|
Post by rous74 on Oct 1, 2012 14:03:35 GMT 2
Με πρόλαβες Κώστα για τις αποχρώσεις στο μοτέρ... Και εγώ θα έλεγα ότι chrome στο μοτέρ αποκλείεται να υπάρχει διότι στη φωτο που η εξάτμιση ΕΧΕΙ chrome η αποχρωση δεν έχει καμία σχέση με τις αποχρώσεις του μοτέρ. Κατά τη δική μου γνώμη το 3,4 και 6 είναι polished aluminium (γυαλισμένο αλουμίνιο), ή white aluminium και 1 και 2 μου μοιάζει με duraluminium. Όλα τα δουλεύω συνεχώς και το αποτέλεσμα τους είναι εκπληκτικό !
ΥΓ. chrome της alclad μπορείς να κάνεις το κομμάτι της εξάτμισης που διακρίνεται στη φωτογραφία...
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 25, 2012 2:28:53 GMT 2
Φιλοι μου καλησπερα Εγιναν καποιες εργασιες στο μπομπο ... Ολοκληρωθηκαν τα ζαντολαστιχα με τη προσθηκη χειροποιητων βαλβιδων. Τα λαστιχα δεν εχουν βαφτει και εδω θα ηθελα την συμβουλη σας Η εξατμιση περαστηκε με gloss black και chrome της alclad. Μετα με ματ black εγιναν οι λεπτομερειες και η καταληξη (αφου τρυπηθηκε) Ασταρωθηκαν αρκετα κομματια και εγινα καποιες διορθωσεις. Δυστυχως, ολα τα κομματια θελουν διορθωσεις για να μοιαζουν στα πρωτοτυπα Το πλαινο καπακι, δεν ειχε καμια σχεση με την παγματικοτητα. Ηταν τετραγωνισμενο, γι'αυτο τριφτηκε και στοκαριστηκε πολλες φορες. Στην κορνα ανοιχτηκαν οι τρυπες με 0,4mm Αυτα για την ωρα : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 25, 2012 9:04:47 GMT 2
Κώστ καλημέρα,
Πολύ ωραία η δουλειά σου όπως πάντα !
Προσωπικά εγώ στα δίτροχα τα τρίβω καλά τα λάστιχα με ντουκόχαρτο και δεν τα βάφω.
Η εξάτμιση είναι κανόνι, μπράβο !
Καλή συνέχεια...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 25, 2012 9:35:21 GMT 2
Καλημέρα Κώστα!
Πολύ όμορφες οι εργασίες στον μπόμπο φίλε!
Τα λάστιχα τρίφτα να φύγει η ραφή και είσαι οκ! Προσωπικά θα "τόνιζα" λίγο τις περιμετρικές βίδες στις ζάντες για να ξεχωρίσουν από το σύνολο και να μην "χάνονται". Είτε θα έκανα ένα πολύ πολέ ελαφρύ wash με λαδάκι ή dry brush με πιο ανοιχτή μεταλλική απόχρωση για να τα φωτίσω!
Η εξάτμιση είναι μπόμπα!
Καλή συνέχεια!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 26, 2012 2:06:48 GMT 2
Φιλοι μου σας ευχαριστω Τα λαστιχα ειναι πολυ καλη ποιοτητα και δεν εχουν ραφες, αλλα εχουν μια λευκη πουδρα. Μαλλον θα τα πλυνω με υγρο σαπουνι και θα τα βουρτσισω με μια οδοντοβουρτσα. Αλεξανδρε εχεις δικιο και εμενα δεν μου αρεσουν οι βιδες, θα τις περασω μια ανοικτη αποχρωση αλουμινιο και θα επανελθω με φωτο : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 27, 2012 22:09:21 GMT 2
Καλησπέρα Κώστα, Πολύ όμορφα και μεθοδικά πας την κατασκευή φίλε. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!!! Απόστολος : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 6, 2012 19:24:35 GMT 2
Αποστολη σ'ευχαριστω, το αποτελεσμα σιγουρα θα ειναι καλο, αφου εχεις βαλει και εσυ το χερι σου.
