georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 14, 2012 8:47:19 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 14, 2012 9:05:03 GMT 2
Όμορφη δουλειά Γιώργο... Μου αρέσει πολύ! Τι έχει η συνέχεια? : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 14, 2012 10:03:49 GMT 2
Όμορφη δουλειά Γιώργο... Μου αρέσει πολύ! Τι έχει η συνέχεια? Χαίρομαι που σου αρέσει!!!! Λόγο οικονομικών και μη ύπαρξη stock, μπορέι να αργήσω για το επόμενο...το οποίο δεν έχω ιδέα τι θα είναι.
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jul 14, 2012 10:10:56 GMT 2
Μπράβο Γιώργο!!όμορφη και ταχύτατη κατασκευή παρά τις ατυχίες που είχες
|
|
|
Post by alex78 on Jul 14, 2012 13:02:24 GMT 2
Γιώργο, πάλι άψογη και πανέμορφη κατασκευή (καλά ''μπέμπα'' και άσχημη δεν παίζει, αλλά λέμε τώρα..... ;D) έβγαλαν τα χεράκια σου. Θα τολμήσω να πώ ότι την θεωρώ ίσως την κορυφαία σου δουλειά (μέχρι στιγμής βέβαια) εδώ μέσα με διαφορά κιόλας. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν εξωτερικό φινίρισμα, ηλιοροφή, ζάντες, χωρίς βέβαια τα υπόλοιπα να υστερούν πουθενά. Πές μας δυό λόγια για το wash που έκανες (τρόπο, χρώμα κλπ). Συγχαρητήρια και πάλι φίλε, πολύ καλή δουλειά!! Γιά επόμενο έχεις και την Koening, μην επαναπαύεσαι..... ;D ;D Αλέξης
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 14, 2012 15:20:44 GMT 2
Πολυ ομορφη Γιώργο! Στις φωτο πρεπει να κοιταξεις δευτερη φορα για να καταλαβεις οτι ειναι υπο κλιμακα ... : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 14, 2012 21:35:28 GMT 2
Πές μας δυό λόγια για το wash που έκανες (τρόπο, χρώμα κλπ). Γιά επόμενο έχεις και την Koening, μην επαναπαύεσαι..... ;D ;D Αλέξης Αλέξη ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!! Για το wash μπορείς να δείς κ εδώ...Εγώ χρησιμοποίησα χρώμα enamel και το αέρωσα με white spirit. Πολυ ομορφη Γιώργο! Στις φωτο πρεπει να κοιταξεις δευτερη φορα για να καταλαβεις οτι ειναι υπο κλιμακα ... Ευχαριστώ πολύ για το ενθαρυντικό σχόλιο σου...
|
|
|
Post by rous74 on Jul 15, 2012 18:14:47 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Μια εβδομάδα έλειψα διακοπές και έχασα τα καλύτερα... Συμφωνώ με τον Αλέξη ότι είναι η κορυφαία σου δουλειά απο αυτές που έχω δεί τουλάχιστον... Πανέμορφη η μπέμπα φίλε !!! Το πάλεψες και παρά τις δυσκολίες τα κατάφερες...
Συγχαρητήρια !!!
|
|
|
Post by nektarios on Jul 16, 2012 10:55:03 GMT 2
"Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι!" που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση! Φίλε Γιώργο, εξαιρετική δουλειά! : : : : Ειδικά στο φως του ήλιου, τόσο το χρώμα όσο και οι λεπτομέρειες (π.χ. οι πανέμορφες ζάντες) φαίνονται θαυμάσια! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 18, 2012 9:39:59 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα, Μια εβδομάδα έλειψα διακοπές και έχασα τα καλύτερα... Συμφωνώ με τον Αλέξη ότι είναι η κορυφαία σου δουλειά απο αυτές που έχω δεί τουλάχιστον... Πανέμορφη η μπέμπα φίλε !!! Το πάλεψες και παρά τις δυσκολίες τα κατάφερες... Συγχαρητήρια !!! Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσε!! Είναι μεγάλο πράγμα να ακούς καλά λόγια απο κάποιον με ''χέρι'' σαν το δικό σου.... "Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι!" που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση! Φίλε Γιώργο, εξαιρετική δουλειά! Ειδικά στο φως του ήλιου, τόσο το χρώμα όσο και οι λεπτομέρειες (π.χ. οι πανέμορφες ζάντες) φαίνονται θαυμάσια! Νεκτάριε ευχαριστώ πάρα πολύ για το εξαιρετικό σχόλιο σου!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by rous74 on Jul 19, 2012 11:01:12 GMT 2
Γιώργο και για μένα είναι μεγάλο πράγμα να αναγνωρίζονται κόποι και θυσίες απο συναδέλφους μοντελιστές !
Σ' ευχαριστώ πολύ καλέ μου φίλε...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jul 22, 2012 10:37:44 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο, Η μπέμπα έγινε κουκλί!!! Πολύ ωραίο φινίρισμα, και η ιδιαίτερη πινελιά που κάνει τη διαφορά είναι η ανοικτή οροφή. Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 23, 2012 9:05:05 GMT 2
Απόστολε, ευχαριστώ!!!!!
|
|