|
Post by rous74 on Jun 18, 2012 16:25:58 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2012 18:07:20 GMT 2
Ανδρέα πανέμορφη. Και το χρώμα της πάει μούρλια... Μπράβο για μια ακόμη φορά φίλε μου : : Και ναι μου αρέσει... πολύ... Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε... Οι ζάντες της FG πολύ όμορφες. Αυτές σκεφτόμουν κι εγώ για τη δικιά μου (της revell γιατι τη fujimi την έχω φτιάξει ήδη). Με τις ζάντες της FG, έβαλες τα λάστιχα του κιτ? Ταιριάζουν? : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 18, 2012 18:49:10 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τα καλά σου λόγια... Οι ζάντες έρχονται χωρίς λάστιχα... Τα λάστιχα του κίτ δεν ταιριάζουν και έχουν υπερβολικά μεγάλο προφίλ οπότε καλό είναι να μην χρησιμοποιηθούν... Έβαλα λάστιχα της hobby design...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2012 20:45:58 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τα καλά σου λόγια... Οι ζάντες έρχονται χωρίς λάστιχα... Τα λάστιχα του κίτ δεν ταιριάζουν και έχουν υπερβολικά μεγάλο προφίλ οπότε καλό είναι να μην χρησιμοποιηθούν... Έβαλα λάστιχα της hobby design... Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, Ανδρέα... Πολύ χρήσιμα... : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 18, 2012 21:03:04 GMT 2
Πολύ βελτιωτικό ρε παιδί μου! ;D Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και το χρώμα είναι άκρως πετυχημένο όπως επίσης και η επιλογή των ζαντών.Ωραίος! Αν μου επιτρέπεις θέλω να πω ότι με ξενίζει λίγο το wash.Ίσως αν το έκανες με ένα βαθύτερο τόνο του βασικού σου χρώματος ή με smoke το οποίο είδα ότι βγάζει ρεαλιστικό αποτέλεσμα.Mαύρο χτυπάει ''κάπως'' (στα μάτια μου ίσως). Για να πω την αλήθεια είμαι υπέρμαχος της εμβάθυνσης των γραμμώσεων ώστε η σκίαση να γίνεται με φυσικό τρόπο λόγω βάθους παρά wash.Το wash το προτιμώ για μικρές κλίμακες όπου το φως πρέπει να βοηθηθεί τεχνητά για να αποδωθεί η σκιά. Και πάλι είναι προσωπική γνώμη και καλοπροαίρετη πάντα.
|
|
|
Post by rous74 on Jun 18, 2012 21:13:53 GMT 2
Καλησπέρα Θάνο,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο... Για να είμαι ειλικρινής και εγώ δεν πολύ συμπαθώ το wash και γι' αυτό στα περισσότερα μοντέλα το αποφεύγω αν έχεις προσέξει... Είπα να κάνω εδώ αλλά για να είμαι ειλικρινής το ψιλομετάνιωσα... Συμφωνώ λοιπόν μαζί σου και η προσωπική σου άποψη εκτός απο σεβαστή αυτή τη φορά ταυτίζεται και με τη δική μου...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 19, 2012 8:34:00 GMT 2
Πανέμορφη και αυτή!!! Μαρέσει που σε όλες σου τις κατασκευες χρησιμοποιηείς βελτιωτικά... : : : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jun 19, 2012 10:23:07 GMT 2
Πανέμορφη!!! Ίσως να γίνομαι μονότονος, αλλά οι δουλειές σου είναι προκλητικά όμορφες... ;D Μπράβο Ανδρέα!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 19, 2012 14:32:45 GMT 2
Καλησπέρα φίλε Γιώργο,
Σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και το σχόλιο σου... Χαίρομαι πολύ που και αυτό το μοντέλο μου το βρήκες αξιόλογο... Όσο για τη χρήση των βελτιωτικών είναι αλήθεια ότι είναι η αδυναμία μου !!!
|
|
|
Post by rous74 on Jun 19, 2012 14:40:27 GMT 2
Για μια ακόμα φορά πολλά ευχαριστώ Απόστολε για τον χρόνο και τα σχόλια σου... Για μένα είναι μεγάλο πράγμα να βρίσκει ανταπόκριση αυτό που κάνεις, είτε είναι ωραίο το αποτέλεσμα είτε όχι...
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 19, 2012 23:55:42 GMT 2
Ανδρεα φοβερη δουλεια φιλε. Βασικα ολες οι δουλειες σου ειναι εξαιρετικες απ'οτι ειδα. Συγχαρητηρια! : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jun 20, 2012 12:44:06 GMT 2
Δεν εχω λογια !!! Το χρωμα απιθανο : : Το εχεις βαλει σκοπο να μας κομπλεξαρεις...
|
|
|
Post by rous74 on Jun 20, 2012 13:32:16 GMT 2
Βαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τον χρόνο σου και το σχόλιο σου... Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι κατασκευές πολιτικών αυτοκινήτων βρίσκουν ανταπόκριση και αρέσουν ακόμα και σ' αυτούς που λατρεύουν τ' αγωνιστικά όπως εσύ...
|
|
|
Post by rous74 on Jun 20, 2012 13:38:57 GMT 2
Κώστα σ' ευχαριστώ πολύ για το τιμητικό σου σχόλιο... να είσαι σίγουρος πάντως ότι δεν έχω σκοπό να κομπλεξάρω κανέναν... Ασχολούμαι χρόνια με τον μοντελισμό και η βελτίωση είναι αναμενόμενη...Πολλοί απο εσάς όταν φτάσετε στα μοντελιστικά χρόνια τα δικά μου το πιθανότερο είναι να φτιάχνετε το ίδιο καλά και πολλές φορές και καλύτερα μοντέλα απο τα δικά μου...
|
|
|
Post by rous74 on Jun 20, 2012 15:05:04 GMT 2
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 20, 2012 20:19:14 GMT 2
καλησπέρα και από εμένα Ανδρέα, τα βαψίματα σου κτλ τα γνωρίζουμε δεν τίθεται θέμα.... Το χρώμα όντως ωραίο με προσωπική προτίμηση σε μάλλον πιο σκουρόχρωμες ζάντες..Αλλά, κλασικά περι ορέξεως>> η πίτα της επιλογής σας... ;D Στο θέμα του wash,παρότι δεν έχω αρκετή εμπειρία, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Θάνο... Στο αρχικό πόστ τα wash εκτός από πολύ σκούρα, μου φαίνονται πολύ "τραχιά" (δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός) κυρίως στις πόρτες και τα εμπρός φτερά... το Wash με smoke φαντάζει καλή επιλογή που θέλω κι εγώ να δοκιμάσω σύντομα... Όπως και να χει, πρόκειται για μια ακόμα πολύ ομορφη κατασκευή από τα χέρια σου που θα ήθελα πολύ να προσθέσω κι εγώ κάποια στιγμή στα ολοκληρωμένα μου... Καλές κατασκευές στα επόμενα που θα πιάσεις. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|