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 6, 2012 19:57:19 GMT 2
Αναμεσα στα θηρια του Ανδρεα, Αποστολου, Παναγιωτη και Αλεξ, προχωραει και ο μπομπος. Τα λαστιχα βουρτσιστηκαν και σαπουνιστηκαν να φυγει η πουδρα και η βιδες περαστηκαν με ενα διαφορετικο ασημι. Το καπακι ξανατριφτηκε, ασταρωθηκε και προσθεσα και ενα 'αυτακι' που ελειπε. Τελος περαστηκε gloss black και αναμενει την χαλκομανια. -Χρηστακη που ειναι το σεμιναριο κατασκευης χαλκομανιων που μας υποσχεθηκες Η ιδια διαδικασια εγινε και για το 'καβουκι' του εμπρος φωτιστικου Τα αμορτισερ βαφτηκαν με το 191 της Humbrol , τα ελατηρια και τα παξιμαδια με gloss black και Alclad chrome. Το ντεποζιτο στοκαριστηκε και ασταρωθηκε, αλλα εχει πολυ δρομο ακομα για να μοιασει στο πραγματικο : : Αυτα για την ωρα : : P.S. Συγχωρεστε με που οι φωτο δεν ειναι τοσο καλες
|
|
|
Post by rous74 on Nov 6, 2012 20:24:10 GMT 2
Όχι μόνο προχωράει Κώστα αλλά είναι και πολύ super !
Mπράβο φίλε, καλή συνέχεια !
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 7, 2012 11:09:20 GMT 2
Πολύ όμορφα εξελίσσσεται ο πιτσιρίκος Κώστα! Μια φιλική παρατήρηση αν θες μόνο...στην τελευταία φωτό με τα αμορτισέρ, φαίνεται η γραμμή από το καλούπι...τώρα είναι βαμένα και δεν μπορείς να την αφαιρέσεις, αλλά έχε το υπόψην σου σε μελλοντικό project
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 7, 2012 11:54:07 GMT 2
Κωστα καλημερα : : Μια χαρα προχωραει ο Μπομπος, ομορφα βαψιματα!! Δεν το εχω ξεχασει το "σεμιναριο" απλα θα το εφαρμοσω σε ενα πολυ ομορφο αγωνιστικο που ολες οι χαλκομανιες θα ειναι custom. Αν ολα πανε καλα, θα το εχω στα χερια μου την Κυριακη και θα ξεκινησει αμεσως μετα το NSX
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 7, 2012 12:37:26 GMT 2
Μια χαρά προχωράει ο μπομπος!!! Καλή συνέχεια!!!!!!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 7, 2012 20:50:44 GMT 2
Καλησπέρα Κώστα! Μεθοδικός και μερακλής όπως πάντα φίλε, μπράβο πολύ καλά το προχωράς!! Πες μου λίγο τις εντυπώσεις σου για το ''191'' ? Αλέξης : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Nov 8, 2012 9:05:47 GMT 2
Κώστα καλημέρα!! Θεματάρα φίλε το ζετάκι!! Εχω φτιαξει το μεγάλο αδερφό του στην 1/6 πριν απο 10 χρόνια και το ειχα καταευχαριστηθεί!! Στο συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Αντε καλή συνέχεια και καλά τελιώματα!!! : :
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 8, 2012 13:11:04 GMT 2
Κώστα τα πας περίφημα, για να είμαι ειλικρινής όμως σε ζηλεύω. Θα ήθελα και εγώ (όπως μάλλον και όλοι οι υπόλλοιποι) να είχα "φώτο" αναφοράς στο σαλόνι μου. ;D Καλμέρα και καλή συνέχεια ! : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 8, 2012 17:27:19 GMT 2
Κώστα ο μπόμπος ¨τσουλάει" μια χαρά. ]\ Σπύρος
|
|