|
Post by gtziaf on Feb 6, 2013 18:06:42 GMT 2
Φιλαράκια να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλια. Χαίρομαι που σας αρέσει. Είναι βέβαια γιατί έκρυψα, με την αρπακόλλα φωτογράφηση, τις καγκουροβούλες στο πλάι Επειδή είχε orange peel, ψέκασα χθες άλλο ένα χέρι βερνίκι. Οπότε θα σας τη δείξω με καλύτερες και λιγότερο βιαστικές φωτογραφίες σύντομα. Η αλητεία συνεχίζεται στο εσωτερικό...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 6, 2013 19:39:16 GMT 2
Ανδρεα και Γιωργο, Γιωργο και Ανδρεα!! Τα συγαχρητηρια μου φιλοι μου!!! Εχετε κανει καταπληκτικη δουλεια και οι δυο σας!!! : : : : Γιωργο το μπλε σκοτωνει!! Η φωτο που μας παραθετεις με την μπλε Φερραρα ειναι μαγικη :respect: Ανδρεα τα καθισματα ειναι αψογα!!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 6, 2013 21:58:17 GMT 2
Ανδρέα οι ζάντες σοφή επιλογή, ''κοσμήματα'' κυριολεκτικά!! Γιώργο τελικά δεν είχες άδικο, διάλεξες μια πανέμορφη απόχρωση, με φυσικά κορυφαίο βάψιμο!! :respect: Καλή συνέχεια παίδες! Αλέξης : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 7, 2013 11:46:21 GMT 2
Φίλοι Ανδρέα και Γιώργο, οι κατασκευές σας εξελίσσονται αναμενόμενα εξαιρετικά!!! : : : : : : Το βάψιμο είναι φυσικά κορυφαίο, ενώ από τη δουλειά του Ανδρέα ξεχώρισα το λεπτομερέστατο "ντύσιμο" των καθισμάτων και από τη δουλειά του Γιώργου την απίστευτη εναλλαγή των χρωμάτων στη λευκή λωρίδα! :respect: Καλή συνέχεια σε αμφότερους! Υ.Γ.: Ο τίτλος που προτείνει ο Γιάννης, πραγματικά ευφάνταστος! : :
|
|
997ii4s
Kart Driver
Χάρης
|
Post by 997ii4s on Feb 7, 2013 18:22:26 GMT 2
Τρομερό βάψιμο και απο τους 2!. Να ρωτήσω η μπλέ είναι Blu Tour De France Zero Paints?
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 7, 2013 22:02:42 GMT 2
Να 'στε καλά παίδες. Ευχαριστούμε για τα θετικά σχόλια. Το αυτοκίνητο έχει πολύ δουλειά. Ελπίζω σύντομα να σας δείξουμε κάποια πρόοδο. Τρομερό βάψιμο και απο τους 2!. Να ρωτήσω η μπλέ είναι Blu Tour De France Zero Paints? Φίλε μου καταρχήν καλωσόρισες. Όχι... Η αρχική σκέψη ήταν όντως το TDF της zero αλλά δεν μου έμεινε αρκετό. (χρησιμοποιήθηκε εδώ : scalewheels-gr.com/index.cgi?board=gb3&action=display&thread=1144) Οπότε χρησιμοποίησα το ts50 της Tamiya, στο οποίο "αλλοίωσα" την απόχρωση για να το φέρω κοντά στις φώτο αναφοράς (ψεκάζοντας πολύ ελαφριά χέρια με τον αερογράφο). Το βερνίκι είναι το 513 της gunze μεταγγισμένο για ψέκασμα με τον αερογράφο. Συνήθως χρησιμοποιώ 2Κ, αλλά βαρέθηκα τις αναμίξεις Ελπίζω να βοήθησα
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 8, 2013 11:31:25 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Feb 8, 2013 13:31:15 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους,
Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα σχόλια και τις κριτικές όλων των παιδιών !!
Η 599 gto έχει όντως πολύ δουλειά όπως πολύ σωστά γράφει και ο Γιώργος ! Εγώ παλεύω με το εσωτερικό και ευελπιστώ τις επόμενες μέρες να υπάρξει πρόοδος η οποία θα μεταφραστεί σε update...
Γιώργο πολύ χρήσιμες οι φώτο ταυτόχρονα όμως γεννούν διάφορα διλήμματα σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει ν' ακολουθήσει κάποιος στην κατασκευή κάποιων κομματιών (πίσω διαχύτης, ζάντες, δαγκάνες κ.α.)
Θα δούμε....
