|
Post by gtziaf on Jul 3, 2012 9:45:11 GMT 2
Μιας και χθες είχα τα γενέθλια μου, είπα να ανταποκριθώ στις ευχές σας και να σας προσφέρω ένα κέρασμα... Ορίστε λοιπόν μια συλλογή τεχνικών, οργανωμένη ανά θεματική κατηγορία (από την αφεντιά μου ). Νομίζω ότι θα σας φανεί χρήσιμη και θα έχετε τι να διαβάζετε στην παραλία. Ορίστε και ένα preview του φακέλου, για να ξέρετε τι παίρνετε (γουρούνι στο σακί : : Τις τεχνικές μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ : www.sendspace.com/file/euy43xΕλπίζω να σας αρέσουν και να σας φανούν χρήσιμες... : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 3, 2012 10:18:48 GMT 2
Γιωργο ειναι πολυ χρησιμο αυτο που μας ετοιμασες!!! Ευχαριστουμε για το χρονο που αφιερωσες!!
|
|
|
Post by alexandro673 on Jan 27, 2017 9:51:22 GMT 2
Παιδιά μήπως είναι εφικτό να ανέβει ξανά το συγκεκριμένο αρχείο για εμάς τους νέους στο μοντελισμό;;; Ευχαριστώ πολύ!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 27, 2017 13:18:47 GMT 2
Αλέξανδρε, καλημέρα και καλώς όρισες στο φόρουμ. Αυτό το λινκ λογικά δουλεύει. dl.dropboxusercontent.com/u/8433903/CarModellingTechnics.rarΓενικά όμως, τα θέματα (wip) εδώ και οι τεχνικές είναι πολύ πιο αξιοποιήσιμες. Γενικά ότι χρειαστείς, σίγουρα η παρέα που έχουμε δημιουργήσει θα χαρεί να σε βοηθήσει ή να σε κατευθύνει. Αν έχεις κάποιο μοντέλο υπό κατασκευή, ο καλύτερος τρόπος για να λυθούν οι όποιες απορίες, είναι να το ανεβάσεις στο ανάλογο τμήμα του φόρουμ. Από εκεί θα είναι ευκολότερο, παρακολουθώντας την πρόοδο να επέλθει και η ανάλογη βοήθεια. Αλλιώς είναι λίγο θεωρητικό και η ουσία (ομορφιά) του μοντελισμού είναι η πράξη. Καλή συνέχεια και καλώς όρισες και πάλι στην παρέα μας
|
|