|
Post by alex78 on Jul 21, 2012 14:41:12 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Jul 21, 2012 15:43:07 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα,
Τα είπαμε και απο το τηλέφωνο, σου έγραψα και κάποια πράγματα... Τα ίδια θα πώ και τώρα. Η βελτίωση στη δουλειά σου είναι εμφανέστατη ! Η κατασκευή είναι όμορφη με αρκετή λεπτομέρεια και καλό βάψιμο... Το βάρος στις επόμενες κατασκευές σου θα πρέπει να το ρίξεις στην βελτίωση του φινιρίσματος (ήδη σε σχέση με τις προηγούμενες κατασκευές έχεις κάνει πολύ μεγάλα βήματα) και σε κάποιες επιμέρους βελτιώσεις στον τομέα της εφαρμογής...
Η προσπάθεια είναι πάρα πολύ καλή και έχεις μια πολύ καλή παρακαταθήκη για το μέλλον ! Σου αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια !!!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jul 21, 2012 22:53:25 GMT 2
Αλέξανδρε η ferrari έγινε πολύ καλή. Αν και προσωπικά επιμένω ότι ανήκεις στους 2 τροχούς.
Συγχαρητήρια και πάλι.
Σπύρος
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 22, 2012 9:05:46 GMT 2
Αλεξανδρε συγχαρητηρια !
Συμφωνω με τον ανδρεα σε καποιες παρατηρησεις του, και ειμαι σιγουρος οτι αν ακολουθησεις τις συμβουλες του, τα μοντελα σου και η δουλεια σου θα γινουν πολυ καλυτερα !!
και παλι συγχαρητηρια για την προσπαθεια, και το ομορφο μοντελο που μας παρουσιασες!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jul 22, 2012 10:44:26 GMT 2
Καλημέρα Αλέξη, Με ιδιαίτερη χαρά βλέπω να βελτιώνεις τις μοντελιστικές ικανότητές σου. Πολύ καλό το βάψιμο, πρόσεξες τις λεπτομέρειες, και μην ξεχνάμε ότι μοντελάρεις "εκτός έδρας", γεγονός που δίνει μεγαλύτερο ειδικό βάρος στο τελικό αποτέλεσμα. Εάν μπορέσεις να μαζέψεις λίγο προς τα μέσα τους τροχούς θα είναι τέλεια!
Μπράβο φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 22, 2012 10:46:04 GMT 2
Αλεξακο συγχαρητηρια!! Ειδες κ μονος σου οτι οταν δεν βιαζεσαι κ ασχολεισαι με ενα κιτ τα καταφερνεις περιφημα! Υπαρχουν πολλα περιθωρια κ δυνατοτητες βελτιωσης που σιγουρα θα δουμε σε επομενα μοντελα σου!! Μη μου βιαζεσαι κ ολα θα γινουν!! Καλη συνεχεια σε οτι κανεις!
|
|
|
Post by alex78 on Jul 22, 2012 13:28:44 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα, Τα είπαμε και απο το τηλέφωνο, σου έγραψα και κάποια πράγματα... Τα ίδια θα πώ και τώρα. Η βελτίωση στη δουλειά σου είναι εμφανέστατη ! Η κατασκευή είναι όμορφη με αρκετή λεπτομέρεια και καλό βάψιμο... Το βάρος στις επόμενες κατασκευές σου θα πρέπει να το ρίξεις στην βελτίωση του φινιρίσματος (ήδη σε σχέση με τις προηγούμενες κατασκευές