costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 25, 2012 16:42:48 GMT 2
Καλησπέρα σας Η συμμετοχη μου στο καλοκαιρινο G.B. ειναι μια Porcshe Boxster special edition απο την Tamiya. Ενα προσεγμενο κιτ με δυνατοτητα κατασκευης σε τρεις εκδοσεις, normal version, special edition και κλειστη. Η επιλογη μου φυσικα ειναι special edition σε αποχρωση speed yellow. H Boxster πρωτοεμφανιστηκε το 1996 με κωδικο 986 και απο το 2004 και μετα σε facelift και κωδικο 987. Το 2001 ομως στο Tokyo motor show παρουσιαστηκε μια special edition σε speed yellow, το εν λογο Boxster που θα περασω το καλοκαιρι μου και θα το μοιραστω μαζι σας. Το αμαξωμα ασταρωθηκε χωρις προβληματα και περαστηκε δυο στεγνα χερια της zero με speed yellow. Στα μηχανικα μερη εβαλε το χερακι της η Alclad με το polished aluminium. Το κεντρικο καζανακι περαστηκε με titanium gold. Δυο χερια speed yellow ακομα και το πρωτο χερι mr.super clear. Αυτα για την ωρα : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 25, 2012 17:02:05 GMT 2
Κώστα σου εύχομαι καλή επιτυχία στο project σου φίλε μου! Πόλύ όμορφη συμμετοχή επέλεξες και σίγουρα το κίτρινο το αναδικνύει ακόμη περισσότερο εμφανισιακά! Καλή συνέχεια, αν και εσύ σχεδόν το .....ολοκλήρωσες!! ;D Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 25, 2012 18:04:02 GMT 2
Ωραίο βάψιμο Κώστα...super gloss !!! Kαλή συνέχεια φίλε...
|
|
|
Post by nektarios on Jul 26, 2012 8:34:31 GMT 2
Κώστα, εκτός από το εντυπωσιακό κίτρινο, μου άρεσαν πολύ και οι αποχρώσεις του αμαξώματος, καθώς και τα πολύ προσεγμένα μασκαρίσματα! Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 26, 2012 9:01:00 GMT 2
Πολύ όμορφο κιτ και απίθανο βάψιμο... Μου άρεσε και η ιδέα με τη πετσέτα. Καλή επιτυχία : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 26, 2012 9:31:55 GMT 2
Πολύ ωραίο βάψιμο...Καλή συνέχεια!!!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 26, 2012 23:48:05 GMT 2
Αλεξη σ'ευχαριστω πολυ, αλλα εχει αρκετη δουλεια ακομα, ειδικα το σαλονι Νεκταριε χαιρομαι που σου αρεσει. Επειδη δεν εχει μοτερ, εδωσα μεγαλη προσοχη στα μηχανικα μερη και το δαπεδο. Υποσχομαι οτι θα το βελτιωσω λιγο ακομα, με καποιες λεπτομεριες Γιωργηδες σας ευχαριστω για τα θετικα σχολια. Σχετικα με την πετσετα, ειναι πολυ πρακτικη και αποφευγεις τυχων γραντζουνιες Ανδρεα, τα σχολια σου με ενθαρρυνουν να συνεχισω να προσπαθω και που ξερεις, σε 10 χρονια, μπορει να εχω φτασει στο επιπεδο σου. Θα χρειαστω μια μικρη βοηθεια απο σενα, οποτε θα σου στειλω ενα pm.
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 27, 2012 0:41:44 GMT 2
Ενα μικρο update στο cabrio μας καποιες λεπτομεριες στο δαπεδο το υποτυπωδες μοτερ, φυσικα με Alclad polished aluminium και ηρθε η ωρα να συναρμολογησω τα μηχανικα μερη Τα ζαντολαστιχα ειναι απο την απλη εκδοση, θα χρησιμοποιηθουν αλλα, πιο 'special' Καλο βραδι : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 27, 2012 20:08:27 GMT 2
Κωστή τα βαψίματα και κυρίως τα μασκαρίσματα του σασί πολύ εντυπωσιακά!! Πώς τα κατάφερες ρε συ, εγώ μία GT3 (με παρόμοιο πάτωμα) πήγα να μασκάρω και το κανα σαν τα μούτρα μου.....τσπ.... Καλή συνέχεια...... Αλέξης : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 28, 2012 8:29:32 GMT 2
Γρήγορα ναι, πρόχειρα οχι.... Πάρα πολύ ωραια βαψίματα και μασκαρισματα!!!
