Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 16:42:09 GMT 2
Καλησπερα Γιωργο, μερακλιδικη δουλεια στον κινητηρα. Τα μπουζοκαλωδια χαλκοσυρμα ειναι? Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by procrossaro on Nov 3, 2012 23:24:42 GMT 2
Γιατί δεν γίνεται και τώρα κάτι αντίστοιχο... να νοικιάζουν ας πούμε κανά GT-40, 599ΧΧ ή κανά GT3RS βρε αδερφέ (με την ίδια χρέωση όμως 17$/μερα).. ;D ;D Για τη Hertz δεν ξέρω, αλλά υπάρχουν κλειστά club που δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη τους να νοικιάζουν ότι σπάνιο και γρήγορο αυτοκίνητο θέλουν. Γιώργο πάρα πολύ καλός ο κινητήρας!!! ;D
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Nov 3, 2012 23:39:23 GMT 2
συνάδελφοι ευχαριστώ για την συμπαράσταση
ο υμάντας δεν ξέρω ακρυβώς τι ειναι!!είναι ένα αυτοκόλητο από κάτι σαν βυνίλιο.το είχε μέσα το detail set της top studio για τη yamaha yzr-m1.αν κάποιος ξέρει τι είναι ας μας το πει να μάθουμε και εμείς
τα μπουζοκαλώδια ειναι απο σύρμα το έχω αγοράσει από ένα μαγαζι με χάντρες .είναι πιο μαλακό απο χαλκό
|
|
|
Post by alex78 on Nov 4, 2012 12:30:52 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο! Ιδιαίτερο θέμα επέλεξες και σου εύχομαι και γω με την σειρά μου μια καλή κατασκευή να έχεις! Ο κινητήρας πολύ καλός, όσον αφορά το αμάξωμα μάλλον θα το προτιμούσα όπως το δίνει το κουτί...... Καλή συνέχεια φίλε...... Αλέξης : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Nov 5, 2012 13:36:39 GMT 2
Αλεξ ο κινητήρας είναι τουμπανάκι από μόνος του απότε έπρεπε να του φερθώ αναλλόγως!!! οσο για το χρώμα μαυρο γιαλιστερό εξωτερικά και μαύρο εσωτερικό με χρομιωμενες λεπτομέριες όσο μπορω γιατί την δίνει μονοκόματη τη μπανιέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 5, 2012 17:27:29 GMT 2
Μπράβο Γιώργο. Πολύ καλή δουλειά φιλαράκι. Καλή συνέχεια : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 6, 2012 21:04:10 GMT 2
Πολυ ωραιος κινητηρας : : Εχει πολλα κοινα με του cougar μου Θα μου επιτρεψεις μια παρατηρηση, το καλωδιο μεταξυ distributor και πολλαπλασιαστη πρεπει να εχει την ιδια διαμετρο με τα μπουζοκαλωδια δλδ 0.4mm Καλη συνεχεια : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 21, 2012 20:57:14 GMT 2
Γιωργαρα κουκλα η νοσοκομα το mustang... και πολυ ωραιος ο συνδιασμος του μαυρου με τις χρυσες γραμμες, ελπιζω να το κανεις ετσι ακριβως...Βλεπω οτι μπηκες δυναμικα στη κατασκευη, μπραβο!!! Καλη συνεχεια, περιμενω να δω τι θα κανεις με τους προφυλακτηρες! : : εισαι Θεος!!!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 14, 2013 21:36:40 GMT 2
