|
Post by nektarios on Mar 3, 2015 20:04:58 GMT 2
Σ' ευχαριστώ φίλε! Χαίρομαι που σου αρέσει!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 11, 2015 14:24:15 GMT 2
Νέκ έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά φίλε μου, όλα μελετημένα στο έπακρο όπως πρέπει να είναι!! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 11, 2015 18:29:27 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου Αλέξη! Θα δείτε κι άλλες σκρατσιές, στα επόμενα updates!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 12, 2015 23:11:40 GMT 2
Νεκτάριε μιλάμε για τη σκράτσοδουλειά. Φοβερή ακρίβεια και καθαρότητα στα κοψίματα, κολλήσεις κλπ. Πραγματικά, ξεπέρασε τις, ούτως ή αλλιώς, υψηλές προσδοκίες μου
|
|
|
Post by nektarios on Mar 13, 2015 8:55:37 GMT 2
Φίλε Γιώργο, το να ξεπεράσει μια δουλειά τις δικές σου προσδοκίες, είναι από μονο του μια μεγάλη επιτυχία! Γενικά, κι εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα υλοποίηση των σχεδίων μου, ωστόσο το μεγάλο στοίχημα νομίζω οτι θα είναι το βάψιμο όλων αυτών των εξαρτημάτων (και όσων δεν είδατε ακόμη! ) και κυρίως η συναρμογή τους! Μείνετε συντονισμένοι!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Mar 14, 2015 21:44:03 GMT 2
Νεκτάριε η σκράτσοδουλειά σου είναι υπέροχη, και μ' εντυπωσιάζει ο τρόπος που φαντάζεσαι την κατασκευή σου και στη συνέχεια την υλοποιείς!!! Καλή συνέχεια. Απόστολος
|
|
|
Post by nektarios on Mar 16, 2015 8:37:15 GMT 2
Φίλε Απόστολε, σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Η υποστήριξή σας μού δίνει ακόμη περισσότερη ώθηση για περαιτέρω σκρατσοδουλειά, που θα δείτε στα επόμενα updates και ελπίζω να σας αρέσει!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 27, 2015 11:46:32 GMT 2
Μετά απο μια μεγάλη αποχή απο το forum και την κατασκευή των πλαστικών 1/24 κιτ, μπήκα να δω τι "κάνουν" τα ατομα που με βοήθησαν και μου έδειξαν τον σωστό δρόμο του μοντελισμού και πέφτω πάνω στην κατασκευή σου Νεκτάριε...Για άλλη μια φορά μου έπεσε το σαγόνι!!!
Σου αξίζουν πάρα πολλά μπράβο!!!!! Ότι βάλεις στο μυαλό σου, το υλοποιήεις με απίστευτο αποτέλεσμα!!!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 28, 2015 17:32:24 GMT 2
Πού είσαι ρε φίλε εξαφανισμένος; Μου έλειψαν τόσο η δουλειά σου όσο και τα σχόλιά σου! Ελπίζω σε μια άμεση και δυναμική επιστροφή σου! Σε ευχαριστώ πολύ για το ενθουσιώδες σχόλιο! Χαίρομαι που σου αρέσει η δουλειά μου, και με την ευκαιρία σού ανακοινώνω οτι από Δευτέρα έρχεται νέο, full scratchbuild update! Να είσαι καλά!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 30, 2015 7:23:23 GMT 2
Φίλοι μου, χαίρετε! Σκρατσο-πατέντας συνέχεια… Μετά την ολοκλήρωση του εσωτερικού του κλωβού διαμονής, ήρθε η ώρα για τον εξωτερικό / περιμετρικά τοποθετημένο εξοπλισμό. Ως γνωστόν, το Unimog φέρει ήδη από την εργοστασιακή του διαμόρφωση διάφορα περιμετρικά εξαρτήματα, όπως λ.χ. αποθηκευτικά κουτιά, εργαλειοθήκες, κ.λπ. . Όμως στη συγκεκριμένη «έκδοση» του οχήματος, από όσα εξαρτήματα θα σας παρουσιάσω, κανένα δεν είναι εξάρτημα του κιτ… 1) Στην οροφή του κλωβού τοποθετήθηκε ιδιοκατασκευασμένο κιγκλίδωμα. 2) Στην πίσω πλευρά του κλωβού τοποθετήθηκε ιδιοκατασκευασμένη σκάλα για πρόσβαση στην οροφή του. 3) Αντικαταστάθηκε η δεξαμενή καυσίμου με μεγαλύτερη, προερχόμενη από φορτηγό [προσφορά Johny.B.]. Επιπλέον, μετακινήθηκε από την δεξιά στην αριστερή πλευρά του σκάφους. 