Το πάτωμα στο χρώμα του αμαξώματος είναι και στην κανονική 1:1?
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 30, 2012 13:40:48 GMT 2
Αλεξη σ'εχαριστω. Τα μασκαρισματα το μονο που χρειαζονται ειναι γαιδουρινη υπομονη και χρονο. Οσοι ειναι παντρεμενοι ξερουν Τα πατωματα και τα μηχανικα μερη, ειναι το παθος μου. Γι'αυτο τους δινω την μεγιστη προσοχη και ας μην τα βλεπει κανεις. Αρκει να το ευχαριστηθω εγω Γιωργο σ'εχαριστω, λογικα στην 1:1 οταν βαφεται το σασι καποιο χρωμα, βαφεται και το πατωμα. Μετα πισσαρονται καποια μερη ή ντυνονται με πλαστικο και πυραντοχο υλικο.
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 1, 2012 1:23:39 GMT 2
Αλλο ενα μικρο update εκανα καποιες εργασιες στο σαλονι και πειραματιστηκα με λιγο κιτρινο... τα καθισματα και οι ζαντες, οχι ομως ολοκληρωμενες και μια συνολικη σε πειραματικο σταδιο Πως σας φαινεται ? P.s. Εχω βαλει στην χλωρινη καποια χρωμια εδω και 24 ωρες και δεν λενε να ξεβαψουν. Πρωτη φορα μου συμβαινει Αυτα για τωρα : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 1, 2012 16:48:54 GMT 2
Αν ο κάτοχος έμενε στη γειτονιά μου στη Σαλονίκη (Χαριλάου), Κώστα... θα ήταν ο πρώτος μάγκας... Θα πήγαινε να δει τον Άρη με ψηλά το κεφάλι ;D Πέρα από την πλάκα, πολύ εμπνευσμένος ο συνδυασμός και καλοεκτελεσμενός. Και τα βαψίματα άψογα. Να υποθέσω, στις ζάντες θα προσθέσεις και λίγο μαύρο? Εγώ θα τις έβαφα μαύρες για να κάνει αντίθεση με το αμάξωμα. Αλλά είναι καθαρά προσωπικό γούστο. Επίσης ένα φλοκινγκ το σηκώνει η μπανιέρα του εσωτερικού Μπράβο και καλή συνέχεια... : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 2, 2012 1:38:15 GMT 2
Σ'ευχαριστω Γιωργο, ουτε που πηγε το μυαλο μου σε ποδοσφαιρικα Ειπαμε ειναι καλοκαιρινο θεμα και θα δωσουμε λιγο χρωμα παραπανω! Εχω υποψη μου κατι τετοιο: Αυτη την φορα θα μπει 'φλοκος', κατι ετοιμαζω ... οχι κιτρινο, θα φαμε ντοματες
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 2, 2012 8:50:13 GMT 2
Συμφωνώ Κώστα... Μου αρέσει το αυτοκίνητο αναφοράς, οπότε αποσύρω την πρόταση για μαύρο ζαντικό Ναι, όχι κίτρινο φλόκο σε παρακαλώ ;D Τα χρώμια ξέβαψαν? Το έχω πάθει κι εγώ με Tamiya (σε πλαίσιο της, όχι ακριβώς χρώμιο αλλά μάλλον Polished aluminium, αλλά δεν θυμάμαι τι έκανα μετά ) : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 2, 2012 10:28:57 GMT 2
Τα χρωμια(φαναρια-καθρεφτες), αφου τα ετριψα ελαφρα με ενα 1000 τα ξαναβαλα για δυο ωρες σε παχυρευστη χλωρινη και ξεβαψαν. Τα περασα ενα ασταρι και ειναι ετοιμα για gloss black και alclad chrome. : :
|
|