|
Post by alex78 on Sept 20, 2012 21:35:21 GMT 2
Κώστα περίμενα πως και πως ποστάρισμα σου φίλε μου μιάς και ''ομοιοπαθής'' στους φλόκους...... ;D Έχω βάψει με Humbrol (spray) εάν δεν κάνω λάθος......lacquer...... Ευχαριστώ πολύ πάντως για το Tip σου! Αλέξης : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Sept 20, 2012 21:39:42 GMT 2
Αλεξη οτι θες μου στελνεις pm και τα λεμε και τηλεφωνικος.
|
|
|
Post by alex78 on Sept 22, 2012 0:39:51 GMT 2
Καλησπέρα σας! Bάφτηκαν τα ''πλαίσια'' των παραθύρων με μαύρο satin και η ''κουκούλα'' (αφού πρώτα μασκαρίστηκε) με μαύρο matt, εν συνεχεία ''σφραγίστηκε'' και με matt βερνίκι για extra προστασία. Παρόμοια ''οδό'' ακολούθησα στα πίσω φώτα (μασκάρισμα) και βάψιμο με clear Orange & Red (σμάλτα), αφού πρώτα βάφτηκαν οι ''φωλιές'' των πίσων φώτων με ασημί χρώμα. Ασφαλώς και δεν είμαι περήφανος για τα μασκαρίσματά μου αφου με ''προδώσαν'' σε πολλά σημεία, αλλά......προχωράμε: Το αμάξωμα ψεκάστηκε με βερνίκι (σμάλτου) της Gunze B-513 δύο διαδοχικά χέρια (wet) σε διάστημα δύο ημερών. Το αποτέλεσμα που είχα είναι αυτό: Εδω θα ήθελα να σημειώσω ότι είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο βερνίκι και μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα πλήρως με την απόδοσή του: + Απίστευτη καλυπτικότητα: (όσο και να το ''πνίξεις'' στο ψέκασμα δεν εμφανίζεται (orange peel)) Άμεσο στέγνωμα: (στο ημίωρο αγγίζεις άφοβα) Διαθέσιμο στην εγχώρια αγορά: (''τρίγωνο'') - Αυξημένη τιμή ....φανταστείτε τώρα την έκπληξή μου όταν ο Ανδρέας ''ορκιζόταν'' ότι με την μέθοδο της μετάγγισης σε αερογράφο η απόδοση του τριπλασιάζεται..... Η κατασκευή δυστυχώς ''παγώνει'' για μερικές βδομάδες λόγω έλευσής μου στήν Κρήτη (δυστυχώς δίχως μοντελιστικό εξοπλισμό) και θα συνεχιστεί/ολοκληρωθεί αρχές Οκτώβρη με την επιστροφή μου στη Αθήνα. Να είστε όλοι καλά!! Αλέξης
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 22, 2012 0:50:00 GMT 2
Καλημέρα Αλέξη, Πράγματι έκανες πολύ ωραία δουλειά. Το βερνίκι έκατσε πολύ όμορφα, και έχει βαθύ γυάλισμα!!! Μπράβο φίλε!!! ΥΓ. Άντε με το καλό να επιστρέψεις για τα τελειώματα. Απόστολος : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Sept 22, 2012 1:10:50 GMT 2
Αλεξη πολυ ωραιο το γυαλισμα και στο φως της ημερας θα δειχνει ακομα καλυτερο : : Οσο για το 513 που το χρησιμοποιω και εγω κατα κορον, ειναι φανταστικο. Ομως, δεν ειναι σμαλτου και θελει πολυ προσοχη στη ποσοτητα που ψεκαζεις, γιατι τα παχια στρωματα δεν στεγνωνουν ευκολα, κανουν δακτυλιες αν πιεσεις καποιο σημειο και ζαρωνουν στα μασκαρισματα. Εκτος αν το αφησεις ενα μηνα, τοτε δεν θα εχεις προβλημα. Γι'αυτο πολλα ελαφρια χερια στα 25cm Θα αναμενουμε τη συνεχεια στη μπεμπα σου : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 22, 2012 10:37:54 GMT 2
Πανέμορφο το φινίρισμα Αλέξη!
