|
Post by rous74 on Apr 16, 2013 19:26:52 GMT 2
Σπύρο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια !
Ελπίζω μόνο να μην μείνει μισοτελειωμένο και κάποια στιγμή να το θαυμάσεις και ολοκληρωμένο το άτιμο !
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 16, 2013 23:05:13 GMT 2
Καλά κουράγια Ανδρέα. Σε παιδεύει το άτιμο αλλά πιστεύω θα σε (μας) αποζημιώσει στο τέλος. Όλα δείχνουν όμορφα, αλλά μην ξεχάσεις να περάσεις με λίγο κερί το ντεπόζιτο στο τέλος. Συγχαρητήρια για την ποιοτική εργασία αλλά και την επιμονή σου. : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 17, 2013 9:15:39 GMT 2
Καλημέρα Ανδρέα, Είναι πολύ εντυπωσιακή η άτιμη... Άξιζε το κόπο παρά τις αναποδιές που αντιμετώπισες. Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 17, 2013 12:30:42 GMT 2
Γιώργο και Απόστολε σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλιά σας !!
Γιώργο το έχω στα υπόψην για το κερί αλλά με τόσο πιάσε - άφησε θα γίνει πάλι τίγκα στη δαχτυλιά οπότε το αφήνω για το τέλος. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για την επισήμανση !
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 17, 2013 18:33:23 GMT 2
Ανδρέα τα λόγια ειναι περιττά φίλε!!!! : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : Καλή συνέχεια και μη γκρηνιάζεις!!!!!!! ;D Ολοι τα ίδια περνάμε!!!!! Καλή συνέχεια φίλε!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Apr 17, 2013 19:10:25 GMT 2
Ηλία φίλε μου καλησπέρα !
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου !
Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο γκρινιάρης αλλά μ' αυτά που έχω περάσει με την kawasaki νομίζω ότι είμαι και λίγο δικαιολογημένος....
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Apr 17, 2013 19:39:31 GMT 2
Ανδρέα δικαιολογημένος εισαι σίγουρα φίλε!!!! Εμένα το Suzuki με φέρνει στα 'ορια!!! : : : : Το καλοκαιρι που θα έρθεις με το καλό θα πηγαινουμε για μπάνιο και για μπυρίτσα και θα τα ξεχνάμε όλα Καλή συνέχεια φίλε!!!!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 17, 2013 19:42:39 GMT 2
Ανδρεα δειχνει πολυ εντυπωσιακη Το βαψιμο σου ειναι υποδειγματικο.
και βεβαια οι εξατμισεις ειναι τελειες!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Apr 17, 2013 19:43:17 GMT 2
Ηλία περιμένω πως και πως την ώρα !!!
Φιλιά στην μεγάλη μου αγάπη, την πανέμορφη Σύρο !!!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Apr 19, 2013 7:26:51 GMT 2
Παναγιώτη φίλε σ΄ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου έστω και καθυστερημένα !
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 19, 2013 21:05:21 GMT 2
Ανδρεα υποδειγματικη δουλεια φιλε! Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 20, 2013 7:52:34 GMT 2
Βαγγέλη σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου !!
|
|
|
Post by rous74 on Apr 22, 2013 15:11:32 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Η kawasaki είναι σχεδόν έτοιμη απλά κάποιες ατυχίες με τα φέρινγκ δεν αφήνουν να τελειώσει ακόμα η κατασκευή. Τις προηγούμενες ημέρες ετοιμάστηκε το σύστημα διεύθυνσης και μονταρίστηκαν όλα αυτά τα κομμάτια τα οποία είχαν ετοιμαστεί αρκετό καιρό πρίν... Επίσης χρησιμοποιήθηκαν οι σένσορες της t2m για την δεξιά μανέτα οι οποίοι αντικατέστησαν τα πλαστικά τσουνάκια της fujimi... Aφού λοιπόν το εμπρός σύστημα μονταρίστηκε τοποθετήθηκε στον λαιμό της μηχανής μπήκε η τιμονόπλακα και η καλωδίωση και κάποιες μικρολεπτομέρειες ακόμα... Μετά απ' όλα αυτά η εικόνα του δίτροχου είναι η παρακάτω....
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Apr 22, 2013 18:37:34 GMT 2
Ανδρέα φίλε ΑΨΟΓΟΣ. Πολλά μπράβο και καλά τελιώματα. Οι σένσορες που λες ειναι ρεγουλατόροι (οχι σενσορες)και τεντώνουν τις ντίζες του γκαζιού.(Μαζέυουν τα κενά απο το grip για καλύτερη αισθηση και απόκρηση κατα το ανοιγμα και το κλέισιμο του γκαζιού) Δεν σου κάνω τον έξυπνο σε καμία περίπτωση, απλώς μια τεχνική πληροφορία απο εμένα για σένα. (Ξέρω οτι σου αρέσουν) Το σφουγκαράκι γύρω απο το δοχειο υγρών φρένου τι υλικο ειναι ?Πλαστικο Το δίνει το κιτ η το βελτιωτικό Ηλίας : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 22, 2013 19:17:38 GMT 2
Hλία φίλε σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις χρήσιμες μηχανολογικές σου πληροφορίες μιας και όπως σου έχω πει δεν έχω ιδέα απο μηχανές !
Το σφουγγαράκι είναι απο το βελτιωτικό της top studio και΄είναι ενιαίο κομμάτι ρητίνης με ανάγλυφη τη λεπτομέρεια !
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Apr 22, 2013 22:04:16 GMT 2
Ανδρέα, για ακόμα μια φορά :respect: Πανέμορφη!!! άπλα χαζεύω την δουλειά σου!! : :
|
|