vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 18, 2012 23:11:46 GMT 2
Παιδια καλησπερα Μετα απο πολυ καιρο απουσιας για πολλους και διαφορους λογους επανερχομαι με ενα απο τα αγαπημενα μου Peugeot,το 207 S2000 της Belkits. Το κιτ ειναι αυτο www.hlj.com/product/S27PKBBEL001Περιμενω μερικα πραγματακια που εχω παραγγειλει και αρχιζω μεσα στη βδομαδα. Η κατασκευη ειναι αφιερωμενη στους Graig Breen και Gareth Roberts οι οποιοι στην όγδοη ειδική του αγώνα Targa Florio Rallye Internazionale di Sicilia του IRC,το Σαββατο που μας περασε,ειχαν μια πολυ ασχημη εξοδο και ο Gareth Roberts σκοτωθηκε.Το ατυχημα ειναι σχεδον ιδιο με του Kubica,μονο που ο Roberts δεν σταθηκε τυχερος. Ενα πολυ ταχυ και ταλαντουχο πληρωμα που ειχε αφησει πολλες υποσχεσεις για το μελλον. www.youtube.com/watch?v=BBSVOzMV8b4&feature=player_detailpageΚαλο βραδυ
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2012 23:26:15 GMT 2
Βαγγέλη καλή επιτυχία... Η χαρά μου, για την επιστροφή σου είναι ανείπωτη. Σε χρειαζόμαστε φίλε μου.... Τώρα για το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένα, άψογο Ο λόγος της κατασκευής και η αφιέρωση πολύ σημαντική. Κρίμα για το παλικάρι. Περιμένουμε εξελίξεις : : : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 18, 2012 23:49:00 GMT 2
Βαγγέλη καλή επιτυχία... Η χαρά μου, για την επιστροφή σου είναι ανείπωτη. Σε χρειαζόμαστε φίλε μου.... Τώρα για το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένα, άψογο Ο λόγος της κατασκευής και η αφιέρωση πολύ σημαντική. Κρίμα για το παλικάρι. Περιμένουμε εξελίξεις Γιωργο σ'ευχαριστω φιλε.Η αληθεια ειναι οτι μου λειψατε. Βασικα επαιζε αναμεσα στο 207 και σε μια Stratos,αλλα λογω των γεγονοτων επιασα το 207.Περιμενω κατι χρωματα και κατι carbon χαλκομανιες και σιγα σιγα ξεκιναω. : :
|
|
|
Post by jvolume on Jun 18, 2012 23:58:09 GMT 2
Αυτό είναι ΤΟ νέο. Καλώς μας γύρισες φίλε μου. Το κιτ είναι φανταστικό και στα χέρια σου θα γίνει σκέτη μαγεία. Από αύριο ανεβάζω υλικό για να μελετάς. Μη νομίζεις ότι θα τη γλυτώσεις εύκολα. Έχεις να ρίξεις πολύ λεπτομέρεια. Το σηκώνει το κιτ. Τι νόμιζες, ότι μόνο στους κουρσάρους θα "κεντούσες"? Τι ακριβώς περιμένεις από πράγματα? Νέες χαλκομανίες? Για φτιάξε μας. Κρίμα για το παλικαράκι ρε παιδιά. 24 χρονών. www.sport24.gr/Sports/Motorsport/Rally/nekros_synodhgos_sth_sikelia.1818650.htmlR.I.P. Gareth
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 19, 2012 0:16:05 GMT 2
Αυτό είναι ΤΟ νέο. Καλώς μας γύρισες φίλε μου. Το κιτ είναι φανταστικό και στα χέρια σου θα γίνει σκέτη μαγεία. Από αύριο ανεβάζω υλικό για να μελετάς. Μη νομίζεις ότι θα τη γλυτώσεις εύκολα. Έχεις να ρίξεις πολύ λεπτομέρεια. Το σηκώνει το κιτ. Τι νόμιζες, ότι μόνο στους κουρσάρους θα "κεντούσες"? Τι ακριβώς περιμένεις από πράγματα? Νέες χαλκομανίες? Για φτιάξε μας. Κρίμα για το παλικαράκι ρε παιδιά. 24 χρονών. www.sport24.gr/Sports/Motorsport/Rally/nekros_synodhgos_sth_sikelia.1818650.htmlR.I.P. Gareth Ευχαριστω να'σαι καλα ρε φιλε. Βασικα δεν περιμενω τιποτε σπουδαιο,κατι carbon χαλκομανιες και κατι χρωματα.Χαλκομανιες θα χρησιμοποιησω του κιτ που μου αρεσουν πολυ. Οταν πιασω το δευτερο 207 που εχω τοτε θα παρουμε και αλλες χαλκομανιες. Εχω σκοπο να προσθεσω αρκετη λεπτομερεια,πιστευω να τα καταφερω,θα δειξει.
