργο, Κώστα, Γιάννη, Σταύρο και Αγάπιε, σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε και μας στηρίξατε με το σχολιασμό σας. Μακάρι του χρόνου να είναι τα ονόματα σας στην πάνω γραμμή και σε αυτή να απαιτηθούν παραπάνω σειρές . Ελπίζω να το διασκεδάσατε όσο κι εγώ… Καλή σας μέρα Με εκτίμηση Γιώργος
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 18, 2012 12:37:21 GMT 2
Η ελλειψη υπολογιστη καθοτι το notebook τα φτυσε εντελως καθως και η παραλια του Παντελεημονα δεν μ αφησαν να χαρω και το κομματι του σχολιασμου και της παρακολουθησης του GB το σ/κ : : ... Δυο πραγματα εχω να πω,ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που συμμετειχαν,αφου με την ποιοτητα των συμμετοχων σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα εδωσαν ρεστα πιστευω κι επισης ενα μεγαλο μπραβο και σε σενα Γιωργο για την ιδεα και την οργανωση! : : ..Για ιδεες και αποψεις (για του χρονου)πιστευω οτι καλυτερα θα ηταν να δημιουργηθει ενα τοπικ οπου για ενα χρονικο διαστημα θα τις εκθετουν ολοι,θα γινεται συζητηση και στο τελος η αναλογη υλοποιηση!(Αν και η φετινη,που ηταν και η πρωτη που παρακολουθησα, δεν υστερουσε σε τιποτα αλλα παντα υπαρχει η νεα ιδεα!)
|
|
|
Post by rous74 on Jun 18, 2012 13:11:20 GMT 2
Θα ήθελα και εγώ να πώ ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες στο GB... Μου έκανε εντύπωση η ποιότητα της εκτέλεσης των θεμάτων που είχαν επιλέξει τα παιδιά σε συνάρτηση με το μικρό χρονικό διάστημα που είχαν στη διάθεση τους... Και πάλι μπράβο !!!
ΥΓ. Θάνο η aston martin για μένα έκλεψε την παράσταση... Θές επειδή η aston είναι απο τ'αγαπημένα μου αυτοκίνητα θές επειδή ήταν πολύ καλά κατασκευασμένη... ήταν αυτή που με κέρδισε...
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 18, 2012 13:53:34 GMT 2
Aston και ξερό ψωμί. Κορυφαία δουλειά σε όλα τα επίπεδα. : : : : Φαντάσου να είχες 2 εβδομάδες στη διάθεσή σου!!! Τα συγχαρητήριά μου Θάνο. Του Χρήστου περιμένω να το δω τελειωμένο για να εκφράσω γνώμη. Για τον Δημήτρη το ξαναλέω: 3 κιτ και σε κλίμακα που είναι απαγορευτική για μένα, μόνο σαν ήρωα μπορώ να σε χαρακτηρίσω!! Γιώργο η δουλειά σου και η πάλη σου με χρέπια είναι παροιμιώδης. Με κίνδυνο να φανώ γραφικός το έχω ξαναγράψει: Μακρυά από ...Γάλλους βιοτέχνες. Αλλά εσύ δεν μασάς και το αποτέλεσμα πάντα εφάμιλλο του επιπέδου σου Πολλά μπράβο σε όλους : : : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 18, 2012 15:39:08 GMT 2
Μάλλον επειδή είναι από τα αγαπημένα σου αυτοκίνητα Ανδρέα... ;D ;D Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου αρέσει και σε ευχαριστώ πολύ για το σxόλιό σου!Η αλήθεια είναι ότι η κλίμακα είναι αρκετά μικρή για να σε δυσκολέψει και αρκετά μεγάλη για να μπεις στον πειρασμό να βάλεις εξτραδάκια. Μακάρι να αξιωθώ να την αποκτήσω σε multimedia kit και να την περιποιηθώ όπως της αξίζει... Ίδωμεν! Το κατά δύναμιν κύριε Σταύρο μας!Με τιμά ιδιαίτερα η προτίμησή σας,αλήθεια! Αν είχα 2 εβδομάδες θα πρόσεχα περισσότερο τα βαψίματά μου και θα χρησιμοποιούσα ελάχιστα το πινέλο.Αλλά έτσι όπως έγινε το καταευχαριστήθηκα! Σε λίγο θα ανέβει ολοκληρωμένη πλέον στα Completed!
|
|