dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Sept 15, 2012 21:05:00 GMT 2
Γιώργο το Volvo δεν θα σε αφήσει, μην το αφήσεις και εσύ!!!! ;D ;D Το σαλονι πολύ όμορφο άλλα πολύ γυαλιστερό!!!! Ελπίζω να υπάρξει συνέχεια!!!! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 16, 2012 20:45:56 GMT 2
Γιώργο, μην σε πάρει από κάτω.Στραβές τυχαίνουν σε όλους μας. Μάλιστα ο γράφων έχει δεκάδες τέτοιες, στο μοντελιστικό του ιστορικό. Τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε (π.χ. δοκιμαστικές εφαρμογές πριν βάψουμε και κολλήσουμε τα διάφορα κομμάτια). Η δουλειά είναι πολύ καλή, ούτως η αλλιώς. Καλή συνέχεια φιλαράκι : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 17, 2012 9:43:26 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη...Θέλω να πιστευω πως θα τελειώσει. Σίγουρα βέβαια όχι με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γιώργο, μην σε πάρει από κάτω.Στραβές τυχαίνουν σε όλους μας. Μάλιστα ο γράφων έχει δεκάδες τέτοιες, στο μοντελιστικό του ιστορικό. Τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε (π.χ. δοκιμαστικές εφαρμογές πριν βάψουμε και κολλήσουμε τα διάφορα κομμάτια). Η δουλειά είναι πολύ καλή, ούτως η αλλιώς. Καλή συνέχεια φιλαράκι Έκανα δοκιμαστικό με το χρώμα σε κομμάτι πλαστικού και βγήκε μια χαρά.... Για την αεροτομή ούτε καν μου πήγε το μυαλό ότι θα πρέπει να μπεί τελευταία. Γενικά νομίχω ότι δεν θέλει να φτιαχτεί. Ότι εργασία κάνω βγαίνει χάλια.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 19, 2012 9:23:53 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Sept 19, 2012 13:55:10 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Απο εκεί που ήταν να το παρατήσεις το τελείωσες βρε θηρίο ? Και μετά λέτε εμένα γρήγορο έ ?
Μπράβο φίλε, άντε και στο επόμενο...
|
|
|
Post by alex78 on Sept 19, 2012 14:25:49 GMT 2
Γιώργο (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) διακρίνω μια πολύ αξιόλογη δουλειά, παρόλο τις ''στραβές'' που σου προκύψαν. Άσε τώρα που το βλέπω και ολοκληρωμένο, πιστεύω οτι οι χρωματικές σου επιλογές δείχνουν πολύ ταιριαστές .....Συγχαρητήρια φίλε : : , βάλε ''πλώρη'' για το επόμενο..... Αλέξης : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 19, 2012 17:48:19 GMT 2
Εμενα μια χαρα μου φαινεται.Ευτυχως που δεν το παρατησες! Καλη αρχη με το επομενο! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 20, 2012 12:51:02 GMT 2
Eυχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!!!!!!!!!!!! Απο κοντά φαίνονται τα λαθάκια...
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Sept 20, 2012 20:04:47 GMT 2
Και εμενα μια χαρα μου φαινεται : : Ισως να επρεπε να κανεις τα μαυρα πλαστικα (προφυλακτηρες και λαστιχα στα παραθυρα) με ματ ή σατινε, ωστε να ειναι πιο φυσικα. Βουρ για το επομενο : :
|
|