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!μετά από 3,5 μήνες περίπου ξαναποστάρω!!!! αν και παρακολουθούσα τις περισσότερες κατασκευές δεν προλάβαινα να τις μελετάω σε βάθος, απλά επερνα μια ιδέα για το τι γίνετε στο φόρουμ, και γιαυτό και δεν σχολίαζα. παρ' όλη την πίεση χρόνου σιγά σιγά προχορούσα την shelbαρα μου!! αφού τελείωσα με τη μηχανή ασχολήθηκα με το εσωτερικό. η μπανιέρα δίνεται μονοκόματη από τη revell έτσι πήρα βελόνα και κλωστή και έκοψα τις πόρτες για να μπορέσω να βάψω τα χρόμια με λίγο εξάσκηση η κοπή μπορεί να είναι τέλεια (ηταν η πρώτη φορά που το δοκίμασα) και με σαφώς λιγότερη κλωστή!! μετά έπιασα τα καθήσματα.αφου στοκαρίστηκαν και τρίφτηκαν ντύθηκε το κεντρικό τους τμήμα με χάνζαπλαστ για να αναπαραστήσω το υφασμα ενώ το περιμετρικό τμημα είναι από δέρμα στο πάτωμα έγινε φλόκινγκ με αλέυρι και στεγνο πινέλο και προστέθηκαν και πατάκια απο αλουμινένιο ταψάκι και βουαλά!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 14, 2013 22:24:13 GMT 2
μετά έβαψα το αμάξωμα με μαυρο γυαλιστερο με σπρέυ εμπορίου ψεκασμένο με αερογράφο. ήταν το πρώτο βάψημο με αερογράφο και νομίζω οτι πετυχα περισσότερο orange peel από ότι αν το ψέκαζα απευθείας απο τη φιάλη!! φωτό ευτυχώς δεν υπάρχουν! κάτι τα mickromesh κάτι τα compound όμως το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό το μηχανοστάσιο έχει μασκαριστεί και βαφτεί με ματ μαυρο. ένα απόγευμα κάπου μέσα στην εξεταστική είπα να προσθέσω τα δυο καλώδια της μπαταρίας(τι είναι λέω, 5 λεπτά δουλίτσα ) τα 2 όμως έγιναν 4, τα 4 8..... τα 5 λεπτά 50, τα 50 150 και το μηχανοστάσιο από ένα μάυρο κουτί άρχισε να παίρνει χρώμα!! κάποια στιγμή μπηκαν και οι χαλκομανίες με τις γνωστές χρυσές ρίγες. (πολυ καλή εφαρμογή,ανθεκτικές, λεπτές και χωρίς φιλμ!! : : ) και είμαι στην φάση που περιμένω το 2Κ από το hirroboy....και περιμένω.....περιμένω....ούτε με τα πόδια να ερχόταν!!τεσπά λέω ας προχωρήσω με τις ζάντες οι οποίες ειναι για τον.......γάιδαρο!!!αν φαίνεται!! τι να κάνω τις ξέβαψα και προσπάθησα να τις κάνω να μιάζουν όσο περισόττερο μπορούσα στις πραγματικές. τις μάσκαρα και τις έβαψα με burn iron gunze γιατι δεν είχα gun metal και μετά ξανά μασκάρισμα και έβαψα με 191 humbrol. wash μετά και έβαψα και τα μπουλόνια
|
|
|
Post by alex78 on Mar 14, 2013 23:52:48 GMT 2
Γιώργο ειλικρινά έχεις κάνει σπουδαία δουλειά φίλε!!! : : : : Η χρησιμοποιήση κλωστής για το κόψιμο των πορτών μ'εχει αφήσει άναυδο, το λευκοπλάστ σε σκέψη/υλοποίηση κορυφαίο, η φθορά των καθισμάτων καθώς και το flocking ρεαλιστικότατα, επίσης γυάλισμα/ζάντες πολύ όμορφα!! :respect: Περιμένω ανυπόμονα την συνέχεια (ελπίζω πιό σύντομα αυτή τη φορά...... ;D). Αλέξης : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 15, 2013 9:57:14 GMT 2
