|
Post by alex78 on Jun 16, 2012 0:12:24 GMT 2
Καλή αρχή Αλεξ... Στα μέλια σε κόβω ’Aστα Γιώργο, το.....''μελώνω'' το βερνίκι λέμε..... ;D ;D Το κιτ είχε τα τζάμια κολλημένα? Θειικό... Ω,ναι....ιδού (ελπίζω μόνο να διακρίνεται μέσα απο το naylon): Αλέξης
|
|
|
Post by alex78 on Jun 16, 2012 0:29:43 GMT 2
Ρε συ Θάνο βλέπω εδώ και μέρες την άνεση και μεθοδικότητα που συμπεριφέρεσαι στο 32άρι σου και θέλοντας και μη με ''πλυμμηρίζουν'' ανάμεικτα συναισθήματα θαυμασμού αλλά και ''ζήλιας'' (sorry φιλαράκο αλλά λέω την αλήθεια....) συγκρίνοντας το με το το δικό μου ΧΡΕΠΙ....την Jaguar ντε.... Πάει και τελείωσε.....''κάρβουνο πιάνεις, χρυσάφι γίνεται'' Καλή συνέχεια..... Αλέξης
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 16, 2012 6:02:39 GMT 2
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 16, 2012 11:05:21 GMT 2
Την βλεπω την δουλεια, θα κανω το σκ@%^ο μου παξιμαδι να παρω την Aston στην 1/24 και δεν ειναι και φτηνη και δν θα την φτιαξω κι ετσι κι ας ειναι και πιο μεγαλη...Μπραβο φιλε Θανο, την περιποιηθηκες οπως της αξιζε!Ειδες τι κανει το πινελο? Chris καλα να περασεις και οπως λενε σημασια δεν εχει μονο ο προορισμος(εγκαιρο τελειωμα) αλλα κι η διαδρομη(ομορφο αποτελεσμα) Alex καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 16, 2012 12:09:03 GMT 2
Φίλοι μου, χαίρετε! Άργησα λίιιιγο να ακουστώ (περίπου 5 μέρες! ) γιατί περίμενα να ξεκινήσει κι ο Αλέξης ;D ώστε να σας σχολιάσω όλους μαζί! Η δουλειά όλων σας είναι εξαιρετική, και σας αξίζουν πολλά - πολλά συγχαρητήρια! : : : : : : : : : : Ειδικότερα, μου άρεσαν πιο πολύ τα εξής: - Στον Χρήστο : εκτός από την απίστευτη ταχύτητα, το φανταστικό βάψιμο στο κράνος, η άψογη εφαρμογή των χαλκομανιών στα καμπυλωτά πίσω φτερά, και το εξαιρετικό τελικό στρώσιμο στο χρώμα! - Στον Δημήτρη : το πραγματικά πανέμορφο χρυσαφί! - Στον Γιώργο : οι εκτυφλωτικές ζάντες, ο αριστοτεχνικά βαμμένος πίνακας οργάνων, το απίστευτο τιμόνι, καθώς και το άψογο αποτέλεσμα του βαψίματος παρά τα λίγα χέρια [κι εγώ έτσι κάνω, χωρίς βεβαίως αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δε βαριέσαι... ] - Στον Θάνο : η πανέμορφη απόχρωση του σιέλ χρώματος, τα λεπτομερέστατα πίσω φώτα, οι "πινελιές", η εφαρμογή των χαλκομανιών στο καπώ, καθώς και οι απόψεις του περί απλού και μη αγχωτικού μοντελισμού! [Θάνο, κι εγώ αυτές τις ιδέες εφαρμόζω, γι' αυτό δεν θα δείτε ποτέ από μένα ούτε super detailed μοντέλο, ούτε σοβαρές μοντελιστικές τεχνικές και εξειδικευμένο εξοπλισμό, ούτε εξωτικά υλικά... ] - Στον Αλέξη : η ικανότητά του να συνδυάσει τις βουτιές (και όχι μόνο, απ' ό,τι κατάλαβα...) στην παραλία, με την όρεξη για μοντελισμό! Όμως, μικρέ, μην ξεχνιέσαι, έχεις μόνο 2 μέρες ακόμη! ;D - Τέλος, στον Παναγιώτη, η ικανότητά του να δεχθεί ψύχραιμα το πραγματικά άδικο αποτέλεσμα της προσπάθειάς του! : : Καλή συνέχεια σε όλους! : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 16, 2012 12:40:51 GMT 2
