|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 14, 2013 23:10:55 GMT 2
Ανδρεα αυτο το μωβακι της Gunze ειναι ωραιο!! Το φινιρισμα σου ειναι πολυ ομορφο και η αναρτηση ρεαλιστηκη!! Καλη συνεχεια
|
|
|
Post by rous74 on Jan 15, 2013 11:03:08 GMT 2
Χρήστο καλημέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το θετικό σου σχόλιο !
|
|
|
Post by rous74 on Apr 9, 2013 17:53:36 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους ! Σας θυμίζει κάτι ? Μετά απο τρείς μήνες περίπου απραξίας στο kawasaki έφτασε η ώρα για ένα update ! H αρχή έγινε με την αλυσίδα την οποία ανέλαβε (ποιός άλλος....) ο Απόστολος και τον ευχαριστώ δημόσια για την πολύτιμη βοήθεια του ! Πρώτα έγινε το απαραίτητο wash και στεγνό πινέλο στα επιμέρους μεταλλικά κομμάτια... Και στη συνέχεια μονταρίστηκε στο πίσω ψαλίδι... Τέλος ένωσα το πίσω ψαλίδι με τον σκελετό του δίτροχου και τοποθετήθηκε επάνω το αμορτισέρ η εξάτμιση και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες... Αυτά τα λίγα πρός το παρόν, ελπίζω το επόμενο update να είναι σύντομα ώστε να τελειώσει κάποια στιγμή επιτέλους το άτιμο ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, καλό απόγευμα σε όλους !
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 9, 2013 18:18:13 GMT 2
Ελα ρε φίλε!!! Καλά έκανες και ξαναγυρισες στα δίτροχα!!!! Πολύ το χάρηκα!!!! Καλά ειναι με τα κάρα!!!!!! ;D Η δουλειά σου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φίλε!!!!Με την αλυσίδα και τα γρανάζια να κλέυουν την παράσταση... Πες μου κάτι. Το κόκκινο που ειναι στον πίσω άξονα του τροχού τι ειναι ρε φίλε ? Στην τρίτη απο το τέλος φωτό φαίνεται. Καλή συνέχεια φίλε και καλά τελιώματα!!! Ηλίας : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 9, 2013 18:24:05 GMT 2
Ηλία σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά σου λόγια !
Τα δίτροχα τελευταία είναι της μόδας με τόσα wip ανοικτά και εγώ το είχα πολύ ανάγκη να προχωρήσω το trick star !
To κόκκινο είναι clear red πάνω απο white aluminium της alclad.
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 9, 2013 18:46:22 GMT 2
Ανδρέα δεν διατύπωσα σωστά την ερώτησή μου ρε φίλε!!! Τι πράγμα ειναι αυτό λέω. Οχι με τι το έβαψες....Πάντως και η πληροφορία των χρωμάτων πολύ χρήσιμη!!! Ηλίας... : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 9, 2013 19:08:05 GMT 2
Hλία μακάρι να ήξερα τι είναι...
Πάντως το έψαξα λίγο και νομίζω ότι ι πρέπει να είναι στήριγμα για το στάντ όχι γι' αυτό που δίνει όμως η fujimi.
|
|
|
Post by alex78 on Apr 10, 2013 4:37:49 GMT 2
Νομίζω άξιζε την αναμονή Ανδρέα, το αποτέλεσμα ''φωνάζει'' απο μακριά, αναμφίβολα χρυσοχέρης ο Απόστολος!! : : Η εξάτμιση στέλνει κόσμο στα εφημερεύοντα, σκέτη πανδαισία!!! :respect: Καλά τελειώματα φίλε, άντε το 'φαγες και αυτό! Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 10, 2013 10:08:49 GMT 2
Ανδρέα όμορφα νέα... Ξανάπιασες το καβασάκι και μάλιστα με περίσσια όρεξη, από ότι βλέπω. Πολύ ωραία βαψίματα (οι εξατμίσεις είναι σαν να είναι εργοστασιακά βαμμένες π.χ. από την autoart - εξαιρετικές και καθαρές). Μου άρεσε επίσης και το στεγνό πινέλο στο γρανάζι. Για την αλυσίδα τι να πεις. Συγχαρητήρια και στον Απόστολο για την άψογη μικροχειροτεχνία. Θα προτιμούσα τις χαλκομανίες στον άξονα και στο καπάκι του κινητήρα, να τις περάσεις ένα ματ βερνίκι. Βέβαια είναι μεγάλη κουβέντα για το τι είναι σωστό σε αυτή την περίπτωση, καθώς και στο πραγματικό πιθανόν να υπάρχει το ίδιο εφέ. Αλλά, αφού όπως μου είπες είναι εύκολο να γίνει επιτόπου... φόλοου γιορ χαρτ Όπως και να έχει κουκλί θα βγει... Καλή συνέχεια φίλε : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 10, 2013 11:31:38 GMT 2
Ανδρέα χαίρομαι πολύ που ξαναέβαλες μπροστά την Κάβα σου φίλε!