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 8, 2013 20:31:11 GMT 2
Όπως σας είχα υποσχεθεί, έχω έτοιμο ένα μικρό update με τις εργασίες που αφορούν την προετοιμασία του εσωτερικού. Η Revell δίνει μια καλή βάση, αλλά οπωσδήποτε χρειάζεται δουλίτσα για να διορθωθούν κάποιες μικροατέλειες και να προστεθεί λεπτομέρεια. Μάλιστα η επιλογή να ακολουθηθεί μια πιο σπορτίβικη νότα στο αυτοκίνητο, οδήγησε στην ανάγκη να γίνουν περαιτέρω επεμβάσεις. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά. Ξεκινάμε λοιπόν με τις επενδύσεις στις πόρτες, όπου ανοίχτηκε η θήκη για τα μικροαντικείμενα (θα μπει πλάτη στη συνέχεια) και το βάθυνα το χερούλι ανοίγματος, που δίνεται λάθος από την Revell. Στη συνέχεια ανοίχτηκαν τρύπες και προσαρμόστηκαν τα ηχεία, από το σετ της HD. Ο "αλητικός" προσανατολισμός που πήρα, για την κατασκευή της GTO απαιτεί ζώνες τεσσάρων σημείων και το σχετικό roll bar. Όλα είναι επιλογές που δίνει και η Ferrari στα έξτρα του αυτοκινήτου. Για τις ζώνες, καταρχήν άνοιξα τις οπές που καταλήγουν, στην μπανιέρα (όπου πρώτα αφαίρεσα τς δέστρες, όπως και ο Ανδρέας για να προστεθούν aftermarket στη συνέχεια). Βλέποντας τις φώτο τις πραγματικής διαπίστωσα ότι αυτή η οπή έχει ένα πλαίσιο. Έσπαγα το κεφάλι μου για το πως μπορεί να γίνει και κατέληξα να κόψω το πάνω μέρος από PE πόρπες της HD. Το roll bar έγινε με μήκη πλαστικού, μετά τις σχετικές μετρήσεις κατά τη γνωστή διαδικασία. Ταυτόχρονα στη μπανιέρα ξεχώρισα το πάνελ της κονσόλας, που κακώς δίνεται ενιαίο με την μπανιέρα. Τέλος ξεκίνησαν και οι προετοιμασίες στον πίνακα οργάνων. Ανοίχτηκε η οπή στην κορυφή του και οι γρίλιες του κλιματισμού (θα μπουν pe από το σετ της HD). Τέλος, μετά από δοκιμαστική εφαρμογή του σκιαδιού των οργάνων, διαπιστώθηκε ότι η λύση της Revell αφήνει κενά στον πίνακα. Οπότε στοκαρίστηκε το σημείο και γλιτώσαμε από γκέλα ολκής... Ελπίζω να σας αρέσουν οι προσθήκες. Εδώ θέλω να επισημάνω ότι υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με τον Ανδρέα όπου πολλές φορές νομίζω ότι μοντελάρουμε σε διπλανούς πάγκους, ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες για το κιτ. Έτσι η συνεργασία αυτή νομίζω ότι θα μας βοηθήσει να σας παρουσιάσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο τέλος. Ας αποτελέσει η συγκεκριμένη προσπάθεια, μια απαρχή για πιο στενή συνεργασία μεταξύ των μελών της παρέας μας. Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς : :
|
|
|
Post by rous74 on Feb 8, 2013 21:11:27 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Δυναμικά ξεκίνησες στο εσωτερικό με πολύ όμορφες και χρήσιμες επεμβάσεις !
Όσο αφορά την επικοινωνία μας και την παράλληλη κατασκευή του κίτ πραγματικά είναι μια φοβερή εμπειρία και μακάρι να έχει και συνέχεια...
Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο φίλε !!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 8, 2013 21:17:31 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα! Η μοντελιστική σου μαεστρία χτυπάει πραγματικά κόκκινα , οι προσθήκες σου αναδεικνύουν απίστευτα το εσωτερικό σ'ένα πολύ νοικοκυρεμένο update με τις απαραίτητες φωτό αναφοράς. Καλή συνέχεια φίλε μου! Αλέξης : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 9, 2013 1:00:43 GMT 2
Φοβερος Γιωργο!!!! Μπραβο φιλε! : :
|
|
amyntas
Kart Driver
Αμύντας
|
Post by amyntas on Feb 9, 2013 3:34:17 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 9, 2013 9:38:28 GMT 2
Να είστε καλά φίλοι μου. Ευχαριστώ. Χαίρομαι που σας άρεσε. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη αλλά σιγα-σιγά προχωράει το θέμα. : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Feb 9, 2013 16:26:03 GMT 2
Μου αρέσει η προσοχή σου στην λεπτομέρεια.
Καλή συνέχεια.
Σπύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 9, 2013 17:02:34 GMT 2
Σε ευχαριστώ φίλτατε Σπύρο : :
|
|