- Στον Δημήτρη : το πραγματικά πανέμορφο χρυσαφί! Συγγνωμη κυριος, με περασατε για καποιον αλλο LOL ;D ;D
|
|
|
Post by alex78 on Jun 16, 2012 12:46:06 GMT 2
Άργησα λίιιιγο να ακουστώ (περίπου 5 μέρες! ) γιατί περίμενα να ξεκινήσει κι ο Αλέξης ;D ώστε να σας σχολιάσω όλους μαζί! Νέκ, πραγματικά ''χαρά στην υπομονή σου'' φίλε μου...... ;D : : - Στον Αλέξη : η ικανότητά του να συνδυάσει τις βουτιές (και όχι μόνο, απ' ό,τι κατάλαβα...) στην παραλία, με την όρεξη για μοντελισμό! Όμως, μικρέ, μην ξεχνιέσαι, έχεις μόνο 2 μέρες ακόμη! ;D Οι βουτιές δεν χρειάζονται ικανότητες, ο μοντελισμός όμως πολλές..... Ε, όχι και μικρός, την ηλικία του Χριστού έχω...... Δυό μέρες το ξέρω αλλά μην με ''αγχώνεις'' και σύ μωρέ..... : : ;D Αλέξης : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 16, 2012 13:37:46 GMT 2
Καλη αρχη Αλεξ! Αρε Ταμιγια με τα ενσωματενα σου τζαμια... Επισης βλεποντας τι χρειαστηκε να κανει ο Θανος για να καλυψει το κενο μεταξυ συρμου και αποβαθρας, αναρωτιεμαι αν πριν βγαλουν στην αγορα ενα κιτ, μπαινουν στο κοπο να το φτιαξουν, ετσι απο περιεργια βρε αδερφε! όχι τα τουλάχιστον δυο που προχωράς Ειμαστε 2 ειμαστε 3 ειμαστε 1013! Σηματα και στην 956. Με προδωσαν!!!! Καθοτι παμπαλαια εγινε μια δοκιμη για να δω αν την παλευουν, και την παλεψαν!! Αλλα ως γνωστον στο Λε Μαν οι δοκιμες δεν εχουν καμια απολυτως επιρροη στο τελικο αποτελεσμα, ετσι και εδω οταν αρχισα να τα κολλαω, αυτα δεν καθοταν με τιποτα. Μετα απο μερικα λιτρα MicroSol (το κοκκινο το δυνατο) κατι εγινε, αλλα ακομα και τωρα ειναι οριακα να αρχισουν να πετανε... Επομενα βηματα, το εσωτερικο και στα 3, νεα πισω αεροτομη για το C100, 2Κ το βραδυ με τη δροσουλα, και επιτελους ξεκινημα με την 917 που καθεται σε μια γωνια και κλαιει γιατι δεν την παιζουνε οι φιλεναδες της ;D Καλη συνεχεια σε ολους!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2012 13:45:24 GMT 2
To livery, είναι πολύ όμορφο πάντως Δημήτρη. Είμαι σίγουρος, ότι θα κολλήσουν στο τέλος. και επιτελους ξεκινημα με την 917 που καθεται σε μια γωνια και κλαιει γιατι δεν την παιζουνε οι φιλεναδες της Θεούλης : : ;D ;D ;D : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2012 14:02:38 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2012 14:57:24 GMT 2
Ο αναγνωριστικός γύρος ολοκληρώνεται... Σε λίγο θα έχουμε αγώνα στο Man!!!! Καλή θέαση σε όλους...
|
|
|
Post by Sakis on Jun 16, 2012 15:25:20 GMT 2
Και να φανταστείς ότι το έβαλα οταν τα αυτοκίνητα έφταναν στο S πριν την εκκίνηση... ;D ;D
|
|
|
Post by jvolume on Jun 16, 2012 17:12:48 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους
Τα των κατασκευών σας θα τα σχολιάσω αργότερα.Απλά θα σας πω ότι ζηλεύω....
Τον αγώνα δεν τον σχολιάζει κανείς?
