|
Post by rous74 on May 28, 2012 16:12:00 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 28, 2012 17:08:17 GMT 2
Υπέροχη φίλε μου... Το Nero daytona με εντυπωσίασε και θα το προσθέσω στη συλλογή μου. Τις άσπρες ζάντες, απλά τις ξεχνάω ;D Γενικά πως ήταν το κιτ? Κάποιο πρόβλημα? Το έχω στα πολύ άμεσα to do ΥΓ. Αν φτιάξεις άλλη 430 spider ή όποιος άλλος, ας μου στείλει pm γιατί η fujimi δίνει λάθος τον χώρο πίσω από τα καθίσματα, κάτι δύσκολο να το δεις αν δεν είσαι καμένος (όπως εγώ ) ΥΓ2. περιμένουμε και τη Maranello : :
|
|
|
Post by rous74 on May 28, 2012 17:22:35 GMT 2
Καλησπέρα φίλε μου,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Το κίτ καλό σε γενικές γραμμές αν εξαιρέσεις αυτό που έγραψα πιο πάνω ότι πρέπει ν'ανοίξεις ότι εισαγωγή κλειστή υπάρχει στο κίτ... Σίγουρα θα ξαναφτιάξω και άλλη f430 οπότε θα έχουμε επικοινωνία.. Όσο για τις ζάντες, ήθελα να πειραματιστώ με κάτι πέρα απο τα συνηθισμένα...(οι συγκεκριμένες βγαίνουν και λευκές απλά δεν συνηθίζονται)
|
|
|
Post by alex78 on May 28, 2012 17:51:04 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα! Ωραιότατος ο χρωματικός σου συνδυασμός, για τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται αναλύσεις, όπως πάντα κορυφαίος!! Οι ζάντες με τι βάφτηκαν?....υπέροχες!! Η αλήθεια είναι ότι μου ''πέσαν τ'αυτιά'' (για να μην πώ τπτ άλλο.... ;D) όταν την είδα, άντε να δώ πως θα βγεί η δικιά μου.... Αλέξης
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 28, 2012 19:15:38 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Κάθε σου κατασκευή είναι μία ευχάριστη έκπληξη!!! Απόλυτα ποιοτική δουλειά, και άριστη επιλογή προστιθέμενης λεπτομέρειας!!! Μπράβο φίλε!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on May 28, 2012 20:59:51 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη και Απόστολε,
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο για το χρόνο σας και τα θετικά σας σχόλια! Αλέξη οι ζάντες βάφτηκαν με λευκό αστάρι, λευκό της zero paints και gloss varnish της gunze (B-513). Μια χαρά θα βγεί και η δικιά σου, προχώρα σιγά σιγά και μεθοδικά και όλα θα πάνε καλά... Απόστολε χαίρομαι ιδιαίτερα που προσέχεις και εκτιμάς τις " προστιθέμενες λεπτομέρειες" που εμπλουτίζω κάθε φορά τα μοντέλα. Αυτό σημαίνει ότι οι κόποι τουλάχιστον δεν πάνε χαμένοι!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 29, 2012 10:17:48 GMT 2
Φοβερή!!! Αλλά με μια μικρή ενσταση για το χρώμα στις ζάντες...Ασημένιες θα ήταν πιο ωραίες. Βέβαια περι ορέξεως... : : : : : : : :
|
|
|
Post by nektarios on May 29, 2012 14:03:31 GMT 2
Είναι άψογη!!! : : : : : : Τι άλλο να προσθέσω; Α, ναι, χαρά στο κουράγιο σου που κάθισες και άνοιξες όλα εκείνα τα σημεία!
|
|
|
Post by rous74 on May 29, 2012 19:43:54 GMT 2
Γιώργο και Νεκτάριε σας ευχαριστώ και τους δυο για τα σχόλιά σας.. Η ένσταση δεκτή Γιώργο εξάλλου το χρώμα, οι ζάντες, το χρώμα του εσωτερικού και αρκετά ακόμα είναι θέμα καθαρά προσωπικής επιλογής...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 30, 2012 13:44:11 GMT 2
Ανδρέα εκπληκτικό το αποτέλεσμα φίλε! Όπως όλα τα μοντέλα σου!! Συνέχισε να μας εκπλήσεις : : : :
|
|
|
Post by rous74 on May 31, 2012 14:16:34 GMT 2
Αλέξη, σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιό σου! Θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο...( μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου πάντα )
|
|