|
Post by rous74 on Jan 14, 2013 15:39:26 GMT 2
Αλέξανδρε καλησπέρα,
Πολύ όμορφη η δουλειά σου και πολύ ενδιαφέρουσα η τεχνική με το μολύβι !
Καλή συνέχεια φίλε...
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jan 15, 2013 9:22:00 GMT 2
Ωραίο αποτέλεσμα φιλε!!! : : : : : : : : Αντε να το δούμε τελειωμένο!! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 15, 2013 12:22:44 GMT 2
Ανδρέα και Ηλία σας ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω σε σύντομη συνέχεια
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 19, 2013 1:22:23 GMT 2
’λεξ εξαιρετική δουλειά φίλε. : : : : Θα μας αφήσεις παγωτό πάλι.... ;D ;D Καλή συνέχεια !!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 24, 2013 15:24:39 GMT 2
Αλέξανδρε, το βάψιμο είναι πολύ πετυχημένο, και η ιδέα με το μολύβι πολύ χρήσιμη! : : Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 26, 2013 0:48:41 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου! Επιτέλους τελείωσα το κιτ!!! Είναι το "πρώτο" μου μετά από ένα χρόνο και κάτι! Αποτέλεσε πειραματόζωο για πολλά πράγματα, όπως βερνίκια, χρώματα, χρώμια, τεχνικές, αλλά και για λύσιμο χεριών! Ο κύριος σκοπός του όμως, ήταν ο ψυχολογικός, μια και το χρειαζόμουν οπωσδήποτε να το τελειώσω έστι και με τα πολλά του λάθη... Λάθη στο φινίριμσα, αλλά και στο εσωτερικό από τα πειράματα και από απροσεξίες...μόνο που αυτήν την φορά, αντί να κάνω ένα 1000στο ρεσετ...είπα να το τελειώσω, γιατί αλλιώς θα παράταγα τον μοντελισμό... Ιδού λοιπόν: Χρώματα zero, βερνίκι Gunze B513, κερί Zero, και πάστες tamiya. Tο εσωτερικό παλιόθηκε από τον "ηλιο" με λάδια και στεγνό πινέλο! Τέλος δεν το χρωμίωσα, και τα έκανα όλα μαύρα γυαλιστερά για να δώσω "άρωμα customιας" ;D Χαλκομανίες είναι σε έλλειψη μιας και λόγω παλαιότητας ήταν οι περισότερες άχρηστες : : Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και την υποστήριξη σας! Πάμε για τα επόμενα τώρα...ελπίζω
|
|
|
Post by nektarios on Feb 26, 2013 10:04:55 GMT 2
Φίλε Αλέξανδρε, δεν ξέρω εσύ τι ατέλειες διακρίνεις, εμένα πάντως μού φαίνεται πολύ όμορφο!!! : : : : Και οι μαύρες λεπτομέρειες τού προσδίδουν πράγματι ένα πολύ ιδιαίτερο ύφος! Επίσης, το εσωτερικό του μού φαίνεται πολύ προσεγμένο! Έχω να παρατηρήσω μόνο οτι αν οι φωτό - με το υπέροχο σιελ φόντο - είχαν περισσότερο φωτισμό, το αποτέλεσμα θα αναδεικνυόταν ακόμη καλύτερα! Με το καλό και στα επόμενα! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 26, 2013 11:22:50 GMT 2
Νεκτάριε σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Να σαι καλά! Έχει λάθη, αλλά...προχωράμε! Ναι έχεις δίκιο για τον φωτισμό...το "θάβει" το σύνολο! Θα πρέπει να το κοιτάξω την επόμενη φορα
|
|
|
Post by alex78 on Feb 26, 2013 11:31:09 GMT 2
Καλημέρα Αλέξανδρε! Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά φίλε, εντυπωσιάστηκα περισσότερο με το σασί και το εσωτερικό, πολύ καλά μοντελιστικά δουλεμμένα, συγχαρητήρια!!! Δεν με βρίσκεις όμως και πολύ σύμφωνο με την επιλογή των μαύρων ''χρωμίων'', προσωπικά θεωρώ ότι ''θάβουν'' το σύνολο...... Οι καθρέπτες...... Αλέξης
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 26, 2013 11:49:44 GMT 2
Αλέξη σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά σου λόγια!
Το εξωτερικό το έκανα έτσι για να δώσω ένα τόνο custom ξέρωντας ότι θα ξεφύγω από την περιπατημένη...όντως το μούνταρε πολύ το σύνολο και αν το ξανα έπιανα θα το έκανα με χρώμια...
Καθρέφτες εξωτερικούς δίνει το κιτ, αλλά δεν μου πολύ άρεσαν και είπα να το κάνω shaved edition...ο εσωτερικός πρέπει να βρίσκεται κάπου πεταμένος στο σπίτι του προηγούμενου ιδιοκτήτη ;D
|
|
|
Post by rous74 on Feb 26, 2013 13:32:26 GMT 2
Αλέξανδρε καλησπέρα,
Ε όχι και παράταγες τον μοντελισμό εξαιτίας του MG !!
Πολύ όμορφη η προσπάθειά σου και κυρίως απέκτησες επιπλέον εμπειρία μέσα απο αυτήν που θα σε βοηθήσει στο μέλλον !
Μπράβο και πάλι !
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 26, 2013 18:10:35 GMT 2
Αλέξανδρε καταρχήν συγχαρητήρια. Από ότι θυμάμαι είναι το πρώτο σου ολοκληρωμένο από καταβολής ScW, οπότε αυτό από μόνο του επισκιάζει όλα τα υπόλοιπά. Εύχομαι περισσότερα τελειωμένα, με λιγότερο κόπο και τη μέγιστη ευχαρίστηση-χαλάρωση, στο μέλλον φίλε μου. Πάμε γερά για το Φερραρικό : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Feb 26, 2013 18:54:52 GMT 2
Καλησπερα ! Αλεξανδρε μια χαρα βγηκε το mgb... : : Το θεμα ειναι οτι ανεξαρτητα απο το τελικο αποτελεσμα (το οποιο ειναι πολυ ωραιο) εκανες τις δοκιμες σου, δε σου βγηκαν αλλα τις ξανακανες και γενικα το ευχαριστηθηκες ...Μπραβο!!! Πάμε για τα επόμενα τώρα...ελπίζω Ασε τα ελπιζω και στρωσου στη δουλεια για το επομενο...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 26, 2013 19:18:25 GMT 2
Αλέξανδρε βγήκε μια χαρά!!! Μπράβο σου... Μ'άρεσε πάρα πολύ το εσωτερικό του... : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 26, 2013 19:18:42 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικά σας σχόλια και την υποστήριξη : : Πάμε γερά στα επόμενα με εσάς παρέα : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 26, 2013 21:14:20 GMT 2
Αλεξ πολυ ωραιο βγηκε φιλε!!!! : : : : : : Το μονο που με χαλαει λιγο ειναι οτι θα το προτιμουσα με χρωμια. Τι εχει το μενου για συνεχεια??
|
|