|
Post by alex78 on Jun 3, 2012 11:59:08 GMT 2
Κώστα πολύ καλό μασκάρισμα έκανες, εύγε! Τήν αναλογία 70-30 την ακόλουθείς σε κάθε κίτ ή σε όσα απαιτείται? Τα πλαινά ''λάστιχα'' θα γίνουν αργότερα? Αλέξης : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jun 3, 2012 14:57:37 GMT 2
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σχολια. Γιωργο το ξερω για την ζελατινα, ειναι λιγο επικινδυνη, αλλα το Β-513 μετα απο ενα μηνα, που εχει ψεκαστει, δεν μασαει. Αlex το ματ μαυρο το ''σπαω'' με λιγο gloss για να μην κανει τοσο πολυ αντιθεση με το super gloss του αμαξωματος. Αν δεις στην πραγματικοτητα τα λαστιχα στα παραθυρα (στην 1:1) ειναι satin. Oσο για τα υπολοιπα μαυρα - η καλη δουλεια αργη να γινει, δεν μας βιαζει κανεις Γιαννη σ'ευχαριστω για τα αυτοκολλητα. Να δω πως θα τα αναπαραγω? Εσυ το εχεις φτιαξει αυτο το κιτ? Οταν εχεις χρονο για σκοτωμα, σκαναρε μου τις οδηγιες να τις εχω. Costas : :
|
|
|
Post by jvolume on Jun 4, 2012 2:48:02 GMT 2
Κώστα καλησπέρα Έστω και λίγο καθυστερημένα επιτέλους βρήκα 10 λεπτά να σκανάρω τις οδηγίες του κιτ. Εαν αποφασίσεις να αναπαράγεις τις χαλκομανίες θα υπάρξει βοήθεια και ιδέες από το φόρουμ. Εδώ είμαστε όλοι.Αν και μεταξύ μας δεν βλέπω πως μπορείς να γλιτώσεις την αγορά τουλάχιστον για τα Jargemeister καθώς είναι άσπρα. Το κιτ το έχω αγορασμένο από το 97 και ξεκουράζεται άφτιαχτο μαζί με το υπόλοιπο στοκ. Συλλεκτικό πλέον με την αξία του να φτάνει τα 80 ευρώ στο e-bay. Κάποια στιγμή θα μπει στον πάγκο αλλά θέλει πολύ δρόμο ακόμα. Χάζευα τις οδηγίες σήμερα και πραγματικά είναι αστείες σε σχέση με τις σημερινές υπερπαραγωγές. ελπίζω να βοήθησα. Καλό βράδυ Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Jun 4, 2012 2:56:21 GMT 2
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jun 8, 2012 2:54:30 GMT 2
Γιαννη σ'ευχαριστω, εισαι πρωτος : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 24, 2012 2:45:55 GMT 2
Ενα μικρο update και απο εμενα στην ανακατασκευασμενη 934. Δυστυχως παει πολυ αργα, γιατι καθε κομματι της εχει υποστει ζημιες απο την αποσυναρμολογηση και θελω να το φτιαξω οσο το δυνατον καλυτερο. Εχω και το Ford σε ανακατασκευη, εμπλεξα ... Λοιπων εχουμε και λεμε : 1. Τελειωσαν τα μασκαρισματα 2. Τοποθετηθηκαν αεραγωγοι, ταπα βενζινης, φωτα εμπρος και σιτες στο προφυλαχτηρα. 3. Απο φωτογραφικο υλικο που κατεβασα, διαπιστωσα οτι πρεπει να υπαρχει ενα κεντρικο ψυγειο στον προφυλαχτηρα, το οποιο και κατασκευαστηκε απο φυλλα πλαστικου και μεταξωτη ταινια. 