|
Post by rous74 on Jun 3, 2012 11:14:25 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jun 3, 2012 11:45:52 GMT 2
Πανέμορφη συλλογή Ανδρέα, αλλά γράψε και δυό-τρία λόγια για το καθένα μην τα θεωρείς αυτονόητα, υπάρχουν και αδαείς στον χώρο με πρώτο και καλύτερο εμένα! Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 3, 2012 12:53:37 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Ε, όχι και αδαής εσύ...Αλλά έχεις δίκιο δυο λόγια για το καθένα έπρεπε να τα γράψω... Η mercedes slr είναι της tamiya. Έχει βαφτεί με gun metal της zero paints και το εσωτερικό με ακρυλικά της gunze. ( wine red και tire black) Η aston martin dbs ειναι της tamiya και έχει βαφτεί με το vertigo blue (aston martin dbs) της zero paints και το εσωτερικό με συνδυασμό καφέ ακρυλικών χρωμάτων της gunze. Κάποια μέρη στο εσωτερικό έχουν ντυθεί με carbon της scale motosport. H lamborghini είναι της fujimi. Βάφτηκε με το arrancio atlas της zero paints. Έχουν χρησιμοποιηθεί και PE της hobby design και στο εσωτερικό ο μεταλλικός λεβιές ταχυτήτων επίσης της hobby design. Τέλος η porsche 911 gt2 (993) είναι το κίτ της tamiya που έβγαινε και σε αγωνιστική έκδοση. Το αμάξωμα βάφτηκε με το riviera blue της zero paints και έχει γίνει χρήση PE. Επίσης έχουν προστεθεί ζώνες στο εσωτερικό και τα ανάγλυφα πριτσίνια στα φτερά έχουν αντικατασταθεί απο μεταλλικά.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 3, 2012 13:16:51 GMT 2
Ανδρεα πολυ ομορφα τα μοντελα σου!! Η 911 δε, ερωτας με την πρωτη ματια!! Υπεροχη επιλογη χρωματος!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 4, 2012 8:38:20 GMT 2
Όλα πολύ όμορφα, αλλά η GT2...respect!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Jun 4, 2012 12:54:23 GMT 2
Χρήστο και Γιώργο σας ευχαριστώ και τους δυο για τον χρόνο σας και τα σχόλιά σας! Απ' ότι βλέπω η gt2 κερδίζει τις εντυπώσεις σε αυτή τη συνάντηση supercars...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 4, 2012 13:56:33 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Jun 4, 2012 16:03:32 GMT 2
Έχε χάρη που είσαι γειτονόπουλο (μένουμε στην ίδια περιοχή) οπότε και καθόλου να μην σ'άρεσαν δε θα έτρεχε και τίποτα...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 4, 2012 18:30:25 GMT 2
Πολύ όμορφα και τα 4 Ανδρέα... Τώρα, μας άνοιξες την όρεξη και θα σου ζητήσω να μας δείξεις και την βιτρίνα σου... Εσύ, το προκάλεσες ;D ;D Μάλιστα στο General ταλκ, πρέπει να υπάρχει κάτι σχετικό (Vitrines νομίζω λέγεται το θέμα)... Όσο αφορά την άτυπη ψηφοφορία, ψηφίζω Αστον δαγκωτή... Μάλιστα μου αρέσει τόσο αυτή η μπλε, που πέρσι προσπαθούσα να πείσω τους συνκριτές μου στην IPMS, ότι είναι καλύτερη από την μπορντό και να σου δώσουμε το χρυσό για αυτή. Δεν τα κατάφερα βέβαια, μιας και η μπορντό έχει ανοικτό το μοτέρ, αλλά το πάλεψα ... : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Jun 4, 2012 20:40:25 GMT 2
Φίλε Ανδρέα, supercars στην 1/1, supercars και στην 1/24!! : : : : : : Εγώ δεν μπορώ να διαλέξω ποιό από τα 4 μού αρέσει περισσότερο, γιατί όλα μου φαίνονται είναι εξίσου πανέμορφα! : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 4, 2012 21:11:01 GMT 2
Γιώργο σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το σχόλιό σου! Και εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι η aston είναι η άτυπη νικήτρια του meeting, όπως επίσης και ότι σε σχέση με τη μπορντώ έχει βγεί καλύτερη. Βασικά έχει καλύτερο βάψιμο κατά τη δική μου γνώμη αλλά τη χαντάκωσα που έκλεισα τη μηχανή...Never mind...
|
|
|
Post by rous74 on Jun 4, 2012 21:13:36 GMT 2
Φίλε Νεκτάριε σ' ευχαριστώ πολύ και σένα για το σχόλιο σου! Και η χαρά μου είναι τετραπλή μιας και σου άρεσαν εξίσου και τα τέσσερα αυτοκίνητα!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 4, 2012 21:32:14 GMT 2
Βασικά έχει καλύτερο βάψιμο κατά τη δική μου γνώμη αλλά τη χαντάκωσα που έκλεισα τη μηχανή Ανδρέα σε ευχαριστώ που με δικαιώνεις... Αυτό ακριβώς, για το βάψιμο της, έλεγα και εγώ στη κριτική (+ κάνα δύο απειροελάχιστες λεπτομερειούλες που βλέπει το σπαστικό μάτι μου )... Και ναι από τα 4, ξεχωρίζει παρόλο που όλα είναι άψογα. Ανυπομονώ για το πρώτο σου wip... Να σαι καλά... : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jun 5, 2012 1:15:51 GMT 2
Πολυ ομορφη η συλλογή σου Ανδρέα, αλλά νομιζω οτι η ομαδικη παρουσιαση αδικει τους κοπους σου και τις διαφορες λεπτομερειες που ειμαι σιγουρος οτι εχεις 'απογειωσει'. Ιδιαιτερα αδικημενη, ειναι η αγαπημενη μου η SLR που επρεπε να ποζαρει, τουλαχιστον με ανοιχτες τις πορτες... Η aston martin αν ειναι αυτη που ειδα απο κοντα στην εκθεση, ειναι χαλι μαυρο, θαπρεπε να ντρεπεσαι ... που μας κανεις να νοιωθουμε ερασιτεχνες ;D : : : : Costas
|
|
|
Post by rous74 on Jun 5, 2012 13:16:21 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα και πάλι,
Μάλλον συνομότησες με την οργανωτική επιτροπή της ipms όμως γιατί αυτοί έχουν καταχωρήσει λάθος ότι χρυσό πήρε η μπορντώ και ασημένιο η μπλέ... Λες και ήξεραν τι ήθελες και δεν σου χαλάσανε χατήρι! Όσο για το wip... το σκέφτομαι για να είμαι ειλικρινής αλλά όλο το αναβάλω... Τα λέμε φίλε, καλή συνέχεια...
|
|
|
Post by rous74 on Jun 5, 2012 13:29:57 GMT 2
Κώστα καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Η αλήθεια είναι πως όταν παρουσιάζεις αρκετές κατασκευές μαζί κάποιες λεπτομέρειες θα χαθούν... Απο την άλλη πιστεύω ότι ακόμα και χρωματικά δέσανε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα μαζί σε μια φωτογράφιση... Η slr έχει άθλια εφαρμογή σε πόρτες και καπώ και γι' αυτό προτίμησα να κολλήσω τις πόρτες αφού πρώτα λίμαρα αρκετά το χωριστό κομμάτι της εσωτερικής επένδυσης που δίνει η tamiya για τις πόρτες. Η aston είναι αυτή που είδες απο κοντά στην έκθεση...
|
|