geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jul 24, 2012 19:06:19 GMT 2
Σπύρο το μοτεράκι σου μου άρεσε πάρα πολυ άλλοστε μοιάζει πιο πολύ με κινητήρα από δίτροχο!! το καπώ πιστεύω οτι με 2-3 χέρια αστάρωμα-τρύψιμο θα δέσει! καλή συνέχεια!!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jul 24, 2012 20:07:49 GMT 2
Σας ευχαριστώ για την ενθάρυνση και τα καλά σας λόγια. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις συμβουλές σας.
Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Jul 25, 2012 15:52:38 GMT 2
Σπύρο μοτέρ, καπώ μούρλια και τα δυό!!(...και ρίμα, έτσι? ;D) Τις γρίλλιες στο καπώ θα τις scrab-άρεις αργότερα? Καλή συνέχεια φίλε μου!! Αλέξης
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jul 25, 2012 19:36:21 GMT 2
Σπύρο μοτέρ, καπώ μούρλια και τα δυό!!(...και ρίμα, έτσι? ;D) Τις γρίλλιες στο καπώ θα τις scrab-άρεις αργότερα? Καλή συνέχεια φίλε μου!! Φίλε Αλέξη δεν κατάλαβα τι θέλεις να μου πεις. Αν εννοείς αν θα ανοίξω τις γρύλιες... όχι δεν θα το κάνω η κλίμακα είναι πολύ μικρή για τέτοιο επιχείρημα. Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Aug 4, 2012 20:51:53 GMT 2
Επιτέλους καλοκαιρινή άδεια. Και μιά που το ταμείο είναι μείον - λόγω της χαράς που έκανα όταν ήλθε το εκαθαριστικό της εφορίας -- θα περάσω τις λίγες μέρες αυτές μοντελάροντας. Έτσι σήμερα έχω τελικά αποτελέσματα του μοτέρ της toyota. Σας παραθέτω μερικές φωτό για κριτική και γνώμες. Στήν 1η φωτό έβαλα "μοκέτα" στο πάτωμα και στο θώλο της σκάφης. Στο μοτέρ προστεθηκαν διάφορα καλώδια από μπετονιά σύρμα και καλωδια τηλεφώνου, - προσπαθώντας να αντιγράψω φωτό από το πραγματικό -. Ευχαριστώ Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Aug 5, 2012 4:25:11 GMT 2
Σπύρο πολύ όμορφα πράγματα βλέπουμε με το ''καλημέρα'' φίλε μου. Είμαι σίγουρος (με την ''αβάντα'' κιόλας της άδειας) ότι θα το περιποιηθείς δεόντως. Floking και βάψιμο/καλωδίωση μοτέρ πραγματικά αψεγάδιαστα!! : : Καλή συνέχεια...... Αλέξης : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Aug 5, 2012 9:07:11 GMT 2
Αλέξανδρε καλημέρα . σευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να σου επισημάνω μόνο, ότι δεν είναι floking η "μοκέτα"
Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Aug 5, 2012 17:56:21 GMT 2
Να σου επισημάνω μόνο, ότι δεν είναι floking η "μοκέτα" Αλήθεια τι υλικό είναι τότε και πώς το εφάρμοσες? : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Aug 5, 2012 19:13:40 GMT 2
Να σου επισημάνω μόνο, ότι δεν είναι floking η "μοκέτα" Αλήθεια τι υλικό είναι τότε και πώς το εφάρμοσες? Όταν στις παλιές εκείνες μέρες που εγώ ξεκίνησα τον μοντελισμό επειδή δεν υπήρχαν τότε όλα αυτά τα καλούδια, για μοκέτα κόβαμαι πατρόν και κολάγαμε βελουτέ χαρτί. Αυτό λοιπόν είναι χαρτί βελουτέ. Σπύρος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 6, 2012 10:41:35 GMT 2
Και ήθελα να σε ρωτήσω πως έκανες τόσο ωραίο flocking... Φοβερό βγήκε!!!! Και δείχνει πολύ ρεαλιστικο! Το μοτεράκι super!!!!!!!!!!!!!!!! Επειδή η μέθοδος του αλευριού που έκανα στο fiat δεν μου αρέσει θα το κάνω όπως εσυ!!!!! Ευχαριστω για την ιδέα!!
|
|
|
Post by alex78 on Aug 6, 2012 22:21:03 GMT 2
Όταν στις παλιές εκείνες μέρες που εγώ ξεκίνησα τον μοντελισμό επειδή δεν υπήρχαν τότε όλα αυτά τα καλούδια, για μοκέτα κόβαμαι πατρόν και κολάγαμε βελουτέ χαρτί. Αυτό λοιπόν είναι χαρτί βελουτέ. Αν και δεν έζησα αυτές τις μοντελιστικές εποχές που αναφέρεις, έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ήταν σαφώς ποιό ''αθώες'' και ίσως και καλύτερες απο τις σημερινές ...... Όπως και να έχει η ''μοκέτα'' σου είναι υπεράνω κριτικής!! Σπύρο έστω και λίγο χρονικά καθυστερημένα σου εύχομαι ολόψυχα Πολύχρονος με υγεία και καλές κατασκευές να έχεις φίλε μου! Αλέξης
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Aug 7, 2012 16:44:27 GMT 2
Κώστα χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα από τα παλιά. Αλεξανδρε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Αν έλθεις Αθήνα μέσα στο 15Αυγουστο πάμε για κανα καφε να τα πούμε και από κοντά.
|
|
|
Post by alex78 on Aug 8, 2012 4:36:37 GMT 2
Αν έλθεις Αθήνα μέσα στο 15Αυγουστο πάμε για κανα καφε να τα πούμε και από κοντά. Πιθανότατα ''ν'ανηφορίσω'' Σπύρο τις συγκεκριμένες ημέρες, πολύ ευχαρίστως να συναντηθούμε, σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση! Αλέξης
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 8, 2012 23:48:51 GMT 2
Σπυρο αυτο που βλεπω, μου αρεσει πολυ! Πολυ λεπτομερεια σ'ενα τοσο 'φτωχο' κιτ : : Καλη συνεχεια : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Aug 9, 2012 16:59:31 GMT 2
Αγαπητοί συμφορήτες, μιάς και χρόνος πλέον υπάρχει -- κατά το λεφτά υπάρχουν -- ένα σύντομο update . Παρόλο τα χρονάκια του το κίτ έχει καλή λεπτομέρια αλλά σε κακή ποιότητα. Έχω προσθέσει διάφορες "σωληνώσεις & καλοδιώσεις" για να δείξει πιό ρεαλιστικό... νομίζω. http: //s9.postimage.org/xytcnuh17/IMAG0253.jpg[/img][/url] Το κόκκινο χρώμα είναι enamel της testor (μαρέσουν πολύ τα χρώματα αυτής της εταιρείας -όσο μπορώ να τα βρήσκω --. και ελπίζω θα συμφωνήσετε και εσεις στρώνουν υπέροχα και ακόμα δεν έχει πέσει βερνίκι. Χαζέβοντας το βαμένο κουβούκλιο , το ένιωσα άδειο, έτσι έβαλα τα πλαίσια γύρω από το πορπαγκαζ και το καπό. Πιστέυω ότι όταν βαφτούν θα δείξουν καλήτερα. Τί λέτε? Ευχαριστώ Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Aug 9, 2012 17:01:40 GMT 2
Σπυρο αυτο που βλεπω, μου αρεσει πολυ! Πολυ λεπτομερεια σ'ενα τοσο 'φτωχο' κιτ Καλη συνεχεια Κώστα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Σπύρος
|
|