georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 12, 2013 10:53:55 GMT 2
Τι να πείς για την δουλειά των δύο κύριων ?? Εκπληκτική σε όλα τα επίπεδα... Μπράβο και στους δύο σας!!!!!!!!!!!! :respect: :respect:
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 12, 2013 11:27:08 GMT 2
Καλημέρα.Θεωρώ οτι το wip που παρακολουθούμε είναι πολύ υψηλού επιπέδου.Άρτιες τεχνικές εκλπηκτικά βαψίματα και μετασκευές και προσπαθω να φανταστώ που θα τα φτάσετε. Καλή συνέχεια : : : : : :
|
|
997ii4s
Kart Driver
Χάρης
|
Post by 997ii4s on Feb 12, 2013 12:56:05 GMT 2
Ευχαριστώ για το μάθημα! Εντυπωσιακό και ρεαλιστικό το αποτέλεσμα!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2013 14:58:31 GMT 2
Δεν ξερω τι να πρωτοκοιταξω!!! Ποσταρετε σιγα σιγα μην παθουμε κανα εγκεφαλικο!! ;D ;D Υιοθετώ ένα μέρος του σχολίου (φίλτατε Βαγγέλη μου επιτρέπεις...) μέχρι να βρώ χρόνο και ηρεμία να μελετήσω τα αριστουργήματα σας...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Feb 12, 2013 15:51:51 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την στήριξή σας !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 12, 2013 20:04:48 GMT 2
Φίλοι μου σας ευχαριστώ με τη σειρά μου για τα υπερθετικά σχόλια και την υποστήριξη. Ελπίζω να βρίσκεται χρήσιμα πράγματα μέσα σε αυτό το wip, που θα ενσωματώνεται στα μοντέλα σας. Επίσης θέλουμε τις παρατηρήσεις σας ώστε να διορθώνουμε όπου εμφανίζεται αστοχία στο αποτέλεσμα. Μοναδική ένσταση ο πολύπλοκος χρωματικός συνδυασμός των εξατμίσεων που πιστεύω ότι ταιριάζει περισσότερο σε δίτροχα αλλά αυτό όπως πολλά άλλα είναι καθαρά προσωπικό γούστο και ο καθένας κάνει ότι του κατέβει όπως επεσήμανες και εσύ... Ανδρέα, έχεις πολύ δίκαιο φίλε μου. Αλλά όπως είπες πήρα φόρα, είχα και τις μπογίτσες μου στα χέρια και... όποια εξάτμιση πάρει ο χάρος. ;D Θα το έχω υπόψη μου και σε ευχαριστώ για την επισήμανση. Αν διέκρινες πίσω από τις λέξεις μια δοκιμή για την επερχόμενη προσπάθεια σε δίτροχο, ναι... καλά διέκρινες Βέβαια μετά από τις ρητινές, τα πλαστικά για σένα είναι...Lego Στα δισκόφρενα πέτυχες το εφφέ μονο με τις ψεκασίες ή έπαιξες και με την πίεση? Αλέξανδρε, το μοντελάκι έχει τις ιδιαιτερότητές του οπότε lego δεν είναι Μην ξεχνας ότι αλλαχτήκαν ζάντες, λάστιχα, αμορτισέρ και δίσκοι, οπότε τις σκρατσιές δεν τις γλυτώσαμε Το εφέ στους δίσκους είναι μόνο με τις ψεκασιές. Χάρη να είσαι καλά αν και δεν θα το έλεγα μάθημα. Ανταλλασούμε απόψεις, τεχνικές και συνεργαζόμαστε. Αυτό είναι το πνεύμα του Scalewheels. Ελπίζω να βρίσκεις χρόνο να μοντελάρεις και τα λέμε συχνά. Σας θερμό-ευχαριστούμε όλους : :
|
|
|
Post by rous74 on Feb 13, 2013 14:17:25 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, Η φωτογραφία με την αναποδογυρισμένη ferrari που ανέβασε ο Γιώργος έδωσε και στους δυό μας την ιδέα του κοψίματος του σασί σε κάποια σημεία που η revell έδινε "γεμάτα" σε μια προσπάθεια ν' αποδωθεί πιο σωστά το σασί... Έτσι και ενώ είχα βάψει το σασί μπήκα στον πειρασμό και το έσφαξα στα σημεία που ήταν αναγκαίο... Αφού τρίφτηκε καλά η περιοχή ψεκάστηκε πάλι με αστάρι. Επίσης κόπηκε το ένα απο τα δύο σημεία που ενώνουν τις δύο εξατμίσεις και διαχωρίστηκαν και ξανατρίφτηκαν και θα ξαναβαφτούν και αυτές... Επίσης έγινε μετά απο πολλές δοκιμές η μόντα του δισκόφρενου με τη ζάντα. Αρχικά στο κομμάτι της πλήμνης κόπηκε το μεγαλύτερο απο το αρσενικό τμήμα κρατώντας έναν μικρό οδηγό... Στη συνέχεια στο δισκόφρενο της revell (αυτό κράτησα μη έχοντας άλλη επιλογή σε σχέση με τον Γιώργο και θα κοιτάξω να σουλουπώσω) άνοιξα απο μπροστα μια τρύπα και το ένωσα με την πλήμνη... Στη συνέχεια απο την πίσω μεριά της ζάντας έφτιαξα αρσενική υποδοχή και την πέρασα στο δισκόφρενο... Αυτή η διαδικασία θα ακολουθηθεί σε όλες τις ζάντες. Αυτό που χρειάζεται είναι πολλές δοκιμές για να πέσουν σωστά στο αμάξωμα. Αυτά τα λίγα σήμερα, πάω για βάψιμο τα κομμάτια που σας έδειξα...
