geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 15, 2013 14:42:08 GMT 2
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 15, 2013 23:11:31 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Mar 16, 2013 6:48:45 GMT 2
Γιώργο συγχαρητήρια, πανέμορφη δουλειά με την παράσταση να κλέβει ο χώρος του κινητήρα, άψογος !! :respect: Αλέξης : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 16, 2013 11:00:53 GMT 2
Πολύ όμορφη η αμερικάνα!!!!!!! Μπράβο... και για μένα ο κινητήρας είναι πάρα πολύ ωραίος...
Μόνο μια μικρή επισύμανση για την σίτα-μασκα...Δεν χρειαζόταν τις χρυσές λωρίδες...Στην 1/1 δεν είναι βαμένη...
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 16, 2013 15:36:05 GMT 2
Alex σε αυτά τα αμάξια ο κινητήρας είναι που μετράει φίλε!!!
Γιώργο κανονικά εχεί γρίλιες και όχι σίτα. έχω δει και μερικές με σίτα που όντως δεν είναι βαμένη αλλά έβαλα καθαρά τη δική μου πινελιά!!! ;D
|
|
|
Post by nektarios on Mar 16, 2013 18:43:35 GMT 2
Γιώργο, ο κινητήρας είναι πραγματικά πολύ καλός! : : Εμένα μου άρεσε πολύ και ο χρωματικός συνδυασμός του αμαξώματος, με τις χρυσές λωρίδες σε μαύρο φόντο! : : : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Mar 16, 2013 22:44:26 GMT 2
Φιλε μου Γιώργο ωραια κατασκευή με τον κινητήρα να κλέβει την παράσταση!!!! : : : : : : : : : : Το μόνο που φαινεται λιγο υπερβολικό ισως ειναι το μπουζοκαλώδιο απο τον διανομέα στον πολ/στη.Βάλε το ίδιο που χρησημοποίησες για τα μπουζοκαλώδια και θα ειναι οκ!!!Ετσι κι αλλιώς μπουζοκαλώδιο ειναι και αυτό!!! Πάντα φιλικά Ηλίας... : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 16, 2013 22:54:03 GMT 2
Γιώργο ξέχασα να σου γράψω και για το βάψιμο της σίτας, προσωπικά μου αρέσει πολύ φίλε!! : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 17, 2013 12:55:13 GMT 2
ευχαριστώ Νεκ!!όντως ο δυνδιασμός μαύρου και χρυσού έχει μια πολύ ωραία αντίθεση
ixodeservice για το καλώδιο έχεις δίκιο αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το αλλάξω γιατί η τρύπα θα μείνει! αλλά πλέων το έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί
’λεξ και εμένα μου αρέσει γιατί δίνει την εικόνα του ενιαίου με το υπόλοιπο αμάξωμα
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 17, 2013 21:12:26 GMT 2
Φίλε Γιώργο καλησπέρα Πολύ όμορφο αποτέλεσμα με λεπτομερέστατες κατασκευές-βελτιώσεις στον κινητήρα που το ανεβάζουν πολύ όπως και όμορφο χρώμα με την αντίθεση των χρυσών λωρίδων να το οκάνουν ξεχωριστό. : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 18, 2013 18:57:09 GMT 2
Καλά ρε συ δεν σε είχε συνεπάρει ο καρναβαλοπυρετός της Ξάνθης, κι ανεβάζεις μοντέλα? Όμορφη δουλειά με τον χώρο του κινητήρα να ξεχωρίζει. Αν βελτιώσεις λίγο το φινίρισμα (orange peel) - φαντάζομαι με το 2Κ και τον αερογράφο (αλήθεια γιατί δεν μετάγγισες το σπρέι στον αερογράφο για να έχεις καλύτερο έλεγχο?) - θα είσαι σούπερ : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 18, 2013 21:54:01 GMT 2
Βασιλη χαίρομαι που σ αρέσει καθώς η εμπειρία σου στις βελτιώσεις είναι εμφανή σε κάθε δουλειά σου Γιώργο δεν ξέρω αλλά δεν είχα καθόλου όρεξη για καρναβάλια φέτος!άσε που είχε και φόρμουλα!!ετσι όπως έγινε, σάββατο βράδυ στις 2 έπρεπε να είμαι σπίτι για να δω τις κατατακρήριες και κυριακη πρωι πρωι είχε εγερτήριο!!!να φανταστείς την παρέλαση την είδα από την ετ3 πριν δω για 2η φορά το γραν πρι!!!(με κιμι και αλ 1-2 δεν μπορούσα να το χάσω ;D) όσο για την μετάγγιση που σωστά ρώτησες δεν ξέρω γιατί δεν την έκανα μάλλον βιαζόμουν να το τελειώσω
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 27, 2013 0:25:50 GMT 2
Φοβερος ο κινητηρας και πολυ κουλ αποτελεσμα! Αυτο με το αλευρι μπορεις να το κανεις μια μικρη αναλυση γιατι οταν πηγα να κανω κατι αντιστοιχο εφτιαξα ζυμη για κεηκ : :
|
|
|
Post by rous74 on Mar 28, 2013 14:11:24 GMT 2
Γιώργο πολύ όμορφο το αποτέλεσμα φίλε ειδικά στον χώρο του κινητήρα και στις επιμέρους βελτιώσεις !
Με μια παραπάνω προσοχή στο φινίρισμα στις επόμενες κατασκευές σου θα είσαι σούπερ !
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 2, 2013 0:07:39 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Για το φινίρισμα με κάλυψαν τα παιδιά παραπάνω...
Προσωπικά μου άρεσε απίστευτα ο χώρος του κινητήρα...
Αγάπιος
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Apr 4, 2013 19:14:07 GMT 2
Δημήτρη,Ανδρέα και Αγάπιε χαίρομαι που σας άρεσε!!όσο για το φινίρισμα πιστεύω με 2Κ να πετύχαίνω καλύτερα αποτελέσματα!!
η διαδικασία του αλευρώματος είναι η εξίς: περνάς ένα παχύ χέρι χρώμα με ένα φαρδύ πινέλο κοσκινίζεις απο πάνω αλευρι όσπου να το καλύψει όλο καλά το βάζεις στην άκρη και μαζεύεις λίγο το χαμό που έχεις κάνει γυρνάς ανάποδα το "προς αλεύρωμα" κομμάτι για να πέσει το παραπανίσιο αλευρι(χτύπησε το κανα δυο φορές να πέσει όλο το αλευρι που δεν έχει κολλήσει) μαζεύεις ξανά το χάλι που έκανες και σε μισή ώρα επαναλαμβάνεις τα βήματα από την αρχή το μυστικο της επιτυχιας είναι καλό τίναγμα!!!! αφου στεγνώσει καλά το βάφεις, απο πάνω κάνεις και ένα στεγνό πινέλο και έχεις κάτι πολύ κοντά σε μοκέτα!!! ;D
|
|