|
Post by rous74 on Jun 24, 2012 16:57:58 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 24, 2012 17:11:56 GMT 2
Πολυ ομορφο Ανδρεα!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 24, 2012 17:41:20 GMT 2
Πανέμορφο φίλε μου... Ιδιαίτερα τα καθίσματα, μου άρεσαν πολύ... Εξήγησε μας λίγο πως τα έβαψες... Ανάμειξη καφέ και πορτοκαλί ή κάτι άλλο?
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 24, 2012 20:22:02 GMT 2
Ρε συ Ανδρεα δεν σε προλαβαινω και την 458 πριν λιγες μερες δεν ειπες οτι την τελειωσες?
τι θα γινει με σενα?
περα απο την ταχυτητα με την οποια τελειωνεις τα μοντελα ειναι και η ποιοτητα που εχουν που σε κανει να αναρρωτιεσαι πως προλαβαινεις Ευγε!!
|
|
|
Post by rous74 on Jun 24, 2012 20:58:13 GMT 2
Φίλε Χρήστο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου...
|
|
|
Post by rous74 on Jun 24, 2012 21:10:16 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το θετικό σου σχόλιο... Τα καθίσματα τα έβαψα με ακρυλικά της gunze, καφέ ανοικτό semi gloss και πορτοκαλί μάτ σε ανάμειξη αλλά δεν θυμάμαι τις αναλογίες γιατί έριχνα λίγο λίγο το πορτοκαλί στο καφέ μέχρι να έρθει εκεί που το ήθελα...Ούτε τον κωδικό του καφέ θυμάμαι... Έιναι semi gloss πάντως όχι πολύ σκούρο... Θα το ψάξω πάντως και αν βρώ τους κωδικούς θα στους στείλω φίλε μου... Στην κατασκευή μου πάντως ο συγκεκριμένος χρωματισμός αναπαριστά το "fine nappa tuscan brown leather" χρωματισμός όμοιος με αυτόν που είχε και το audi tt πρώτης γενιάς στα καθίσματα.
|
|
|
Post by rous74 on Jun 24, 2012 21:19:18 GMT 2
Παναγιώτη φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου !
Όταν ένας φανατικός της formula1 με υπέροχες κατασκευές στο ενεργητικό του γράφει κάτι θετικό για σένα τότε σημαίνει ότι καλό έχεις κάνει... Η αλήθεια είναι ότι το έχω παρακάνει με τα μοντέλα που τελειώνω τελευταία και έχω αρχίσει και χαλαρώνω ρυθμούς... Φτιάχνω ένα αγωνιστικό για αλλαγή... γιατί βαρέθηκα λίγο με τα πολιτικά, αλλά σιγά σιγά και με κάποιες ψιλοβελτιώσεις...
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jun 24, 2012 23:15:44 GMT 2
Ελα Ανδρεα πες μας την αληθεια. Ποσους υπαλληλους εχεις στην βιοτεχνια κατασκευης πλαστικων μοντελων, που κρυβεις στο υπογειο του σπιτιου σου? Πανεμορφο μπραβω : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 24, 2012 23:46:49 GMT 2
Ανδρέα η παραγωγικότητά σου κυριολεκτικά ''χτυπάει κόκκινο'' και πραγματικά αποτελείς παράδειγμα για όλους μας!! Ελπίζω τουλάχιστον μερικές (γιατί όχι και όλες....) απο τις δημιουργίες που έχεις ποστάρει στο ScW να τις θαυμάσουμε και απο κοντά οι περισσότεροι στην Εκθεση το φθινόπωρο..... Όσον αφορα τα του κίτ, αναεπανάληπτο χρωματικό ''πάντρεμα'' αμαξώματος-σαλονιού με κορυφαίο κατασκευαστικό αποτέλεσμα!! : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 25, 2012 13:49:30 GMT 2
Κώστα οι εμπνεύσεις των σχολίων σου είναι απίθανες... είσαι θεός... Και εγώ στη θέση σου κάτι παρόμοιο θα πίστευα.. Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο φίλε !
|
|
|
Post by rous74 on Jun 25, 2012 13:58:18 GMT 2
Φίλε Αλέξη σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ! Σίγουρα κάποια θα δείς και απο κοντά το φθινόπωρο μπορεί όμως και τίποτα απο αυτά που έχεις δεί καθώς η ομάδα που δουλεύει στο υπόγειο του σπιτιού μου όπως λέει και ο Κώστας έχει φροντίσει για το ανάλογο στόκ... Περιμένω με αγωνία την ολοκλήρωση και των δικών σου θεμάτων για να τα ποστάρεις και να τα θαυμάσουμε όλοι ! Προχώρα δυνατά...εμείς σε στηρίζουμε !!!
|
|
|
Post by Sakis on Jun 25, 2012 14:12:27 GMT 2
Πραγματικά το έχω κι εγώ απορία,όλα πριν λίγες μέρες τα τελείωσες; ;D Αυτό είναι όντως όμορφο με πολύ ταιριαστό χρωματικό συνδυασμό σαλονιού-αμαξιού. Και η οροφή εξίσου πετυχημένη! Ωραίος!
|
|
|
Post by rous74 on Jun 25, 2012 16:34:11 GMT 2
Καλησπέρα Θάνο,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου. Χαίρομαι πολυ που σου άρεσε... Η αλήθεια είναι ότι όλους αυτούς τους μήνες είχα πέσει με τα μούτρα αλλά τώρα όπως σου είπα και τηλεφωνικά που μιλήσαμε έχω χαλαρώσει ρυθμούς...( ευτυχώς και για μένα αλλά και για σας που σας βομβάρδιζα συνεχώς με νέα μοντέλα...)
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 26, 2012 10:43:05 GMT 2
Πότε προλαβαίνεις και τα τελειώνεις σε χρόνο DT και άψογα φτιαγμένα ?? : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 26, 2012 18:52:18 GMT 2
Γιώργο σ' ευχαριστώ για το σχόλιο... Είπαμε, το παράκανα με το να φτιάχνω καινούργια κίτ αλλά δεν είναι όλα καινούργιες κατασκευές...Εγώ τον είχα προειδοποιήσει τον Τζιαφά πάντως ότι τα posts θα πέφτανε βροχή...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jun 28, 2012 20:26:43 GMT 2
Εδώ ταιριάζει αλλαγμένη ελαφρώς η φράση του Χελάκη "δεν σχολιάζω άλλο...". Ακόμη μία άρτια σε όλους τους τομείς κατασκευή! Προσεγμένοι χρωματικοί συνδυασμοί, και μερακλίδικο φινίρισμα. Μπράβο Ανδρέα, μπράβο φίλε!!! Απόστολος : :
|
|