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!μετά από 3,5 μήνες περίπου ξαναποστάρω!!!! αν και παρακολουθούσα τις περισσότερες κατασκευές δεν προλάβαινα να τις μελετάω σε βάθος, απλά επερνα μια ιδέα για το τι γίνετε στο φόρουμ, και γιαυτό και δεν σχολίαζα. παρ' όλη την πίεση χρόνου σιγά σιγά προχορούσα την shelbαρα μου!! αφού τελείωσα με τη μηχανή ασχολήθηκα με το εσωτερικό. η μπανιέρα δίνεται μονοκόματη από τη revell έτσι πήρα βελόνα και κλωστή και έκοψα τις πόρτες για να μπορέσω να βάψω τα χρόμια με λίγο εξάσκηση η κοπή μπορεί να είναι τέλεια (ηταν η πρώτη φορά που το δοκίμασα) και με σαφώς λιγότερη κλωστή!! μετά έπιασα τα καθήσματα.αφου στοκαρίστηκαν και τρίφτηκαν ντύθηκε το κεντρικό τους τμήμα με χάνζαπλαστ για να αναπαραστήσω το υφασμα ενώ το περιμετρικό τμημα είναι από δέρμα στο πάτωμα έγινε φλόκινγκ με αλέυρι και στεγνο πινέλο και προστέθηκαν και πατάκια απο αλουμινένιο ταψάκι και βουαλά! Συγνώμη ..κοπή με κλωστή; μπορείς σε παρακαλώ να μου το δόσεις πιό αναλυτικά. Σπύρος
|
|
|
Post by nektarios on Mar 15, 2013 10:14:33 GMT 2
Γιώργο, Καλημέρα! Η δουλειά σου είναι πολύ προσεγμένη και το αποτέλεσμα των επεμβάσεών σου πολύ ρεαλιστικό! : : Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 15, 2013 10:49:23 GMT 2
Γιώργο ωραία η δουλειά σου φίλε! Κόψιμο με κλωστή, σε βρίσκω πολύ old school! Να σε πω έλιωσε καθόλου το πλαστικό από την τριβή ή όχι? Για το χρώμα ή θα βιάστηκες να ψεκάσεις τα χέρια, ή μήπως ήταν η λάθος πίεση στο πιστόλι...όπως και να έχει δεν φαίνεται κάτι άσχημο στο σύνολο φίλε! Μια χαρά δείχνει από τις φωτό! η μηχανή θα δείξει πολύ όμορφη με τόσο detailing και η πινελιά με το χαζαπλαστ πολύ έξυπνη! Το ζαντόνι φοβερό βάψιμο : : Μπράβο φίλε!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 15, 2013 11:37:33 GMT 2
Γιώργο η δουλειά σου είναι πάρα πολύ ωραίο και μου άρεσαν απίστευτα τα υλικά που χρησιμοποίησες!!!! Μπράβο!!!!! Καλά τελειώματα!!!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 15, 2013 13:53:26 GMT 2
alex78 κοίτα ούτε μια μέρα δεν πέρασε και ξαναγράφω!!!!αυτά είναι!!!!! ;D Spiros ναί κοπή με κλωστή!!!φυσικά δεν είχαι δική μου ιδέα κάπου την έχω δεί αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που. Η διαδικασία είναι απλή αλλά θέλει προσοχή. στερεώνεις κάπου το κομμάτι που 8έλεις να κόψεις, τεντώνεις 15-20 πόντους κλωστή με τα δυο σου χέρια και οσο πιο μεγάλη είναι η οριζόντια διαδρομή τόσο πιο γρήγορη είναι η κοπή. αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω για την τεχνική ας το εξυγίσει καλύτερα nektarios κοίτα λιγο την βιτρίνα σου για να καταλάβεις πως είναι οι προσεγμένες κατασκευές!!! ευχαριστώ φίλε AlexAmarandos νομίζω ότι πέτυχα το πιο λεπτό κόψιμο που μπορούσα την δεδομένη περίοδο με αυτον τον τρόπο και γιαυτό το δοκίμασα. ίσως σε κάποια σημεία αν το βιαστείς να λιώσει λίγο αλλά είναι τόσο λεπτό που είναι αμελητέο! georgenc ευχαριστώ συνονόματε!!πιστεύω μέχρι το βράδυ να ποστάρω φωτό του τελειωμένου
|
|