|
Post by AlexAmarandos on Dec 20, 2012 12:23:57 GMT 2
Ανδρέα κλασσικά άψογο φινίρισμα όπως μας έχεις συνηθίσει! : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 20, 2012 16:04:07 GMT 2
Αλέξανδρε σ' ευχαριστώ πολύ φίλε !
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 20, 2012 21:15:58 GMT 2
Χωρίς σχόλια. Ευχαριστούμε κ. Ανδρέα. : : : : Σπύρος
|
|
|
Post by rous74 on Dec 21, 2012 15:00:02 GMT 2
Σπύρο φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ !!
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Dec 25, 2012 20:31:36 GMT 2
Ανδρέα, όταν διάβασα το ποστ και έφτασα στο σημείο του ατυχήματος δεν σου κρύβω ότι μου σηκώθηκε η τρίχα!!!! Πολύ χαίρομαι που υπαρχή συνέχεια!!! Ερώτηση αδαούς τώρα, οι βαλβίδες στις ζάντες είναι έτοιμες η τις φτιάχνεις με κάποιο τρόπο; Αν το έχεις αναφέρει κάπου συγχωρά με μου ξέφυγε!!! Καλή συνεχεία!! : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 25, 2012 21:20:02 GMT 2
Δημήτρη καλησπέρα !
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου...
Οι βαλβίδες είναι μεταλλικές της top studio.
|
|
|
Post by rous74 on Jan 4, 2013 21:05:04 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας, Η kawasaki προχωράει με ρυθμούς χελώνας αλλά το σημαντικό είναι ότι προχωράει !! Τις προηγούμενες ημέρες έφτιαξα το αμορτισέρ το οποίο η fujimi έδινε σ' ένα ενιαίο κομμάτι... το οποίο εγώ "έσφαξα" και κράτησα κάποια τμήματα... που με τη σειρά του μονταρίστηκαν σε αυτά της top studio και έτσι ετοιμάστηκε το αμορτισέρ... Επίσης ετοιμάστηκε το ψυγείο... Και τρίφτηκε και ψεκάστηκε με αστάρι ο σκελετός της μηχανής... Αυτά τα λίγα για την ώρα... ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
|
|
|
Post by alex78 on Jan 5, 2013 4:30:16 GMT 2
Καλημέρα Ανδρέα και Καλή χρονιά φίλε μου! Η διαφορά ποιότητας του βελτιωτικού εμφανής και ίσως μονόδρομος σ'αυτές τις κατασκευές. Άψογη μόντα στο αμορτισσέρ, καλή συνέχεια....... Η kawasaki προχωράει με ρυθμούς χελώνας αλλά το σημαντικό είναι ότι προχωράει !! Διευκρίνισε μόνο αν θές τι εννοείς στο ''ρυθμοί χελώνας'' γιατί αν εννοείς ότι θα ολοκληρωθεί μοντέλο σου πάνω απο μήνα τότε....... : : : : ;D ;D Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 5, 2013 8:27:43 GMT 2
Καλημέρα Αλέξη και καλή χρονιά !
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου...
Ο χρόνος που έχω σπαταλήσει με το μοντέλο είναι ήδη αρκετός για τα δικά μου δεδομένα. Βέβαια έπαθα και τη στραβή και ξεκίνησα απο την αρχή κάποια πράγματα σύν το γεγονός ότι ένα αγωνιστικό μηχανάκι έχει κατά τη γνώμη μου πολύ περισσότερη δουλειά απο ένα πολιτικό αυτοκίνητο οπότε αναπόφευκτα καθυστερεί και η ολοκλήρωση της κατασκευής του.
Ήδη Αλέξη το δίτροχο μετράει δυο μήνες ζωής σαν θέμα του scalewheels και ακόμα έχουμε φτάσει κάπου στα μισά...Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί αλυσίδα κομμάτι- κομμάτι της hobby design αντί της αρχικής σκέψης για την μαμίσια της fujimi τότε καταλαβαίνεις ότι ακόμα έχουμε μέλλον μπροστά μας....
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jan 6, 2013 18:13:16 GMT 2
Ωριαότατο το αποτέλεσμα φίλε Ανδρέα!!! : : : : : : Αυτά έχουν τα βελτιωτικά!!!Τα πληρώνεις αλλα.....μιλάνε!!! Καλή συνέχεια!!!
|
|
|
Post by rous74 on Jan 6, 2013 19:11:17 GMT 2
Ηλία σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το θετικό σου σχόλιο !!
Η χρήση των βελτιωτικών είναι αναπόφευκτη για το όσο το δυνατό ρεαλιστικότερο αποτέλεσμα !
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 7, 2013 13:00:26 GMT 2
Ανδρεα βγαινει κουκλα !!
αντε τελειωνε να πας στο επωμενο!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 7, 2013 16:01:43 GMT 2
Ανδρέα κάθε κομμάτι από μόνο του αποτελεί μοντέλο φίλε! Το σύνολο θα είναι φοβερό! Μου αρέσουν τρελά τα φωτίσματα/σκιάσεις στο ψυγείο :respect: Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 7, 2013 17:01:03 GMT 2
Παναγιώτη και Αλέξανδρε καλησπέρα !
Σας ευχαριστώ παιδιά για τα θετικά σας σχόλια !
Παναγιώτη εάν φτιαχτεί τελικά και αλυσίδα αναμένεται η κατασκευή ν' αργήσει κι' άλλο αλλά θα είναι για καλό...
Αλέξανδρε χαίρομαι που σ' άρεσε η δουλειά με τις σκιάσεις...
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 9, 2013 16:46:38 GMT 2
Μου αρέσουν τρελά τα φωτίσματα/σκιάσεις στο ψυγείο +1 Πολύ όμορφα όλα. Το αμορτισερ είναι εντυπωσιακό. Καλη συνέχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 14, 2013 15:53:18 GMT 2
Γιώργο σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο σου !!!
|
|