andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 26, 2013 22:00:31 GMT 2
Αλέξανδρε. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα απο ένα "δύστροπο"κιτ Όμορφο στρωτό βάψιμο και χρωματισμοί που δένουν μεταξύ τους. Σε αναμονή της συνέχεια των μοντελιστικών εργασιών : : : : : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 27, 2013 10:35:53 GMT 2
Φίλε χρειάζεται και το πειραματόζωο για αποσυμπίεση. Ένας χρόνος είναι πολύς καιρός γιαυτό ξεκίνα καπάκι το επόμενο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και το χρώμα με το εσωτερικό τεριάζουν απόλυτα. Περιμένουμε το επόμενο τώρα που ξεσκούριασες. : : : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 27, 2013 10:50:28 GMT 2
Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Εύχομαι να μην σας απογοητεύσω! : :
|
|
|
Post by jvolume on Feb 27, 2013 15:42:12 GMT 2
Αλέξανδρε καλησπέρα
Ο στόχος επετεύχθη και μάλιστα με πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Τα πειράματα σου απέδωσαν και το MG βγήκε μια χαρά. Συγχαρητήρια φίλε μου. Νομίζω ότι η βάση το χαραμίζει εξαιτίας του μικρού μεγέθους της. Δώσε καλύτερες φώτος στο λαό. Έχεις βγάλει και πολύ καλύτερες.
καλό μεσημέρι Γιάννης
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 28, 2013 14:39:06 GMT 2
Αλεξανδρε συγχαρητηρια, πολυ ομορφο το MG!! Κλασσικουρα με δοση εξυγχρονισμου! Τωρα που τελειωσες μοντελο παρε φορα για τα υπολοιπα
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Mar 3, 2013 12:31:10 GMT 2
Αλέξ ειναι πολύ καλό φίλε!!!! : : : : : : : : : : : : Τα παλαμάκια ειναι για τα τελιώματα φυσικά!!!!! Αντε βουρ για το επόμενο τωρα που είσαι ζεστός!!!! Ηλίας : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 10, 2013 16:47:48 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξανδρε,, Ένα MG ιδιαίτερο, ανατρεπτικό, μακριά από την εικόνα που έχει ο καθένας μας στο μυαλό του (κλασικός χρωματισμός, πολλά χρώμια, κλπ) μόλις ακούει το MG. Το πιο σημαντικό είναι να σου έδωσε χαρά το ταξίδι της κατασκευής. Το αποτέλεσμα πάντως είναι όμορφο! Απόστολος : :
|
|