|
Post by rous74 on Sept 27, 2012 13:11:35 GMT 2
Τρέλανε μας Απόστολε όσο πιο πολύ μπορείς !!! (πόσο περισσότερο δηλαδή...)
Εκπληκτικές οι προσθήκες όχι μόνο σαν ιδέα αλλά πλέον και στη πράξη !!!
Περιμένω με τρομερό ενδιαφέρον τη συνέχεια...
Συγχαρητήρια φίλε !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 27, 2012 17:03:04 GMT 2
Πολύ καλό να αντικαταστήσεις τις ακτίνες. Μπράβο για τη δουλειά και μπράβο στον Ηλία για την ιδέα και το χρήσιμο link... : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 29, 2012 19:06:02 GMT 2
Με τις πατέντες σου και τις προσθήκες σου μας έχεις τρελάνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλησπέρα Γιώργο, Χαίρομαι που σου αρέσει, και θα χαρώ ακόμη περισσότερο, εάν σε παρακινήσω για βελτιώσεις σε επόμενες κατασκευές σου. ;D Απόστολος Τρέλανε μας Απόστολε όσο πιο πολύ μπορείς !!! (πόσο περισσότερο δηλαδή...) Εκπληκτικές οι προσθήκες όχι μόνο σαν ιδέα αλλά πλέον και στη πράξη !!! Περιμένω με τρομερό ενδιαφέρον τη συνέχεια... Συγχαρητήρια φίλε !!! Καλησπέρα Ανδρέα, Η αλήθεια είναι φίλε ότι φοβόμουν αρκετά αυτό το "σφάξιμο". Βλέπεις το κιτ είναι απόλυτα δυσεύρετο, και μια αποτυχία θα τίναζε στον αέρα την κατασκευή, αφού δεν είναι δυνατή η αντικατάστασή του... Ξεπέρασα τον αρχικό φόβο, πάει καλά η διαδικασία (ο ένας τροχός είναι σχεδόν έτοιμος), αν και είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Απόστολος Πολύ καλό να αντικαταστήσεις τις ακτίνες. Μπράβο για τη δουλειά και μπράβο στον Ηλία για την ιδέα και το χρήσιμο link... Καλησπέρα Γιώργο, Όντως η διαφορά σε σχέση με τις πλαστικές ακτίνες είναι χαώδης!!! Είναι βέβαια ψιλοδουλειά, και δεν έχω περιθώριο λάθους... Σε γενικές γραμμές, οι μεταλλικές ακτίνες προσθέτουν πολύ στην τελική εμφάνιση, και θα είναι σίγουρα η κύρια βελτίωση στις επόμενες δίτροχες κατασκευές μου (με ακτινωτές ζάντες). Απόστολος
|
|
|
Post by nektarios on Oct 12, 2012 10:42:28 GMT 2
Πραγματικά, καμία σχέση με τις πλαστικές!!! Η διαφορά αξίζει κάθε λεπτό χρόνου και όλο τον κόπο που αφιέρωσες! : : : : : : Καλή συνέχεια! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 12, 2012 10:52:48 GMT 2
Πραγματικά, καμία σχέση με τις πλαστικές!!! Η διαφορά αξίζει κάθε λεπτό χρόνου και όλο τον κόπο που αφιέρωσες! Καλή συνέχεια! Καλημέρα Νεκτάριε, Χαίρομαι που και στα δικά σου μάτια είναι εμφανής η διαφορά. Προσωπικά με ενθουσίασε το αρχικό αποτέλεσμα, αν και ακόμη δεν έχω τελειώσει με τους τροχούς. Για την ακρίβεια έχει σχεδόν τελειώσει ο μπροστινός τροχός. Απόστολος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 12, 2012 11:16:31 GMT 2
Απόστολε καμία σχέση το αποτέλεσμα φίλε!
Είναι πραγματικά αληθοφανές και το τελικό θέαμα θα είναι πολύ όμορφο!
