georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 29, 2012 10:41:00 GMT 2
Απο την ώρα που έκανα εγραφή στο forum, και έμαθα κάποια πραγματα παραπάνω, μπήκα στην διαδικασιά να φτιάξω σωστά καποια απο τα μοντέλα που είχα φτιάξει πριν ΠΟΛΛΑ χρόνια. Τα οποία δεν τα είχα βάψει και δεν έιχα ασχοληθεί με λεπτομέριες. Αυτη την φορά είπα να ασχοληθώ με ένα παλιό Copperάκι... Όταν το είχα φτιάξει ήταν έτσι... Ξηλώθηκε με μεγάλη προσοχή, τρίφτηκε, ασταρώθηκε, βάφτηκε, αλλάχτηκε ο χρωματισμός του εσωτερικού και επειδή το κίτ ήταν με ηλιοροφή αποφάσισα να την κάνω ανοικτη.... Το χρώμα που χρησιμοποίησα είναι το ίδιο με του Samurai, ακρύλικό σπρέι (Emerald Green) απο μαγαζί της γειτονιάς, απλά προστέθηκε ενα χέρι ασπρο στην αρχή για να βγεί λίγο πιο ανοικτόχρωμο...To εσωτερικό βάφτηκε με πινέλο με χρώμα τις Revell. Στις φώτο τα καθίσματα είναι περασμένα ένα χέρι...
|
|
|
Post by gtziaf on May 29, 2012 10:58:35 GMT 2
Απο την ώρα που έκανα εγραφή στο forum, και έμαθα κάποια πραγματα παραπάνω, Φιλε μου χαίρομαι που το ακούω... Εϊναι πολύ σημαντικό να γνωρίζω ότι δεν πάνε χαμένες αρκετές εργατώρες, ώστε να "τρέχει" η κοινοτητά μας. Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός της δημιουργίας της. Καλή επιτυχία : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 29, 2012 17:26:31 GMT 2
Ενα μικρό update... Βάφτηκαν οι προφυλακτήρες, φανάρια και η μάσκα νικελ και τελέιωσα το εσωτερικό... Δεν έδωσα και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέριες, απλά το ανακατασκευάζω για να κοσμίσει την βιτρίνα μου αξιοπρεπώς. Οπότε ότι λάθος δείτε συνχωρέστε με...
|
|
|
Post by Sakis on May 29, 2012 20:31:45 GMT 2
Σε συγχωρούμε για τα λαθάκια σου,δεν τα επισημαίνουμε γιατί εσύ τα ξέρεις καλύτερα από μας.Αυτό που μετράει είναι το μεράκλωμα και ότι γούσταρες να το βελτιώσεις συνολικά οπότε αυτό και επικροτώ! Συν ότι μου αρέσουν τα Κουπεράκια και σύντομα θα πιάσω κι εγώ ένα αλλά προς το παρόν κρύβω τα χαρτιά μου..
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 30, 2012 9:01:33 GMT 2
Tα λατρέυω τα Copperακια...Σίγουρα κάποια στιγμή θα ανακατασκευάσω και ένα πραγματικό!!! Βάφτηκε και η οροφή ασπρη...
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 30, 2012 12:20:51 GMT 2
φιλε γιωργη καλα τελειωματα να εχεις! : : (σου ευχομε να ανακατασκευεις κ ενα πραγματικο!)
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 30, 2012 13:26:08 GMT 2
Χαίρομαι που η παρέα μας σε ενέπνευσε και σου έδωσε έναυσμα για δημιουργία!
Καλά τελειώματα!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 30, 2012 15:33:07 GMT 2
Καλησπερα! Χαριτωμενο το Κουπερακι ! Το καλυτερο με τις ανακατασκευες ειναι νομιζω αυτο που βλεπεις πως εχεις προχωρησει μοντελιστικα με τον καιρο και την εμπειρια. Καλα τελειωματα! Δημητρης : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 31, 2012 9:43:58 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ!!! Το καλυτερο με τις ανακατασκευες ειναι νομιζω αυτο που βλεπεις πως εχεις προχωρησει μοντελιστικα με τον καιρο και την εμπειρια. Μα γι'αυτό και τα ξηλώνω όλα...Τα έβλεπα και έλεγα δεν είναι δυνατόν να τα είχα φτιάξει τόσο χάλια. Ξήλωσα και ένα CRX αλλά επειδή τα τζάμια βγήκαν άθλια δεν το πόσταρα καν... ;D Εχει και συνέχεια ενα Autobianchi...
|
|
|
Post by nektarios on May 31, 2012 11:21:46 GMT 2
Καλά ρε φίλε, τόσες επιτυχημένες ανακατασκευές έχεις κάνει, το CR-X που μου αρέσει βρήκες να μην πετύχεις; ;D ;D Πάντως το mini πάει πολύ καλά! : : Καλή συνέχεια! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 31, 2012 16:40:47 GMT 2
Μην δείς Honda εσύ... ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by alex78 on May 31, 2012 19:31:42 GMT 2
Μπράβο Γιώργη που συνεχώς πειραματίζεσαι, άν κρίνω απο την ανακατασκευή του MX-5 θα δούμε πραγματικά όμορφα πράγματα!! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι θα το προτιμούσα να το δω σε ποιό μεταλλική απόχρωση και κυρίως όχι ΠΡΑΣΙΝΟ (Sorry αλλά μου βγαίνει και λίγο το οπαδικό στοιχείο.... ;D)! Τα Mini είναι όντως ''φετίχ'', είχα και γω στο στόκ αλλά προτίμησα να δοθεί σε συνφορουμίστα που πιστεύω ότι θα το απογειώσει με τις γνώσεις και το μεράκι του, υπό το άγρυπνο βλέμμα έταιρου συναδέλφου (επίσης συμφορουμίστα) με τίς ίδιες ακριβώς αρετές....άσε απίστευτο δίδυμο....!!! ;D Αλέξης
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 1, 2012 9:01:13 GMT 2
Επρεπε να το κρατήσεις!!!! ή να το έδινες σε μένα... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Όλοι πρέπει να έχουμε ενα cooper στην βιτρίνα μας...Που είναι το δίδυμο να ασχοληθεί μαζί του?
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 4, 2012 9:28:08 GMT 2
Kαι κάποιες τελευταίες φωτος...Το αποτέλεσμα συμπαθητικό και καλύτερο απ'ότι ήταν πρίν... Οι καθρέπτες δώθηκαν απο ένα άλλο cooper die cast, αλλάχτηκαν όλα τα τζάμια με ζελατίνα και αλλάχτηκαν τα μπροστινά φανάρια με καινούργια και φτιάχτηκε και ένα πίσω φως που έλειπε. Είχα όμως ένα πρόβλημα. Το εσωτερικό των μπροστινών φωτων και το περιγραμμάτους το έκανα με πινέλο και ασημένιο χρώμα απο την Humbrol και με το που έβαλα δύο σταγόνες κόλλα και κόλλησα το τζαμι, μετά απο λίγο εμφανίστηκε το αστάρι (το οποίο ήταν κόκκινο!!!). Γιατί έγινε αυτό?
|
|