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 19, 2012 7:17:54 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 19, 2012 8:46:07 GMT 2
Βαγγελη μας ελειψες ρε φιλε!! Πανεμορφο θεμα διαλεξες!! Ειχα δει φωτογραφιες κ βιντεο του δυστυχηματος....τρομακτικο κ αδικο... Καλη αρχη!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 19, 2012 10:47:28 GMT 2
Φίλε Βαγγέλη, καλώς επαν-ήλθες! Η επιλογή σου είναι πολύ όμορφη, και αναμένουμε υπερκατασκευή! Καλή αρχή! : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 19, 2012 10:47:48 GMT 2
Bαγγεληηηη!!! : : : : : : : : : : Που εισαι τοσο καιρο, αντε να ξαναμαζευεται η παρεα!!! Καλως μας (ξανα)ηρθες φιλε και καλή αρχή και από εμένα. : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jun 19, 2012 10:54:20 GMT 2
Καλή επιστροφή Βαγγέλη!!! Η απουσία σου ήταν τουλάχιστον αισθητή... Πάω στο φαρμακείο για να έχω επαρκές απόθεμα χαπιών. Θα μου χρειαστούν σίγουρα κατά τη διάρκεια της κατασκευής του Peugeot... ;D Καλή αρχή φίλε!!! Απόστολος
|
|
|
Post by rous74 on Jun 19, 2012 15:11:19 GMT 2
Καλή αρχή και απο μένα φίλε... Αν και τ' αγωνιστικά δεν είναι το φόρτε μου το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το θέμα...
Ανδρέας
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 19, 2012 23:44:54 GMT 2
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα. Η αληθεια ειναι πως και μενα μου λειψατε. Σημερα εφτασαν τα πραγματακια που ηθελα οποτε αρχισα την κατασκευη.Συντομα φωτο.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 20, 2012 20:31:18 GMT 2
Καλωσόρισες Βαγγέλη,
καλή αρχή και δώσε τον καλύτερο σου εαυτό για την αφιέρωση... Κρίμα το παλικάρι...
Αγάπιος
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 21, 2012 23:35:17 GMT 2
Καλωσόρισες Βαγγέλη, καλή αρχή και δώσε τον καλύτερο σου εαυτό για την αφιέρωση... Κρίμα το παλικάρι... Αγάπιος Αγαπιε σ'ευχαριστω φιλε : : Καλησπερα παιδες Αρχιζοντας σιγα σιγα την κατασκευη,αναποδα απ'οτι συνηθιζω,εβαψα πρωτα το αμαξωμα,ζαντες και πατωμα.Χρησιμοποιηθηκε το λευκο της gunze το οποιο περαστηκε αρκετα χερια πολυ καλα αραιωμενο. Αυτα τα λιγα μεχρι στιγμης.Καλο βραδυ σε ολους! : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 22, 2012 23:47:20 GMT 2
Καλησπέρα Βαγγέλη! Πραγματικά ευχάριστο γεγονός η ενεργή ''επίστροφή'' σου στο forum, μας έλειψαν οι κατασκευές σου φίλε μου, αν και είναι δεδομένη η ''αποζημίωση'' μας απο το συγκεκριμένο Wip σου. Εύχομαι καλή επιτυχία στο όλο εγχείρημα..... Πάντως ''ορθά ή στραβά'' προσωπικά ξεκινώ πάντα την ασχολία μου με το εκάστοτε αμάξωμα......βολεύει καλύτερα....... Αλέξης : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 23, 2012 1:13:24 GMT 2
Κλασσικο βαψιμο Βαγγελη...respect στο χερι σου!! Το wip σου θα αντιγραφει στεγνα οταν θα φτιαξω το δικο μου 207!!! Καλη συνεχεια!!
|
|