|
Post by rous74 on Jul 25, 2012 18:25:01 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jul 25, 2012 18:51:55 GMT 2
Ανδρέα πολύ καλή δουλειά έχεις κάνει με πολύ απαιτητικά μασκαρίσματα όπως αναφέρεις και πολύ πετυχημένους χρωματικούς συνδυασμούς. Απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αν δεν κάνω λάθος απουσιάζουν οι ζώνες και οι υαλοκαθαριστήρες είναι αντίστροφα? Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 25, 2012 19:09:54 GMT 2
Αλέξη φίλε μου καλησπέρα, Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου... Σωστά πρόσεξες, δεν έχω προσθέσει ζώνες παρά μόνο τις πόρπες στα εμπρός καθίσματα... Όσο για τους καθαριστήρες βρήκα κάποιες φώτο...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 25, 2012 19:28:49 GMT 2
Όσο για τους καθαριστήρες βρήκα κάποιες φώτο... Χμμ.....περίεργο και ασυνήθιστο......αλλά πάω πάσσο! ;D : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 25, 2012 19:59:05 GMT 2
Αλέξη το έψαξα και διαπίστωσα ότι και στα μετέπειτα μοντέλα της 911 και στην 964 και στην 993 έτσι τους είχαν τους καθαριστήρες... Όντως είναι λίγο ασυνήθιστο αλλά τι να πούμε εμείς φίλε μου...
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 25, 2012 23:18:27 GMT 2
Φιλε Ανδρεα το πορσικο σου ειναι πολυ ομορφο : : Δεν θα μπορουσα αλλωστε να πω κατι κακο για τον συνδυασμο ''Ανδρεας-Porsche'' , αχτυπητο διδυμο!!! Το συγκεκριμενο ειναι στην λιστα μου με τις μελλοντικες κατασκευες. Εχει παρα πολλα κοινα με το 934 μου, οπως το πατωμα την πτερουγα και τα μασκαρισματα. Ασφαλως θα καταλαβες τι τραβαω με την 934 Σχετικα με τους καθαριστηρες, ειναι πολυ σωστοι οπως τους τοποθετησες. Το χρωμα αψογο : : Αν θες μου λες τον κωδικο του, να υποθεσω απο την zero?
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 26, 2012 9:12:41 GMT 2
Ανδρέα, πολύ όμορφη η Turbo... Αυτές οι παλιότερες, mid 80's, 911 turbo, είναι και η πιο χαρακτηριστικές νομίζω. Έχεις ένα απίθανο τρόπο να συνδυάζεις εξωτερικά φινιρίσματα, με εσωτερικά χρώματα, ζάντες κλπ., και όλα να δένουν όμορφα μεταξύ τους. Καλές διακοπές να έχεις, να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά... : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 26, 2012 9:44:48 GMT 2
Βρήκα κάτι να σχολιάσω!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Γιατί δεν έκανες Wash? Γιατι δεν έβαλες ζώνες? Το πίσω δεξί φτερό γιατί ειναι γρατζουνισμένο? Θέλαμε να φύγουμε διακοπές και βιαζόμασταν ? Ε Ε Τα μασκαρίσματα τελεια όπως πάντα και τα χρώματα που επέλεξες και για το εσωτερικό αλλά και ιδιαίτερα για το έξω είναι όλα τα λεφτα. Πιστευω πως είναι ενα μοντέλο που θα πρέπει όλοι μας να το έχουμε στις βιτρίνες μας.
|
|
|
Post by rous74 on Jul 26, 2012 11:50:52 GMT 2
Κώστα καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο σου ! Σε καταλαβαίνω για το τι τραβάς και με το δικό σου πορσικό...Αυτά τα μασκαρίσματα είναι κόλαση... Οπότε το βάφεις μαύρο το αμάξωμα ( ούτως ή άλλως έπαιζε πολύ σε μαύρο η συγκεκριμένη ) και μετά σου έχουν λυθεί τα χέρια με τα μασκαρίσματα... Για το χρώμα όπως σωστά μαντεψες είναι zero απο τη σειρά χρωμάτων της ferrari με την ονομασία grigio ingrid (met. silver 720).
|
|
|
Post by rous74 on Jul 26, 2012 12:00:03 GMT 2
Γιώργο φίλε σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές σου !
|
|
|
Post by rous74 on Jul 26, 2012 12:12:49 GMT 2
Φίλε Γίώργο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου... Με το wash μου ξυπνάς μνήμες απο το πρόσφατο παρελθόν... Όσο για το γρατζούνισμα... είναι για να μη το πιάνει το μάτι (δεν ξέρω αν είναι και γρατζούνισμα ή χρώμα γιατί το μοντέλο είναι μακριά μου και δεν μπορώ να το δώ ) Επιφυλάσομαι να το διορθώσω, σωστή η επισήμανση μπράβο ! Οι ζώνες φαίνεται ότι σας έλειψαν και στους δυο ( σε σένα και τον Αλέξη ) μιας και το επισημάνατε στα σχόλια σας... Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ για τις διακοπές...
Και πάλι ευχαριστώ φίλε μου και εύχομαι καλές διακοπές και σε σένα !
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Aug 28, 2012 20:44:10 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Κορυφαίος ο χρωματικός σου συνδυασμός, και πανέμορφο αποτέλεσμα!!! Μπράβο φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Aug 29, 2012 12:15:09 GMT 2
Απόστολέ σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο σου !
|
|