Δύο ώρες λοιπόν και τα Audi μπροστά με τα ΤΟΥΟΤΑ να ακολουθούν αλλά ήδη πάνω από ένα λεπτό πίσω. Για να δούμε από αξιοπιστία οι Ιάπωνες. Θα θυμηθούν τα παλιά?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 16, 2012 17:31:41 GMT 2
Παιρνω πασα απο Γιαννη για τον αγωνα, και καταθετω: Αν δεν ειχα 4 κιτ να φταχνω, θα ειχα παει ηδη για μπανιο. Αν μαλιστα οι Γιαπωνεζοι θυμηθουν τα παλια απο αξιοπιστια, τοτε τα ξαναλεμε το 2014 που επιστρεφει η Porsche στην LM Ρ1. Δυστυχως το πλεονεκτημα των ντηζελ εξακολουθει να ειναι μεγαλο. Καντε κατι μαυτους τους κανονισμους επιτελους!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2012 17:35:24 GMT 2
Γιάννη καλώς ήρθες... Τον αγώνα τον παρακολουθούμε, αλλά ο σχολιασμός καθυστέρησε λόγω των εργασιών στα κιτ. Η συμμετοχή σου είναι ευπρόσδεκτη και απαραίτητη. Για τα το Τoyota δεν ξέρω... Θεωρώ ότι θα έχουν προβλήματα αξιοπιστίας, ως νέο αυτοκίνητο. Θα δείξει... Η φοβερή μάχη γινεται στα GTE pro. H CHEVROLET CORVETTE C6 ZR1 (74) μάχετια ρόδα - ρόδα με την ASTON MARTIN VANTAGE V8 (97) από το πρώτο γύρο, ενώ τους έχει φτάσει και η FERRARI 458 ITALIA (51) η οποία κάνει μεγαλύτερα στιντ (πιο οικονομική?). Η Νο 51 Ferrari, ήταν αυτή που προχτές ήταν φύλλο και φτερό...
|
|
|
Post by jvolume on Jun 16, 2012 18:36:39 GMT 2
Παιρνω πασα απο Γιαννη για τον αγωνα, και καταθετω:
Αν δεν ειχα 4 κιτ να φταχνω, θα ειχα παει ηδη για μπανιο. Αν μαλιστα οι Γιαπωνεζοι θυμηθουν τα παλια απο αξιοπιστια, τοτε τα ξαναλεμε το 2014 που επιστρεφει η Porsche στην LM Ρ1. Δυστυχως το πλεονεκτημα των ντηζελ εξακολουθει να ειναι μεγαλο. Καντε κατι μαυτους τους κανονισμους επιτελους!!!! Δημήτρη καλησπέρα. Εχω κάνει 3 μπάνια απο το πρωί αλλα κανένα στη θάλασσα και όχι δεν έχω πισίνα. Επιστρέφει η Πόρσε? Το νέο!!!! Μπορεί να τραβήξει και άλλους τότε . Θα δείξει. Γιάννη καλώς ήρθες... Τον αγώνα τον παρακολουθούμε, αλλά ο σχολιασμός καθυστέρησε λόγω των εργασιών στα κιτ. Η συμμετοχή σου είναι ευπρόσδεκτη και απαραίτητη. Για τα το Τoyota δεν ξέρω... Θεωρώ ότι θα έχουν προβλήματα αξιοπιστίας, ως νέο αυτοκίνητο. Θα δείξει...
Η φοβερή μάχη γινεται στα GTE pro. H CHEVROLET CORVETTE C6 ZR1 (74) μάχετια ρόδα - ρόδα με την ASTON MARTIN VANTAGE V8 (97) από το πρώτο γύρο, ενώ τους έχει φτάσει και η FERRARI 458 ITALIA (51) η οποία κάνει μεγαλύτερα στιντ (πιο οικονομική?). Η Νο 51 Ferrari, ήταν αυτή που προχτές ήταν φύλλο και φτερό...
Καλώς σας βρήκα φίλε μου. Μακάρι να συμμετείχα και στο κατασκευαστικό κομμάτι του GB. Του χρόνου ίσως να προλάβω ή ακόμα καλύτερα να μην προλάβω και να ποστάρω live από την πίστα του Le Mans. Η αξιοπιστία είναι χαρακτηριστικό των Ιαπώνων, δε τους φοβάμαι. Άλλωστε κάποια πράγματα δε ξεχνιούνται..... Την μάχη στο GTE pro την βλέπω. Τρομερή. Η δε FERRARI είναι μακρά το πιο όμορφο αυτοκίνητο στην πίστα.
|
|