|
Post by rous74 on Jul 2, 2012 17:34:02 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jul 2, 2012 18:55:49 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Πανέμορφη κατασκευή!!! Το φινίρισμα είναι εξαιρετικό, η λεπτομέρεια πλούσια, και οι ζάντες κλέβουν την παράσταση... Μπράβο φίλε! Απόστολος
|
|
|
Post by rous74 on Jul 2, 2012 20:26:47 GMT 2
Καλησπέρα Απόστολε,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο σου...
|
|
|
Post by Sakis on Jul 2, 2012 20:36:38 GMT 2
Πέτυχες το αδύναμο σημείο μου!Έχω το κιτ και θέλω να το φτιάξω κάποια στιγμή.Το λατρεύω αυτό το αυτοκίνητο Ανδρέα και το φινίρισμα που του έδωσες είναι πανέμορφο!Οι λεπτομέρειες επίσης δίνουν άλλο αέρα.
Απλά άψογο,μπράβο σου!
|
|
|
Post by Sakis on Jul 2, 2012 20:40:27 GMT 2
Κάτι που ξέχασα να προσθέσω και ξέχασες να κάνεις! Τα πίσω φανάρια έχουν ασημένιο περίγραμμα σε αυτό το μοντέλο ένα χρωμιομένο δαχτυλίδι για την ακρίβεια. Θα γίνω ο κακός σου δαίμονας και θα σε κυνηγάω,μια το R35 τώρα η Ferrari.Eλπίζω να μη μου κακιώσεις... ;D
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jul 2, 2012 20:53:29 GMT 2
Απο τις αγαπημενες μου Ιταλιδες η συγκεκριμενη!! Απο δουλεια δεν εχω να πω τιποτε.ΚΟΣΜΗΜΑ!!! Ανδρεα συγχαρητηρια!!!! : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 2, 2012 20:55:50 GMT 2
Ανδρέα έχω την εντύπωση πώς είσαι μιά.....Έκθεση απο μόνος σου με τόση πλούσια ποιότητα και θεματολογία που μας ποστάρεις καθημερινά!! Σήμερα σε θαυμάζουμε σε κάτι πιό ρετρώ, αλλά εχω την εντύπωση ότι είναι απο τις πολύ ''δυνατές'' σου κατασκευές!! Απλά καταπληκτικό, πολλά συγχαρητήρια!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 2, 2012 20:58:56 GMT 2
Φίλε Θάνο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το τιμητικό σου σχόλιο...Σημασία έχει ότι η ferrari σ' άρεσε έστω και χωρίς το ασημένιο περίγραμμα. Ποτέ δεν κακιώνω με επισημάνσεις που έχουν λογική βάση όπως αυτή εδώ για το περίγραμμα των φώτων... Και γι' αυτό είμαστε άλλωστε εδώ όλοι για να επισημαίνουμε και παραλείψεις και λάθη και όχι να επαινούμε μόνο τις κατασκευές των άλλων ! Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου και το σχόλιο σου...
|
|
|
Post by rous74 on Jul 2, 2012 21:05:52 GMT 2
Βαγγέλη τα τιμητικά σου σχόλια, όπως και όλων των παιδιών είναι η καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας μου. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε και έτυχε να είναι και απο τ' αγαπημένα σου !
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε...
|
|
|
Post by rous74 on Jul 2, 2012 21:12:54 GMT 2
Φίλε Αλέξη, η στήριξη που δείχνεις στο πρόσωπο μου είναι απλά συγκινητική... Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε !!! Η συγκεκριμένη κατασκευή δεν είναι απο τις δυνατές μου κατα τη δική μου πάντα άποψη... Απλά θεώρησα ότι θα ταίριαζε στο φόρουμ το συγκεκριμένο μοντέλο και το πόσταρα ! Χαίρομαι πάντως που σου άρεσε...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 2, 2012 22:21:04 GMT 2
Ανδρέα, να υποθέσω ότι μου έκανες δώρο το ποστάρισμα της gto, εξαιτίας των γενεθλίων μου Εξάλλου και η gto φέτος έχει γενέθλια, μιας και ο μύθος της γίνεται 50 χρονών. Η εκτέλεση πολύ καλή όπως πάντα, άσχετα αν είναι πιο παλιό σου μοντέλο... Τώρα αν το χρώμα του εσωτερικού είναι λάθος, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, μπροστά σε μια τόσο καλή κατασκευή. Εξάλλου δεν μπορεί ο καθένας να μελετάει όλα τα αυτοκίνητα, ιδίως αν είναι δύστροπα στη μελέτη και πρέπει να γίνει ανά σειριακό αριθμό... Περιμένουμε και τα υπόλοιπα Ανδρέα Αλήθεια, πότε θα πιάσω μια gto... Να με πιέσετε σας παρακαλώ : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 3, 2012 10:19:33 GMT 2
Η πιο όμορφη κατασκευή σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : : : : : : : : : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 3, 2012 11:14:01 GMT 2
Νοσταλγική παρουσία, άψογα εκτελεσμένη! : : : : Εκτός από το υποδειγματικό γυάλισμα και τις αντίστοιχες νίκελ λεπτομέρειες, μου άρεσε επίσης ιδιαίτερα το ξύλινο τιμόνι, καθώς και το γεγονός οτι το καπώ είναι και ανοιγόμενο και αφαιρούμενο!
|
|
|
Post by rous74 on Jul 3, 2012 13:37:26 GMT 2
Φίλε Γιώργο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου ! Το σκέφτηκα ότι θα το σκεφτόσουν αυτό για τα γενεθλιά σου... Φαντάζομαι ότι ήταν μια καλή έκπληξη για σένα ! Περιμένουμε εναγωνίως και τη δική σου gto μιας και σ' αρέσει και σένα πολύ! Για το χρώμα του εσωτερικού, πιστεύω ότι η ferrari είναι απο τα ελάχιστα αυτοκίνητα που μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να παρεξηγηθείς... Ότι εσωτερικό θές με τον οποιοδήποτε συνδυασμό χρώματος αμαξώματος και να επιλέξεις νομίζω ότι δεν είναι λάθος... (δική μου πάντα άποψη) Χάρηκα πάντως που σ' άρεσε, πολλά ευχαριστώ φίλε και πάλι για τον χρόνο σου και το σχόλιο σου !
|
|
|
Post by rous74 on Jul 3, 2012 13:43:49 GMT 2
Αγαπητοί μου φίλοι Γιώργο και Νεκτάριε,
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας για τα σχόλια σας !!! Γιώργο φαίνεται ότι σου έκανε αρκετή εντύπωση για να την αποκαλέσεις ότι είναι η καλύτερη κατασκευή μου ! Νεκτάριε μ' αρέσει που προσέχεις διάφορες λεπτομέρειες σε πολλά μοντέλα και τις αναλύεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο !
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Oct 3, 2012 17:54:26 GMT 2
φιλε ανδρεα αν και καθυστεριμενα προσθετω και γω συγχαρητηρια. τα λογια περισευουν για το 250 και η κατασκευη σου το τιμα. : : : :
|
|