Τα βαψίματα είναι φίλε άριστα! Η εξάτμιση φαντάζει photoshop και το σύνολο φωτογραφημένο σε κάποιο συνεργείο...
Τι να πώ... :respect:
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 10, 2013 12:41:27 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Βλέπω ομορφιές και χαίρομαι φίλε!!! Όντως η εξάτμιση είναι υπέροχη, και η αλυσίδα με το wash έδειξε πολύ ωραία. Άντε καλά τελειώματα! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 10, 2013 13:36:35 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια !!!
Χαίρομαι πολύ που τα αποτέλεσμα σας ικανοποιεί !
Γιώργο τα είπαμε και τηλεφωνικώς και η γνώμη σου μαζί με του Νίκου του Τακαβίτη που τον πήρα και εκείνον τηλέφωνο και τον ρώτησα τη γνώμη του για το θέμα των χαλκομανιών στο πίσω ψαλίδι τελικά υπερίσχυσε και θα γίνει επιτόπου βάψιμο στο επίμαχο σημείο... Στην αρχή ήμουν 50%-50% αλλά που που το ξανακοιτάζω συμφωνώ με την δική σου άποψη.
Απόστολε χωρίς τη δική σου συμβολή το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο ρεαλιστικό, να ' σαι καλά λοιπόν που βοήθησες να δώσουμε αυτό το κάτι παραπάνω στην κατασκευή !
Σας ευχαριστώ όλους για μια ακόμη φορά !
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Apr 10, 2013 23:15:17 GMT 2
Μπράβο Ανδρέα . Υπέροχη δουλειά. Εξάτμηση και αλυσίδα όλα τα Σπύρος
|
|
|
Post by rous74 on Apr 11, 2013 12:27:22 GMT 2
Σπύρο σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το σχόλιο σου !!
|
|
|
Post by rous74 on Apr 16, 2013 16:01:38 GMT 2
Kαλησπέρα σε όλους τους φίλους, Η ταλαιπωρία συνεχίζεται αφού για να φτάσω στο σημείο που θα δείτε παρακάτω πέρασα απο σαράντα κύματα και πολλές φορές έφτασα στα όρια μου....Με ψυχραμία και υπομονή κατάφερα και συνέχισα και πιστεύω έτσι να πάω εώς το τέλος .... Η εφαρμογή δεν είναι καλή σε αρκετά κομμάτια κάτι το οποίο δεν είχα καταλάβει απο την αρχή. Στις εργασίες τώρα που περιλαμβάνουν μοντάρισμα επιμέρους τμημάτων και κάποιων μικρολεπτομερειών όπως το ψυγείο, το ενιαίο κομμάτι της ουράς με το ντεπόζιτο ( το οποίο έχει άθλια εφαρμογή στον σκελετό ) και αρκετά άλλα... Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα το τελειώσω και ελπίζω σύντομα σε νέο update ! Kαλά να περνάτε....
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Apr 16, 2013 19:17:38 GMT 2
Αγαπητέ Ανδρέα μπορεί απλά να φαντάζομαι την ταλαιπωρία που πέρασες, αλλά εγώ στις φωτογραφίες σου βλέπω ένα υπέροχο μισοτελειωμένω μηχανάκι που με προιδεάζει για ένα ακόμα πιό υπέροχο αποτέλεσμα.
Σπύρος
|
|