|
|
|
Post by rous74 on Feb 13, 2013 15:51:14 GMT 2
Καλησπέρα και πάλι, Να και κάποιες απο τις εργασίες στο εσωτερικό που έγιναν τις προηγούμενες μέρες... Καταρχήν στην μπανιέρα του εσωτερικού χρωματικά έγιναν κάποιες διορθωτικές κινήσεις ύστερα απο τη σωστή τηλεφωνική παρατήρηση του Γιώργου και στη συνέχεια ντύθηκε η κονσόλα carbon, έγινε flocking, τοποθετήθηκε η θήκη για τα μικροαντικείμενα ανάμεσα απο τα καθίσματα και μπήκαν τα μεταλλικά πατώματα και τα πεντάλ.... Για τα διαχωριστικά πίσω απο τα καθίσματα έγινε χρήση μεταλλικού πολύ λεπτού μήκους της albion... που βάφτηκε και κόπηκε σε ίσα μέρη και τοποθετήθηκε στην μπανιέρα... Πλέον στην μπανίέρα εκτός της συναρμολόγησης των επιμέρους κομματιών μένουν να τοποθετηθούν οι δέστρες και οι ζώνες ασφαλείας. Επίσης ετοιμάστηκαν οι πλαινές εσωτερικές επενδύσεις των θυρών και μαζί με τα υπόλοιπα κομμάτια είναι έτοιμα να πάρουν τη θέση τους στο εσωτερικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Feb 13, 2013 16:07:15 GMT 2
Ανδρέα το σαλόνι σου μιλάει. Πολύ καλή δουλειά.
Σπύρος
|
|
|
Post by rous74 on Feb 13, 2013 16:23:15 GMT 2
Σπύρο σ' ευχαριστώ πολύ φίλε !!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 13, 2013 18:39:43 GMT 2
Οι δουλειές σας παίδες είναι κυριολεκτικά υπέροχες!!! Είναι από τα λίγα WIPs που έχω τη χαρά να τα διαβάζω ξανά και ξανά... Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 13, 2013 21:41:55 GMT 2
Ανδρεα το σαλονι ειναι σουπερ!!!!!!! Καλη συνεχεια φιλε! : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 14, 2013 0:32:16 GMT 2
Μιλαμε για επιπεδο Τσου Λου οι κατασκευες, μαθε μπαλιτσα και τα ρεστα! Γιγαντες! Δωστε του να καταλαβει! Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 14, 2013 10:37:39 GMT 2
Ανδρέα πολύ ωραία όλα. Και η μπανιέρα εκτός από πιο σωστή είναι και αισθητικά αρτιότερη, νομίζω, με τις μικροδιορθώσεις. Όλα άψογα :respect: Για το πάτωμα τι να πω. Χάρη στον Τσέχο που την τούμπαρε (ελπίζω να την είχε ασφαλισμένη ο Χριστιανός) βγάλαμε άκρη και βελτιώσαμε τα μοντέλα μας. Οπότε μιας και μιλάμε για πάτωμα, μετά από διαβουλεύσεις και την προτροπή του Ανδρέα (ευχαριστώ φίλε) έκοψα (αναίμακτα) κι εγώ το δικό μου με τη χρήση του νυστεριού που φαίνεται στη φώτο (το προτείνω ανεπιφύλακτα για κάθε παρόμοια χρήση, μιας και το κόψιμο είναι πολύ καθαρό και ουσιαστικά δεν χρειάζεται βάψιμο παρά ελάχιστα μερεμέτια). Τώρα βέβαια, τα παιδιά ρώτησαν που το πάμε. Και επειδή εγώ παρασέρνω εσένα και εσύ εμένα και ότι βρίσκουμε κόβουμε ;D, μας βλέπω να καταλήγουμε σε κάτι τέτοιο στο τέλος ;D : Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά λόγια και την στήριξη. : :
|
|
|
Post by rous74 on Feb 14, 2013 10:57:19 GMT 2
Απόστολε, Βαγγέλη, Δημήτρη και Γιώργο καλημέρα !
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλια και τη στήριξή σας !!
Γιώργο τελικά η ιδέα που είχες για την παράλληλη κατασκευή της gto έχει μεταξύ και πολλών άλλων το καλό όπως σωστά είπες και εσύ να παρασέρνει ό ένας τον άλλον σε διάφορες επεμβάσεις και ν' ανταλλάσουμε ιδέες και απόψεις και τελικά αυτό να είναι προς όφελος των κατασκευών μας ! Πραγματικά ανεκτίμητη εμπειρία !!!
Η FXX είναι απίστευτης έμπνευσης δουλειά συνδυασμένη με άρτιο αποτέλεσμα !!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 14, 2013 10:57:28 GMT 2
Ανδρέα φοβερή η δουλειά σε σασσί και στο εσωτερικό φίλε!
Άψογα!
Γιώργο πως τα κατάφερες με αυτό το πράγμα να κόψεις? (λόγο σχήματος...)
Καλή συνέχεια παίδες :respect:
|
|