Καλή υπομονή και καλά τελιώματα! Θα χρειστούν και ακτινολόγηση, ζυγοστάθμηση κτλ ε? ;D ;D ;D
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 15, 2012 20:51:38 GMT 2
Απόστολε καμία σχέση το αποτέλεσμα φίλε! Είναι πραγματικά αληθοφανές και το τελικό θέαμα θα είναι πολύ όμορφο! Καλή υπομονή και καλά τελιώματα! Θα χρειστούν και ακτινολόγηση, ζυγοστάθμηση κτλ ε? ;D ;D ;D Καλησπέρα Αλέξανδρε, Χαίρομαι που σου αρέσει! Ελπίζω να δείξει όμορφο, όχι τίποτε άλλο άλλά έχει φάει πολλές ώρες δουλειάς... Απόστολος : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Oct 15, 2012 22:23:28 GMT 2
Αγαπητέ Απόστολε καλησπέρα. Ήμουν σύγουρος οτι σε αυτό το μηχανάκι θα κάνεις την διαφορά. Υ.Γ. Κάποτε ονειρεύτικα ότι αλλάζω τις πλάστικές ακτίνες με μεταλικές, και ξύπνησα υδρομένος από την αγωνία. Καιρός λοιπόν είναι ένας φίλος να κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα. Σευχαριστώ : : : : Σπύρος : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 16, 2012 21:04:41 GMT 2
Αγαπητέ Απόστολε καλησπέρα. Ήμουν σύγουρος οτι σε αυτό το μηχανάκι θα κάνεις την διαφορά. Υ.Γ. Κάποτε ονειρεύτικα ότι αλλάζω τις πλάστικές ακτίνες με μεταλικές, και ξύπνησα υδρομένος από την αγωνία. Καιρός λοιπόν είναι ένας φίλος να κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα. Σευχαριστώ Σπύρος Καλησπέρα Σπύρο, Προτείνω να γίνει πραγματικότητα το ονειρό σου εις διπλούν. Μετά την Honda μου (ή όποτε θέλεις τέλος πάντων), σε περιμένω να κάνουμε παρέα την ίδια δουλειά σε δική σου μηχανή. ΥΓ. Δεν είναι πολύ δύσκολο, αλλά σίγουρα είναι πολύ χρονοβόρο και όμορφο!!! Καλό βράδυ φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 16, 2012 23:04:02 GMT 2
Απόστολε και τώρα η ερώτηση βόμβα!!! Βλέπεις να υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιηθεί μια τέτοια επέμβαση σε ακτινοτές ζάντες τύπου borani κλπ σε 1/24? Μάλλον θα πρέπει να κάνω μια θητεία στο Θιβέτ πρώτα ε
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 17, 2012 0:14:29 GMT 2
Καλημέρα Αλέξανδρε, Μου μοιάζει πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Με τα κατάλληλα υλικά, και την υπομονή μοναχού Σαολίν θα κάνεις θαύματα... ;D Το Θιβέτ είναι προαπαιτούμενο νομίζω... ;D Απόστολος : :
|
|
|
Post by thanosmav on Oct 20, 2012 21:11:43 GMT 2
θεματάρα και είμαι σίγουρος πώς όταν τελειώσει θα τα σπάει.....
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 22, 2012 9:08:46 GMT 2
θεματάρα και είμαι σίγουρος πώς όταν τελειώσει θα τα σπάει..... Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη μηχανή, και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. : : Απόστολος : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Oct 22, 2012 17:58:08 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 24, 2012 11:39:27 GMT 2
φιλε Αποστολε παρακολουθω με <κομμενη> την ανασα την ακτινολογηση...... Καλημέρα Αντώνη, Το αποτέλεσμα φίλε θα σου αρέσει... Απόστολος : :
|
|
|
Post by manos13 on Oct 31, 2012 13:32:54 GMT 2
Πολυ καλη δουλεια!!!!!!!!
|
|