4) Αντικαταστάθηκε η «συμβατική» εξάτμιση (πρώτη φωτό) από «μπουρί» [προσφορά Johny.B.], ενώ ο σωλήνας της αποτελεί ιδιοκατασκευή. Επιπλέον, μετακινήθηκε από την αριστερή στην δεξιά πλευρά του σκάφους. 5) Τοποθετήθηκε προσθαφαιρούμενη σκάλα για πρόσβαση στον εσωτερικό του κλωβού, που αποτελεί τροποποιημένη σκάλα πρόσβασης σε πιλοτήριο αεροσκάφους (κλίμακας 1/48) [προσφορά του gtziaf]. 6) Τοποθετήθηκε στην δεξιά πλευρά του σκάφους δεξαμενή νερού, προερχόμενη από φορτηγό [προσφορά Johny.B.], με ιδιοκατασκευασμένη βρύση (από μήκη καλωδίων). Αρχικά κατασκευάστηκε η δεξαμενή που βλέπετε στην πρώτη σειρά φωτό (τροποποιημένο βαρέλι Playmobil), αλλά επειδή όταν τοποθετήθηκε στη θέση της σχεδόν σερνόταν στο έδαφος, κατασκευάστηκε άλλη. 7) Τοποθετήθηκε πτυσσόμενο τραπέζι (λειτουργικό), κατασκευασμένο από τροποποιημένο τραπέζι που υπήρχε στο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. 8) Θα τοποθετηθεί υποδομή τέντας, προερχόμενη αυτούσια από το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. (Αναζητείται ακόμη το κατάλληλο ύφασμα…). 9) Τοποθετήθηκε ζεύγος διάτρητων μεταλλικών διαδρόμων, ιδιοκατασκευασμένων από φύλλο πλαστικού (τηλεκάρτα), με βάσεις στήριξης κατασκευασμένες από φύλλο αλουμινίου. 10) Τοποθετήθηκε περιστρεφόμενος προβολέας [τον οποίο έδινε το κιτ αλλά με άλλη βάση], με ιδιοκατασκευασμένη και λειτουργική υποδομή στήριξης και περιστροφής. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο, την προσοχή και την υπομονή σας!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 30, 2015 18:23:57 GMT 2
Nek, επειδή τα καλούδια από το συγκεκριμένο update τα είδα από κοντά, πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα, αφενός από το πως συνέδεσες όλα αυτά τα ετερόκλητα υλικά, και αφετέρου από το δίδυμο λειτουργικότητα - καθαρότητα. Συγχαρητήρια φίλε
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 30, 2015 22:52:56 GMT 2
Υπέροχες όλες οι προσθήκες σου!!!!! Για την τέντα αν θελεις μπορώ να σου στείλω κομμάτι άσπρο απο κανονικο ύφασμα. Ή μπορεις να βάλεις λευκοπλαστ.
|
|
|
Post by nektarios on Mar 31, 2015 7:00:54 GMT 2
Φίλοι μου Γιώργηδες, σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας! Γιώργο α' η χρήση ετερόκλητων υλικών αποτελεί μέρος της "προπόνησης" που κάνω ώστε να φτιάξω κάποια στιγμή εκείνο το περιβόητο multimedia που έχω (NSX) και που για την ώρα φοβάμαι ακόμη και να το σκεφτώ... Γιώργο β' το ύφασμα είναι σίγουρα η καλύτερη οπτικά λύση, αλλά φοβάμαι μήπως ξεφτάει στις άκρες. Το λευκοπλάστ δεν το είχα σκεφτεί, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 31, 2015 18:58:33 GMT 2
Φίλοι μου Γιώργο β' το ύφασμα είναι σίγουρα η καλύτερη οπτικά λύση, αλλά φοβάμαι μήπως ξεφτάει στις άκρες. Το λευκοπλάστ δεν το είχα σκεφτεί, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε! Αν το γυρίσεις στο τελείωμα προς τα μέσα δεν θα έχεις θέμα...
|
|
|
Post by alex78 on Apr 4, 2015 3:28:56 GMT 2
Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με την τόσο μελετημένη σε κάθε λεπτομέρεια εργασία, το ''πάντρεμα'' όλων αυτών των διαφορετικών υλικών και βέβαια την άψογη τάξη και οργάνωση που επικρατεί σε κάθε σου update. Συνέχισε έτσι και ακόμη καλύτερα φίλε!!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 5, 2015 11:15:43 GMT 2
Φίλε Αλέξη, σε ευχαριστώ πολύ, τόσο για το θετικό σχόλιο καθαυτό όσο και για την αδιάλλειπτη στήριξή σου σε κάθε μου προσπάθεια!
|
|