georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 28, 2012 17:08:34 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου και το σχόλιο σου...
Τους προφυλακτήρες δυστυχώς δεν μπορώ να τους βάλω απο τώρα γιατι δεν θα μπαίνει με τιποτα η μπανιέρα (καλά το λεω?). Την αεροτομή την έβαλα πρώτα και μετά έβαψα, βέβαια ξέχασα τους καθρέπτες.... ;D Τους έβαψα ξεχωριστά...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 28, 2012 17:13:49 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Ωραίο χρώμα. Καλά πάς μέχρι εδώ. Και έκατσε όμορφα. Με τις εφαρμογές απλά κουράγιο και πολλή υπομονή... Ότι μπορείς να κολλάς απο πρίν στο αμάξωμα κάντο, μην ακολουθείς πάντα κατά γράμμα τις οδηγίες... Όσον αφορά αυτό, γιατί δεν κόλλησες και τον εμπρός?? Τα χουμε πει ότι κρύβει παγίδες το να βάψεις και μετά να κολλήσεις προφυλακτήρες και κομμάτια αμαξώματος γενικά. όπως και να 'χει εσύ ξέρεις... Επίσης την αεροτομη προσωπικά θα την βερνίκωνα ξεχωριστά και θα την κολλούσα στο τέλος... (Προσωπική αποψη πάντα, δεν λέω ότι είναι σωστό...) Καλή συνέχεια!! Αγάπιος : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jun 28, 2012 21:03:47 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Πολύ όμορφη η Μπέμπα, και διάλεξες χρώμα που την κολακεύει! Καλή συνέχεια! Απόστολος : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 29, 2012 0:42:49 GMT 2
Πολυ ωραιο βαψιμο στο αμαξωμα Γιωργο!!!! Καλη συνεχεια! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 29, 2012 8:48:00 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...!!!!
Δεν θα έχει πρόβλημα με την εφαρμογή των προφυλακτήρων, γιατί πηγαίνουν και θηλυκώνουν στο αμάξωμα, οπότε όυτε κόλλες θα φαίνονται ούτε τίποτα...Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 2, 2012 8:56:32 GMT 2
Αλλό ένα μικρό update το οποίο δυστυχώς παρουσιάστηκε ενα μικρό θεματάκι... Αποφάσισα να κάνω το εσωτερικό όπως την φωτογραφία... Έγινε flocking και περάστηκαν όλα τα κομμάτια με γκρί αστάρι. Επειτα, ξεκίνησα να φτιάξω την αποχρωση του ανοικτού γκρί με συνδυασμό των παρακάτω χρωμάτων... Αφού εφτιαξα την απόχρωση που ήθελα, ξεκίνησα το βάψιμο με πινέλο... Μετά απο μία ώρα που ξεκίνησαν και στέγνωναν αντίκρισα αυτό... Γιατί έσπασε έτσι το χρώμα?
|
|
|
Post by rous74 on Jul 2, 2012 14:25:15 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Με τι αστάρι πέρασες? Μου φαίνεται λίγο περίεργο... Ξέρεις πως θα το ξεβάψεις?
|
|
|
Post by alex78 on Jul 2, 2012 14:43:28 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα! Έχω την εντύπωση ότι την ''πάτησες'' όπως και γω με την Ducati δηλαδή αστάρωσα με spray (lacquer) και ύστερα ψέκασα με enalels χρώματα, άρα φαντάζομαι λόγω διαφορετικής σύστασης δημιουργήθηκε χημική αντίδραση μεταξύ τους και το χρώμα ''έσπασε''. Η παραπάνω είναι προσωπική εκτίμηση και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και η ενδεδειγμένη, ανέμεινε και το ποστάρισμα εμπειρότερων μελών. Καλή συνέχεια και μην απογοητεύεσαι φίλε μου..... Αλέξης
|
|
|
Post by rawshooter on Jul 2, 2012 15:03:50 GMT 2
Φίλε Γιώργο πολύ ωραίο το βάψιμο του αμαξώματος Για το κρακελέ στο λευκό εσωτερικό μάλλον 2 πράγματα συνέβησαν 1ον ζέστη & 2ον ίσως παλιά χρώματα και "χαλασμένος" ο διαλύτης που περιέχεται
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 3, 2012 9:39:30 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας....Με το συγκεκριμένο αστάρι έχω ξανάβάψει όλα τα υπόλοιπα κιτ που έχω φτιάξει και σε κανένα δεν είχα πρόβλημα... Ξέρεις πως θα το ξεβάψεις? Όχι.... Καλή συνέχεια και μην απογοητεύεσαι φίλε μου..... Αλέξης Εχω περάσει και χειρότερα... ;D Δεν είναι στο χέρι του να μείνει έτσι....
|
|
|
Post by rous74 on Jul 3, 2012 19:27:26 GMT 2
Εφόσον απ' ότι είδα έβαψες με humbroll δοκίμασε να ξεβάψεις με white spirit (το αγοράζεις απο χρωματοπωλείο) ή με το leveling thinner της Mr hobby...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 4, 2012 17:18:23 GMT 2
Εφόσον απ' ότι είδα έβαψες με humbroll δοκίμασε να ξεβάψεις με white spirit (το αγοράζεις απο χρωματοπωλείο) ή με το leveling thinner της Mr hobby... Eυχαριστώ!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 6, 2012 17:46:09 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Jul 6, 2012 18:33:09 GMT 2
Γιώργο τουλάχιστον πέρασες καλά που βγήκες γι' αυτό και ξεχάστηκες τελείως... Έπρεπε να το ξέβαφες επιτόπου ή στην χειρότερη περίπτωση να το άφηνες πολύ λίγο ίσα ίσα να μαλακώσει το humbroll. Δε πειράζει, τα έχουμε περάσει και εμείς... Το βλέπω δύσκολο να το επαναφέρεις γιατί στο παραμόρφωσε αρκετά το πλαστικό... Κρίμα γιατί στα υπόλοιπα τα πάς περίφημα !!!
Καλή συνέχεια εύχομαι πάντως με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 7, 2012 9:01:23 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Jul 7, 2012 9:43:16 GMT 2
Όμορφη αποδεικνύεται και η συνέχεια Γιώργο... Το γυάλισμα μου φαίνεται μια χαρά !
Καλά τελειώματα φίλε...
|
|