|
Post by nasosampa on Jan 16, 2013 4:31:35 GMT 2
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 16, 2013 8:14:57 GMT 2
Αντε καλη αρχη Νασο!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 16, 2013 10:36:35 GMT 2
Καλή αρχή κι από μένα Νάσο. Κλασσική μηχανή και κλασσικό κιτ από την Tamiya. : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 16, 2013 11:58:22 GMT 2
Νάσο πολύ ωραίο θέμα και κιτ φίλε! Καλή αρχή και έχεις όλους τους μετρ εδώ να σε βοηθήσουν : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 16, 2013 12:19:04 GMT 2
Νάσο καλημέρα,
Κλασσικό και πολύ όμορφο το θέμα που επέλεξες φίλε !
’ντε καλή αρχή λοιπόν !!!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 16, 2013 15:39:41 GMT 2
Νάσο όμορφο θέμα, εύχομαι να έχεις μια ευχάριστη κατασκευή φίλε! Απο λεπτομέρεια και εφαρμογή γενικότερα τι λέει? Η καρτέλα των decals φαίνεται λίγο ''ταλαιπωρημένη'' ή είναι ιδέα μου? Δεν δε ξέχασα, απλά θέλω λίγο χρόνο να μαζέψω το υλικο που λέγαμε χθές, κάτι βρίσκω πάντως δεν έχω παράπονο..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 16, 2013 15:42:51 GMT 2
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας.
Εύχομαι να αποκτήσω την υπομονή και να αποδώσω καλύτερα σε αυτό το μοντέλο.
Αν κάποιος έχει φώτο αναφοράς (κυρίως για τον κινητήρα) θα με βοηθούσε πολύ γιατί με τις μηχανές είμαι άσχετος και δε γνωρίζω που να ψάξω
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jan 16, 2013 20:38:01 GMT 2
Καλή αρχή Νάσο! Είναι κιτ που δεν θα σε παιδέψει. Απόστολος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 16, 2013 21:10:09 GMT 2
Αν κάποιος έχει φώτο αναφοράς (κυρίως για τον κινητήρα) θα με βοηθούσε πολύ γιατί με τις μηχανές είμαι άσχετος και δε γνωρίζω που να ψάξω Χωρίς να είμαι σε καμια περiπτωση ειδικός, μέσω photobucket βρήκα αυτό το σετάκι που αφορά κάποιο restoration. s105.beta.photobucket.com/user/DaddyG_28/library/GPZ400R%20RestorationΜια αρχή, μέχρι να μιλήσουν οι πραγματικοί ειδικοί της θεματολογίας. Καλή επιτυχία και πάλι : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jan 18, 2013 10:33:54 GMT 2
Νάσο καλή αρχη σου έυχομαι. Πολύχρονος κιόλας... Ηλίας : :
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 18, 2013 17:23:32 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ Ηλία για τις ευχές σου, να είσαι καλά φίλε.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 20, 2013 16:58:50 GMT 2
Καλησπερα νασο, πολυ ομορφο ξεχασμενο θεμα. Απεφυγε αν θελεις, να χρησιμοποιησεις τα σωληνακια της tamiya, ειναι χοντρα για την κλιμακα. Καλη συνεχεια.
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 20, 2013 16:25:26 GMT 2
Καλησπέρα σας, μήπως μπορεί κάποιος να με "φωτίσει" αν τα alclald παίρνουν βερνίκι και αν ναί τι είδους?? Γιατί ήδη δύο κομμάτια κάνουν μπάνιο στο fornet μετά απο χρήση 2Κ....
|
|
|
Post by rous74 on Oct 20, 2013 17:05:59 GMT 2
Νάσο καλησπέρα,
Για ποιό χρώμα alclad ρωτάς ?
Αν είναι για το chrome υπάρχει ένα προστατευτικό βερνίκι σαν γάλα το οποίο όμως εγώ δεν χρησιμοποιώ γιατί θαμπώνει την γυαλάδα του χρώμιου... Στα υπόλοιπα δεν υπάρχει λόγος να ψεκάζεις απο πάνω βερνίκι...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 17:09:54 GMT 2
Καλησπερα Νασο, μιλωντας απο προσωπικη εμπειρια και μονο, στα απλα Αλκλαντ εχω ψεκασει 2Κ, Alclad Acua Gloss Clear και τα Alclad Light Sheen και Flat χωρις απολυτως κανενα προβλημα. Σε αυτα που γυαλιζουν (πχ Chrome, polished alu κλπ) εχω ψεκασει μονο Alclad Acua Gloss Clear (μονο και μονο για το φοβο των δαχτυλιων κατα την κατασκευη). Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν υπηρξε κανενα προβλημα, απλα δεν ηταν τοσο λαμπερο οπως πριν το βερνικι. Επιπροσθετα, σε ενα παλιο Ταμιγια Μοντελ Μαγκαζιν, ενας τυπος εφτιαχνε ενα Ρ51 Μαστανγκ και ειχε ψεκασει ακρυλικο ματ βερνικι της polyscale πανω απο το Chrome, παλι χωρις προβλημα (εκτος φυσικα οτι εκανε ματ το χρωμιο ) Τα παραπανω δεν τα γραφω απο την κουτρα μου, εχουν δοκιμαστει, τωρα αν οντως ετσι ειναι ή απλα ημουν κ%$^#&φαρδος ενας μοντελιστικος θεος ξερει. : :
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 20, 2013 18:02:49 GMT 2
Έβαψα με stainless steel τα πηρούνια και τις εξατμίσεις, θέλωντας να αποφύγω την υπερβολική γυαλάδα του chrome, για ένα πιό ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Αλλά μου βγήκε σχεδόν σαν το duraluminium και ήθελα να το γυαλίσω λίγο παραπάνω. Μάλλον δεν έιχα βάλει το κατάλληλο αστάρι (είχα βάλει μαύρο semi-gloss της humbrol) και γιαυτό δεν γυάλιζε. Ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση.
|
|