georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 25, 2012 19:40:33 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 25, 2012 22:54:28 GMT 2
Σε πόσο καιρό το έφτιαξες βρε θηρίο Όμορφο... ΥΚάτι αντίστοιχο έχει, νομίζω, φτιάξει και ο Αμάραντος... Αλέξανδρε, άντε να το ποστάρεις να το χαζέψουμε... : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 25, 2012 23:27:09 GMT 2
Σε πόσο καιρό το έφτιαξες βρε θηρίο Όμορφο... ΥΚάτι αντίστοιχο έχει, νομίζω, φτιάξει και ο Αμάραντος... Αλέξανδρε, άντε να το ποστάρεις να το χαζέψουμε... Σε 5-6 μέρες... Αλλά επειδή δεν έιχα pc τα στάδια τα έβαλα μαζεμένα...
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 26, 2012 9:54:59 GMT 2
Γιωργο μου αρεσει : : παρα πολυ βεβαια μιας και τυγχανω ευτυχης ιδιοκτητης ενος samurai! Απλα μια παρατηρηση η οποια βεβαια δεν εχει να κανει με το μοντελο αλλα με την αναρτηση του...Επρεπε να βαλεις η τα ελατηρια με τα αμορτισερ η τα σουστοφυλλα με αμορτισερ καθως αποτελουν εντελως διαφορετικο τροπο στησιματος και δεν συνδυαζονται...Παντως ειναι εντυπωσιακοτατη σαν κατασκευη : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 26, 2012 17:10:33 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on May 27, 2012 17:56:10 GMT 2
Φίλε Γιώργο, η ιδέα σου ήταν πολύ καλή, και η εκτέλεσή της μου άρεσε πολύ! : : Ερώτηση: ο εργάτης είναι όλος ιδιοκατασκευή, ή τροποποίησες κάτι που ήδη υπήρχε; Έχω μόνο 2 παρατηρήσεις (καλόπιστες, εννοείται! : 1) Νομίζω οτι η ρεζέρβα δεν πολυταιριάζει με τους γιγάντιους τροχούς... 2) Έχω την εντύπωση οτι μια νίκελ εξάτμιση τύπου "μπουριού" (και μάλιστα κατά προτίμηση πλευρική ή κατακόρυφη) θα ταίριαζε πολύ περισσότερο στον monster χαρακτήρα του οχήματος... Σε κάθε περίπτωση, συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 27, 2012 20:05:07 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Κυριολεκτικά κατασκευή αστραπή!!! Το αποτέλεσμα τραβάει το μάτι, και πιστεύω ότι εάν δεν βιαζόσουν τόσο (άκου 5-6 μέρες...) θα μπορούσες να επενδύσεις περισσότερο στην ποιότητα κατασκευής. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι εντυπωσιακό θέμα! Απόστολος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 28, 2012 0:08:06 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρείς και τα θετικά σας σχόλια!!Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο απλά έπεσα με τα μούτρα να το τελειώσω για να μην σπάσω κάτι άλλο που έιχα αφήσει στην μέση... Νεκτάριε ο εργάτης ήταν ιδιοκατασκευή με την ευγενική χορηγία του συρματόσχοινου απο τον Απόστολο... Για την εξάτμιση δεν έχεις άδικο...ήθελα να φτιάξω κανένα πιο χοντρό τελικό ή να την βγάλω στο πλάι, αλλά το άφησα έτσι.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 28, 2012 12:02:45 GMT 2
Γιωργο καλημερα! Πολυ ομορφη η ιδεα σου κ η κατασκευη σου!! Μονη παρατηρησουλα η εξατμιση οπως επισημανε κ ο Νεκ αλλα δεν εγινε κ κατι
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 29, 2012 9:50:46 GMT 2
Ευχαριστώ Chris!!!!!!!
|
|