|
Post by alex78 on Jul 7, 2012 16:40:42 GMT 2
Γιώργο πολύ όμορφα μέχρι εδώ, πέτυχες πολύ εντυπωσιακό βάψιμο/βερνίκωμα φίλε, καλή συνέχεια..... Αν θές πές μας με τι βερνίκωσες, με τι έβαψες ''κωλοφάναρα'' και τέλος με τι πέρασες τα μαύρα πλαίσια....? (Το αποτέλεσμα μ'αρέσει σ'όλα, πληροφοριακά ρωτώ.... ) Αλέξης
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jul 8, 2012 11:58:50 GMT 2
Πανεμορφη βγαινει!!!! Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 9, 2012 13:31:43 GMT 2
Φίλε Γιώργο, η κατασκευή σου, εκτός από πολύ γρήγορη, είναι και πολύ ποιοτική! : : Για τη "στραβή" που έγινε, νομίζω οτι έχω τη λύση: ψεκάζεις όλα τα περιμετρικά παράθυρα με smoke, και λήξις! Βεβαίως είναι μοντελιστικά ανορθόδοξη, αλλά απ' την άλλη είναι πανεύκολη και νομίζω πολύ αποτελεσματική! Καλή συνέχεια! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 10, 2012 18:36:14 GMT 2
Αν θές πές μας με τι βερνίκωσες, με τι έβαψες ''κωλοφάναρα'' και τέλος με τι πέρασες τα μαύρα πλαίσια....? (Το αποτέλεσμα μ'αρέσει σ'όλα, πληροφοριακά ρωτώ.... ) Αλέξης Αλέξη τα φανάρια και τα μαυρα πλαίσια τα έκανα με χρώματα της humbrol. Τα φανάρια με τα clear color και τα μαυρα με enamel. Για το βερνίκι χρησιμοποίησα σπρεύ εμπορίου της MOTIP, ίδια μάρκα με του χρώματος. Έγιναν και κάποιες μικροεργασίες. Μπήκαν, μάσκα, φανάρια, πινακίδες και έφτιαξα και οδηγούς για την ηλιοροφή.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 10, 2012 18:45:53 GMT 2
Ωραίο δείχνει Γιώργο... κάνε και ένα wash στις γραμμώσεις και είσαι άρχοντας. ΥΓ. Ρε συ είσαι άτυχος. Έψαξα μήπως είχα κρατήσει το εσωτερικό από τη δική μου 535, που την είχα φτιάξει πολύ παλιά (δεν σου λέω πόσο, για ευνόητους λόγους ;D ), αλλά δεν βρήκα κάτι. Το έφαγε η μαρμάγκα. Καλή συνέχεια : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 10, 2012 19:11:26 GMT 2
Ευχαριστώ και μόνο που μπηκες στον κόπο να ψάξεις....
Wash θα προσπαθήσω να κάνω...Τι θα βγεί μόνο αυτό ξέρει! ;D ;D ;D
Για το εσωτερικό θα το παλέψω, πιστευω να βγεί σωστό και να μην φαίνονται οι ατέλιες.
|
|
|
Post by alex78 on Jul 10, 2012 20:32:12 GMT 2
Όσο ολοκληρώνεται η ''μπέμπα'' σου Γιώργο ολοένα και γίνεται ομορφότερη, καλή συνέχεια..... : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 11, 2012 8:52:43 GMT 2
Όσο ολοκληρώνεται η ''μπέμπα'' σου Γιώργο ολοένα και γίνεται ομορφότερη, καλή συνέχεια..... Αλέξη ευχαριστώ... : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 12, 2012 9:14:18 GMT 2
Αφού έφερα το εσωτερικό διάκοσμο σε σωστή κατάσταση μετά απο το πρόβλημα που είχα ξεκίνησα να το ξαναβάψω. Αφού το έβαψα δυστυχώς το σπάσιμο του χρώματος ξαναεμφανίστηκε!! Ευτυχώς δεν έιχε στεγνώσει το χρώμα και με ένα πινέλο και white spirit έφυγε τελείως. Υπάρχει περίπτωση να είναι χαλασμένο κάποιο χρώμα? Εφόσον έγινε που έγινε χάλια το εσωτερικο αποφάσισα να πειραματιστώ. Το πίσω μέρος των καθισμάτων ήταν ανοικτό, τρίφτηκε με dremel για να μειωθούν οι κούρμπες που είχε, κολλήθηκε πλαστικό 0,5mm και στοκαρίστηκε...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 12, 2012 11:57:21 GMT 2
Γιώργο οι προσθήκες στις πλάτες των καθισμάτων πολύ εντυπωσιακές!! : : Ερωτήσεις: Αναφέρεις ότι έβαλες φύλλο πλαστικού 0,50 χιλιοστών, αυτή η διάσταση είναι standard για την 1/24 ή όχι....? Ρωτώ ώστε όταν προμηθευτώ να ξέρω τι να ζητήσω.....? Γενικότερα πάντως οι διαστάσεις φύλλων πλαστικών που ασχολούμαστε εμείς οι ''αυτοκινητάδες'' ποιές είναι......? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...... Αλέξης : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 12, 2012 16:42:45 GMT 2
Αλέξη ευχαριστώ για το σχόλιο σου!!!!! Ακρως ενθαρυντικό... Δεν γνωρίζω ακριβώς τις διαστάσεις... Είδα εδω τα παιδιά που έλεγαν φύλλα πλαστικου, πήγα στον Καλφάκη και είχε μονο 0,5mm & 1mm. Τα πήρα και τα χρησιμοποιώ ανάλογα. (Σαν φύλλα Α4 είναι περίπου στο μέγεθος). Υπάρχουν κιάλλα πάχη απ'ότι κατάλαβα, αλλά δεν είχε εκείνη την στιγμή. Και τα άλλα πλαστικά κομμάτια που υπάρχουν είναι κυρίως της Ever green και έχει σε διάφορα σχηματα. Πάλι στον Καλφάκη ή ακόμα και στο Fasma στην Ιπποκράτους. Αν παρέλειψα κάτι, καποιος που γνωρίζει καλύτερα, ας βοηθησει...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 14, 2012 8:50:09 GMT 2
Τελικά διόρθωσα αρκετά το εσωτερικό, αλλά πάνω στην φούρια μου να το τελειώσω ξέχασα να βγάλω φωτο...Μπήκαν και τα πλαινά φλασάκια, αλλάχτηκαν οι πινακίδες γιατι δεν είχαν κολλήσει καλά οι προηγούμενες και ξεκόλλησαν και... Έκανα και το 1ο μου wash χωρίς να το καταστρέψω!!!!!! ;D Ορίστε και τελειωμένη η BMW... Περισσότερες φωτος εδώ...
|
|