έχεις κάνει πολύ μεγάλα βήματα) και σε κάποιες επιμέρους βελτιώσεις στον τομέα της εφαρμογής... Η προσπάθεια είναι πάρα πολύ καλή και έχεις μια πολύ καλή παρακαταθήκη για το μέλλον ! Σου αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια !!! Ανδρέα ειλικρινά σ'ευχαριστώ για τα άκρως κολακευτικά σου σχόλια!! Αλέξανδρε η ferrari έγινε πολύ καλή. Αν και προσωπικά επιμένω ότι ανήκεις στους 2 τροχούς. Συγχαρητήρια και πάλι. Σπύρος Σπύρο ευχαριστώ πολύ!! Η αλήθεια είναι ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα δίκυκλα αφού καβαλούσα ανελλιπώς απο τα 16 έως τα 27 μου την καλύτερη και απολαυστικότερη κλίμακα, την 1/1 ασφαλώς, αλλά υπο κλίμακα δεν έχω ''φραγμούς'', θα ήθελα ν'ασχοληθώ κάποια στιγμή με όλο το φάσμα του αυτοκινητομοντελισμού..... Αλεξανδρε συγχαρητηρια ! Συμφωνω με τον ανδρεα σε καποιες παρατηρησεις του, και ειμαι σιγουρος οτι αν ακολουθησεις τις συμβουλες του, τα μοντελα σου και η δουλεια σου θα γινουν πολυ καλυτερα !! και παλι συγχαρητηρια για την προσπαθεια, και το ομορφο μοντελο που μας παρουσιασες!! Παναγιώτη να σαι καλά φίλε μου, δεσμεύομαι να παρουσιάζομαι καθημερινά βελτιωμένος με οδηγό τίς συμβουλές/τεχνικές σας! Καλημέρα Αλέξη, Με ιδιαίτερη χαρά βλέπω να βελτιώνεις τις μοντελιστικές ικανότητές σου. Πολύ καλό το βάψιμο, πρόσεξες τις λεπτομέρειες, και μην ξεχνάμε ότι μοντελάρεις "εκτός έδρας", γεγονός που δίνει μεγαλύτερο ειδικό βάρος στο τελικό αποτέλεσμα. Εάν μπορέσεις να μαζέψεις λίγο προς τα μέσα τους τροχούς θα είναι τέλεια!
Μπράβο φίλε! Απόστολος Απόστολε, σχετικά με το ''εκτός έδρας'' που αναφέρεσαι προφανώς σε μένα έχει ανάποδη ιδιότητα, αφού μάλλον λειτουργεί.....''ευεγερτικά''..... ;D ;D Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Αλεξακο συγχαρητηρια!! Ειδες κ μονος σου οτι οταν δεν βιαζεσαι κ ασχολεισαι με ενα κιτ τα καταφερνεις περιφημα! Υπαρχουν πολλα περιθωρια κ δυνατοτητες βελτιωσης που σιγουρα θα δουμε σε επομενα μοντελα σου!! Μη μου βιαζεσαι κ ολα θα γινουν!! Καλη συνεχεια σε οτι κανεις! Χρήστο στο είπα και στο ΤΗΛ που μιλήσαμε τις προάλλες, οι παράλληλες κατασκευές τελειώσαν για μένα, πλέον είμαι οπαδός του διαχρονικού ρητού.....''κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολλιός τον Αύγουστο''..... ;D ;D και συμφωνώ σίγουρα μαζί σου, τα περιθώρια βελτίωσης πραγματικά ανεξάντλητα......έχω πάρα πολλά πράγματα να μάθω ακόμη..... Ευχαριστώ για τα σχόλια σου φίλε!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 23, 2012 9:24:03 GMT 2
Αλέξη μια χαρά βγήκε η Ferrari και πολύ ωραίο βάψιμο....
