|
Post by gtziaf on Jun 16, 2012 19:39:14 GMT 2
Το Νο3 Audi, στον τοίχο !!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 16, 2012 19:53:55 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2012 20:06:16 GMT 2
Τρομερό ατύχημα μεταξύ του Toyota No8 (με τον Davidson στο τιμόνι) και της 458 (No 81)!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 16, 2012 20:15:58 GMT 2
Ούπς! Τι να πω, ρε φίλε; Να έφτιαχνες ένα; Τέσσερα φτιάχνεις, κι εγώ σχολίασα λάθος!!! Και η ειρωνεία είναι οτι ήθελα επίσης να σχολιάσω την επιτυχημένη επέμβαση (μπότοξ ;D) στο C100, και το ξέχασα! Τέλος πάντων, εύχομαι καλή συνέχεια! : : Απορία: LOL τι σημαίνει;
|
|
|
Post by Sakis on Jun 16, 2012 22:46:34 GMT 2
Mαρίκα αυτά τα Γιαπωνέζικα αυτοκίνητα αντέχουν! ;D Πάει το Νο 7 Toyota....
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2012 22:56:36 GMT 2
Mαρίκα αυτά τα Γιαπωνέζικα αυτοκίνητα αντέχουν! ;D Πάει το Νο 7 Toyota.... Βλέπω τα audi σε safe mode, μέχρι το τέλος... Ευτυχώς υπάρχει η μάχη στα GT... αλλά και οι νυχτερινές εικόνες, που είναι όλα τα λεφτά. ΥΓ1. Γερμανία σου ερχόμαστε : : ΥΓ2. Στη 250P μένουν μόνο τα τζάμια. Αφού, έφαγα 3 ώρες να τη στήσω πάνω στους τροχούς της. : : Μακάρι να πάνε όλα καλά με τα τζάμια, γιατί το μοντέλο, μου έχει αρέσει πολύυυυ Φώτο αύριο...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 16, 2012 23:11:36 GMT 2
Καλησπερα συνελληνες! Αντε να ξεχρεωνουμε την Παρασκευη με τους (βαλε μπιπ αδμινιστρατορα) Καταρχην, αποσυρω και επισημα την 917 Επρεπε να ειχα προτιμησει καποιο ρητινης αντι για μεταλλικο. Συντομα σε ενα wip κοντα στη γειτονια σας Αρκετες δουλειες σημερα καθως ο αγωνας δεν βλεπεται Πανελ με smoke και 2Κ σε δυο χερια υγρο σε υγρο το δευτερο πολυ πιο αραιωμενο απο το πρωτο. Αναποδη σειρα γιατι λογω στενοτητας χρονου δεν ειχα βαθυνει τα πανελ Επισης εχουν φτιαχτει τα εσωτερικα και οι ζαντες. Μενουν διαφανη, το μαυρο καλυμμα κινητηρα της Φερραρι και οι πισω αεροτομες. Ειμαστε κοντα!!! Καλη συνεχεια σε ολους Νο προμπλεμο Νεκταριε ;D LOL σε πολυ ελευθερη μεταφραση γελασα πολυ
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 17, 2012 0:18:56 GMT 2
Δημητρη, κουκλια!!!!!!!!!
Μπηκα κ εγω στο κλαμπ του σχολιασμου!! Προβλεπεται μεγαλο βραδυ, αραγμα κ παρακολουθηση του αγωνα!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 0:57:30 GMT 2
Δημήτρη πολύ όμορφες... Μπράβο φίλε μου... Νέα από τη 250P : Η φεερραρίτσα ολοκληρώθηκε... Μπήκε και το φτυάρι ;D και αύριο έχει φωτογράφηση. Όλα πήγαν καλά... Νομίζω θα σας αρέσει. Εγώ την υπερευχαριστήθηκα. Καλό υπόλοιπο αγώνα και του χρόνου να είμαστε καλά, να το ξανακάνουμε... : : : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 17, 2012 2:34:51 GMT 2
Έτσι πασάδες μου αυτά είναι!Πολύ σας γουστάρω! Κι εγώ (μιας και ο αγώνας είναι χαλαρός) ανέβηκα για δουλειά με τα γκάζια στο πάτωμα!4 το απόγευμα άρχισα και τελείωσα 3:30 τα ξημερώματα με ενδιάμεσο διάλλειμα για φαγητό και παρακολούθηση (εθνικής και le mans). Φωτό ούτε για αστείο μιας και έτρεχα με τα τέσσερα! ;D Αν όλα πάνε καλά αύριο θα έχω τελειώσει.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 8:22:23 GMT 2