Μου αρέσει ιδιαίτερα που έκανες τι γρύλιες μαύρες, δίνουν άλλον τόνο!
Καλά τελειώματα φίλε!
|
|
|
Post by rous74 on Sept 22, 2012 12:44:25 GMT 2
Καταπληκτικό το γυάλισμα Αλέξη ( άτιμο Β-513 )...
Καλά τελειώματα φίλε !!!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 22, 2012 15:01:47 GMT 2
Απόστολε, Κώστα, Αλέξανδρε και Ανδρέα σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!! : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
Member is Online
|
Post by pnspanas on Sept 22, 2012 19:39:47 GMT 2
Αλεξη κουκλα γινεται !!!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 23, 2012 0:44:44 GMT 2
Να σαι καλά Παναγιώτη, σ'ευχαριστώ!! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 24, 2012 17:12:08 GMT 2
Πολύ όμορφο φινίρισμα Αλεξ... Θα γίνει μούρλια Ίσιωσε λίγο τη μαύρη γραμμή στο παρμπρίζ (με μια οδοντογλυφίδα) και είσαι αρχηγός. : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 24, 2012 21:23:50 GMT 2
Πολύ όμορφο φινίρισμα Αλεξ... Θα γίνει μούρλια Ίσιωσε λίγο τη μαύρη γραμμή στο παρμπρίζ (με μια οδοντογλυφίδα) και είσαι αρχηγός. Ok George tks!! : :
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 24, 2012 23:23:43 GMT 2
Πανέμορφη η "μπέμπα" σ' αυτό το χρώμα Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by alex78 on Sept 24, 2012 23:49:11 GMT 2
Πανέμορφη η "μπέμπα" σ' αυτό το χρώμα Καλή συνέχεια Σ'ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη! : :
|
|
|
Post by nektarios on Sept 25, 2012 9:29:46 GMT 2
Φίλε Αλέξη, το γυάλισμα είναι πράγματι πολύ πετυχημένο! : : : : Για τα περιγράμματα των παραθύρων, νομίζω οτι αν κάνεις αυτό που προτείνει ο Γιώργος θα γίνουν πολύ καλά! [Προσωπικά, εγώ πριν κάνω την όποια μικροδιόρθωση σε διαφανή επιφάνεια, μασκάρω το σημείο που θα επέμβω με κομμάτι ταινίας μικρού πλάτους (περίπου 2 χιλιοστών), που χρησιμεύει σαν "καλούπι" για να μην έχει "σκαμπανεβάσματα" η γραμμή που θα φτιάξω]. Καλά τελειώματα! : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 26, 2012 18:52:54 GMT 2
Φίλε Αλέξη, το γυάλισμα είναι πράγματι πολύ πετυχημένο! Για τα περιγράμματα των παραθύρων, νομίζω οτι αν κάνεις αυτό που προτείνει ο Γιώργος θα γίνουν πολύ καλά! [Προσωπικά, εγώ πριν κάνω την όποια μικροδιόρθωση σε διαφανή επιφάνεια, μασκάρω το σημείο που θα επέμβω με κομμάτι ταινίας μικρού πλάτους (περίπου 2 χιλιοστών), που χρησιμεύει σαν "καλούπι" για να μην έχει "σκαμπανεβάσματα" η γραμμή που θα φτιάξω]. Καλά τελειώματα! Να σαι καλά Νέκ, σ'ευχαριστώ!! Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζω αρκετές δυσκολίες με τα μασκαρίσματα σε κάθε κατασκευή που καταπιάνομαι, αλλά που θα πάει.....θα μάθω..... : : ;D Αλέξης : :
|
|