Για τους τροχούς θα συμφωνήσω και γω. Αν τους μαζέψεις λίγο θα δείξει ακόμα καλύτερη...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 23, 2012 9:40:30 GMT 2
Αλέξη, τα είπαμε και κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Εξάλλου πάντα ένα τελειωμένο μοντέλο είναι πολύ σημαντικό για κάθε ένα από μας. Πόσο μάλλον όταν είναι μόλις το δεύτερο αυτοκίνητο σου. Και το συναίσθημα αυτο είναι ένας από τους λόγους που μοντελάρουμε. Για τα υπόλοιπα θα έχουμε καιρό να τα πούμε. Τώρα απλά enjoy it!!! ΥΓ. Σε αυτά που σου έγραψε ο Ανδρέας, θα προσθέσω να προσέξεις στην επόμενη κατασκευή σου τα διάφανη κομμάτια και τις κολλήσεις τους. Ένα άψογο μοντέλο αν έχει πρόβλημα στα διαφανή, καταστρέφεται η εικόνα του. : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 23, 2012 10:17:15 GMT 2
Φίλε Αλέξη, συγχαρητήρια και από μένα! Η βελτίωσή σου είναι πραγματικά εντυπωσιακή! : : : : : : Με την έκδηλη όρεξη που σε διακρίνει και ακολουθώντας τις οδηγίες των πιο έμπειρων φίλων, είναι βέβαιο οτι πολύ σύντομα θα δούμε εξαιρετικές κατασκευές! Με το καλό και στο επόμενο! : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 25, 2012 16:23:43 GMT 2
Αλέξη μια χαρά βγήκε η Ferrari και πολύ ωραίο βάψιμο.... Για τους τροχούς θα συμφωνήσω και γω. Αν τους μαζέψεις λίγο θα δείξει ακόμα καλύτερη... Γιώργο σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να συμμαζέψω τους τροχούς αλλά αυτοί έχουν διαφορετική γνώμη.....δεν πειράζει άστο να δείχνει..... ''Dragster-άδικο''..... ;D ;D Αλέξης Αλέξη, τα είπαμε και κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Εξάλλου πάντα ένα τελειωμένο μοντέλο είναι πολύ σημαντικό για κάθε ένα από μας. Πόσο μάλλον όταν είναι μόλις το δεύτερο αυτοκίνητο σου. Και το συναίσθημα αυτο είναι ένας από τους λόγους που μοντελάρουμε. Για τα υπόλοιπα θα έχουμε καιρό να τα πούμε. Τώρα απλά enjoy it!!! ΥΓ. Σε αυτά που σου έγραψε ο Ανδρέας, θα προσθέσω να προσέξεις στην επόμενη κατασκευή σου τα διάφανη κομμάτια και τις κολλήσεις τους. Ένα άψογο μοντέλο αν έχει πρόβλημα στα διαφανή, καταστρέφεται η εικόνα του. Γιώργο όντως το συναίσθημα μεγάλο και όσο ολοκληρώνονται κατασκευές μεγαλύτερο, ειλικρινά!! Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και υποστήριξή σου φίλε!! Αλέξης Φίλε Αλέξη, συγχαρητήρια και από μένα! Η βελτίωσή σου είναι πραγματικά εντυπωσιακή! Με την έκδηλη όρεξη που σε διακρίνει και ακολουθώντας τις οδηγίες των πιο έμπειρων φίλων, είναι βέβαιο οτι πολύ σύντομα θα δούμε εξαιρετικές κατασκευές! Με το καλό και στο επόμενο! Νεκτάριε φίλε μου, να είσαι σίγουρος ότι με τέτοια άκρως κολακευτικά σχόλια ανεβαίνει ο πήχης κατακόρυφα, για να δούμε θα τα καταφέρω..... Το επόμενο έρχεται λίαν συντόμως..... Αλέξης
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 25, 2012 23:55:25 GMT 2
Αλεξ, πολυ ομορφο το φερραρικο : : : : Τα περιθωρια βελτιωσης σαφως ανεξαντλητα... για ολους μας Εσυ αποφασιζεις που θα βαλεις τελεια και θα πας στο επομενο Κανε μια μικρη προσπαθεια με τους τροχους, μ'ενα λεπτο τρυπανακι να διευρυνεις τις οπες, ωστε να κουμπωσουν πιο μεσα. Αν οχι, με μια λιμα, μειωσε το μηκος στους αξονες. Και παλι Μπραβο : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 26, 2012 19:19:46 GMT 2
Αλεξ, πολυ ομορφο το φερραρικο Τα περιθωρια βελτιωσης σαφως ανεξαντλητα... για ολους μας Εσυ αποφασιζεις που θα βαλεις τελεια και θα πας στο επομενο Κανε μια μικρη προσπαθεια με τους τροχους, μ'ενα λεπτο τρυπανακι να διευρυνεις τις οπες, ωστε να κουμπωσουν πιο μεσα. Αν οχι, με μια λιμα, μειωσε το μηκος στους αξονες. Και παλι Μπραβο Κώστα θα το επιχειρήσω και θα επανέλθω. Ευχαριστώ για το σχόλιο!! Αλέξης : :
|
|