|
Post by gtziaf on Aug 16, 2012 9:34:25 GMT 2
Παίδες, σας ευχαριστώ όλους για τα τιμητικά σχόλια. Ειλικρινά σας ευχαριστώ που κάτσατε και ασχοληθήκατε με ένα παλιό και όχι τόσο συνηθισμένο θέμα. Ελπίζω να βρήκατε κάτι χρήσιμο σε αυτό... Γιώργο, ένας λόγος που το πόσταρα ήταν αυτό που μου είχες αναφέρει, ότι ξεκίνησες το μοντελισμό από αυτό το wip. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Η κακή ποιότητα του κιτ, με τυράννησε και αφού τελείωσε η κατασκευή του. Στις αρχές του καλοκαιριού, λοιπόν, διαπίστωσα ότι είχε σκιστεί (μάλλον από τη ζέστη), φλούδα από το εμπρός δεξί λάστιχο. : : Εκείνες τις μέρες έτυχε να έρθει ο Σταύρος για επίσκεψη στη Καβάλα, οπότε το επιμελήθηκε αυτός με βενζινόκολλα και μανταλάκια (για τη συγκράτηση της κόλλησης). Τέλος, το περίσσευμα της κολλάς αφαιρέθηκε με τσιμπίδι και το λάστιχο έδειχνε σχεδόν σαν καινούργιο. Αν κάποιος πάθει κάτι ανάλογο, είναι μια καλή λύση. ΥΓ. Η enzo σε 1/12, δεν έχει καμία σχέση με την όλη διαδικασία ;D ΥΓ2. κ. Σταύρο μας, ευχαριστώ για τον κόπο και την λύση Να είστε καλά : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Aug 17, 2012 9:32:44 GMT 2
Φίλε μου Γιώργο, η παρουσίαση της κατασκευής είναι πραγματικά σεμιναριακού επιπέδου! : : : : : : Όσο για την κατασκευή καθαυτή, νομίζω οτι δεν έχει νόημα να πω ο,τιδήποτε, αφού μιλούν πολύ εύγλωττα οι "δάφνες" που έχει αποσπάσει όπου και αν παρουσιάστηκε, και αξίως! Τέλος, έχοντας την ιδιαίτερη τύχη να παρακολουθήσω την κατασκευή από πολύ κοντά, έχω να προσθέσω οτι, αν υπήρχε βραβείο μοντελιστικής υπομονής, το συγκεκριμένο μοντέλο σίγουρα θα σου το είχε "χαρίσει" κι αυτό! Εύχομαι πολλές ακόμη αντίστοιχες επιτυχίες! : :
|
|