Καλημέρα σε όλους... Μάτα από ελάχιστο ύπνο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας, αναλώθηκε στη παρακολούθηση του αγώνα. Στο αγώνα τώρα, ο οποίος βρίσκεται 7 ώρες πριν την ολοκλήρωση του τα πράγματα πάνε καλά για την Audi (1,2,3), η οποία προσπαθεί να ανακτήσει και την 4 θέση, με τον Duval (No3) να πετάει αυτή τη στιγμή στη πίστα. Ανασκόπηση του αγώνα (μέχρι της 4.00 από το Msfree) www.msfree.gr/ms.php?id=27658www.msfree.gr/ms.php?id=27665Σημαντικότερο γεγονός, το τρομακτικό ατύχημα των Anthony Davidson με το Toyota TS 030 με τη Ferrari 458 Italia του Perazzini. Ο Βρετανός μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας και από εκεί σε τοπικό νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στην πλάτη. Ο άτυχος οδηγός θα νοσηλευτεί μέχρι τη Δευτέρα. Και εικόνες από το ατύχημα : Μέσα τη νύχτα, ο διαχειριστής σας έστειλε τον ξάδελφο του να κάνει πιτ στοπ στην Νο74 Corvette, και αυτός ξέχασε?! να βάλει το μπουλόνι στον πίσω τροχό, καταστρέφοντας τον αγώνα της, επιτρέποντας έτσι τη 458 (No51) να πάρει την πρωτοπορία στη GTE Pro. Από τότε το ν74 έχει μπλεχτεί σε πολλά ατυχήματα, με τελευταίο ένα τετακε, που έστειλε το πρωτοπόρο Νο1 Audi στο χώμα, για λίγο, με ενθύμιο λίγες ζημίες στο πίσω μέρος. Στη LΜ P2 το Νο 44 HPD ARX 03B - HONDA είναι μπροστά από τρία ORECA 03-NISSAN, με τα 4 πρωτότυπα να βρίσκονται στον ίδιο γύρο, στην πιο κλειστή μάχη, του αγώνα. Στην LM GTE Am n Νο67PORSCHE 911 RSR (997) προηγείται τις Νο 50 Corvette. Ο αγώνας έχει πολύ μέλλον ακόμη, ενώ από το χάραμα έχουν δημιουργηθεί διάφορα συμβάντα με εγκαταλείψεις, τετακέ, φωτιές κ.α. Καλημέρα : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 8:44:53 GMT 2
Η τύχη του 8 φορές νικήτη του Le Μαns... Ο KRISTENSEN πήρε την πρωτοπορία για το Νο2 Audi, από το Νο1, καθώς το πρωτοπόρο μέχρι εκείνη τη στιγμή e-tron, μπήκε στα πιτ για αλλαγή καλύμματος κινητήρα και πίσω σπόιλερ (την οποία πραγματοποίησαν απίστευτα γρήγορα), μετά το συμβάν με την Corvette.
|
|
|
Post by jvolume on Jun 17, 2012 10:32:26 GMT 2
καλημέρα σε όλους Την γκαντεμιασα την ΤΟΥΟΤΑ ρε γαμώτο!! Περαστικά στον Anthony Davidson που νοσηλέυεται. Καλημέρα σε όλους... Μέσα τη νύχτα, ο διαχειριστής σας έστειλε τον ξάδελφο του να κάνει πιτ στοπ στην Νο74 Corvette, και αυτός ξέχασε?! να βάλει το μπουλόνι στον πίσω τροχό, καταστρέφοντας τον αγώνα της, επιτρέποντας έτσι τη 458 (No51) να πάρει την πρωτοπορία στη GTE Pro. Από τότε το ν74 έχει μπλεχτεί σε πολλά ατυχήματα, με τελευταίο ένα τετακε, που έστειλε το πρωτοπόρο Νο1 Audi στο χώμα, για λίγο, με ενθύμιο λίγες ζημίες στο πίσω μέρος. ρε γκαντέμη ο ξάδερφος φταίει ή οτι αποφάσισες να ασχοληθείς μοντελιστικά με την corvette? Ο περσινός αγώνας με καθήλωσε .Φέτος τα Audi κάνουν πάρτυ μόνα τους.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 11:03:13 GMT 2
Χθες ήταν μια μεγάλη μέρα που εκτός από την παρακολούθηση του αγώνα (και της εθνικής), περιελάμβανε και την οκλοκλήρωση της 250P. Ξόδεψα περίπου 3 ώρες για να την κάτσω στους τροχούς της (διαδικασία που περιελάμβανε και φάγωμα μέρος του πατώματος με 80 σμυριδόπανο : : ). Όλα πήγαν κατ' ευχήν, οπότε αργά την νύχτα ήμουν σε θέση να συναρμολογήσω το φτυάρι (μίξη από pe, ρητινένιας λαβής και οδοντογλυφίδας), το οποίο άφησα για το τέλος. Το αποτέλεσμα (θέλει μερικές πινελιές ακόμη, αλλά μετά από το χθεσινό μαραθώνιο δεν είχα άλλα κουράγια) : Ελπίζω να σας αρέσει. Εγώ το ευχαριστήθηκα αφάνταστα. Σας ευχαριστώ για την παρέα είτε ανήκατε στην ομάδα που μοντελάριζε, είτε στους σχολιαστές. Περισσότερα αργότερα, καθώς ο αγώνας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Καλημέρα σε όλους : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 17, 2012 12:07:12 GMT 2
To Audi #3 μεθυσε ;D ;D ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 12:14:45 GMT 2
Και το Αudi Νο1 στη μπαριέρα... Μκνις, χωρίς ατύχημα δεν παίζει ;D
|
|