4. Τα πισω ζαντολαστιχα, ηταν πολυ μεσα απο τα φρυδια και δεν μου αρεσαν, ετσι αποφασισα να κανω προσθηκες. Επισης περαστικαν με στεγνο πινελο τα αναγλυφα ''Good Year'' στα ελαστικα και τρυφτηκε η γομα με λιμα για να ειναι πιο ... σλικ Πριν Μετα Και εκει που αρχισα να τονιζω τα ανοιγματα στις πορτες, ειχε και 40 βαθμους ζεστη, διαπιστωσα οτι χαμηλα στον μασπιε ειχε σκασει το χρωμα, πιθανον απο στοκαρισμα πανω σε παλιες κολλες Και ετσι το πορσικο μπηκε μεσα για φαναρτζοδουλεια. Αυτα για την ωρα, το 934 θα παει λιγο στη ακρη, για να τρεξω το Boxster στο « Summer 2012 - Νo money, Cabrio Making » γιατι ο gtziaf δαγκωνει ... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 24, 2012 8:26:31 GMT 2
Πολύ όμορφες παρεμβάσεις Κώστα. Μου άρεσε η ιδέα για την χρήση λευκοπλαστ για το ψυγείο. Για το μαρσιπιέ σε βλέπω χαλαρό, οπότε δεν ανησυχούμε θα ο διορθώσεις. Αυτα για την ωρα, το 934 θα παει λιγο στη ακρη, για να τρεξω το Boxster στο « Summer 2012 - Νo money, Cabrio Making » γιατι ο gtziaf δαγκωνει ... Και δεν έφαγα πρωινό ακόμη ;D ;D ;D Πέρα από την πλάκα, είμαι ο τελευταίος που θα σας πει τι θα κάνετε στον πάγκο σας, πιο μοντέλο θα ξεκινήσετε, πιο θα αφήσετε ή πως θα το βάψετε. Αντίθετα είμαι υπέρμαχος της αυτενέργειας και της ατομικής πρωτοβουλίας. Η συμμετοχή στα διάφορα GB είναι ελεύθερη και είναι καθαρά ατομική επιλογή. Καλή αρχή με τη boxter, την περιμένουμε πως και πως... : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 25, 2012 16:01:30 GMT 2
Κώστα πολύ καλή δουλειά, βγαίνει κούκλα, έχει και αυτές τις καμπύλες......αρρώστια λέμε..... Πολύ Porsc-ικό δουλεύεις τελευταία φίλε μου, πρόσεχε μην γίνεις το ''κόκκινο πανί''....ξέρεις ποιανού έτσι.....? ;D ;D Αλέξης : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 25, 2012 17:04:37 GMT 2
Φιλε Γιωργο φυσικα κανω πλακα και ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και πιστεψε με η μεταξωτη ταινια, που ηταν εμπνευση της στιγμης, εχει φοβερο αποτελεσμα σαν ψυγειο. Μηπως πρεπει να κατοχυρωσω την πατεντα Χωρις πλακα τωρα, το συνιστω να το δοκιμασετε σε αναλογες περιπτωσεις. Φιλε Αλεξ χαιρομαι που σου αρεσει. Ειμαι της Γερμανικης σχολης και δεν το κρυβω Το ξερω οτι μπαινω στο ματι καποιων .. Ιταλοφιλων αλλα πρεπει να υπαρχει και ενας αντιλογος για να υπαρχει ισορροπια ;D Τα επομενα σας υποσχομαι οτι θα ειναι Ιαπωνες σε 4Τ και 2Τ : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 25, 2012 17:08:25 GMT 2
Τα επομενα σας υποσχομαι οτι θα ειναι Ιαπωνες σε 4Τ και 2Τ Αυτό και αν αποτελεί είδηση.....
|
|
|
Post by rous74 on Jul 25, 2012 17:20:34 GMT 2
Αυτή δεν είναι απλά είδηση... Να σε δώ να φτιάχνεις Κώστα ιαπωνέζικο και τί στον κόσμο...
Πέρα απο την πλάκα πάντως η δουλειά στο πορσικό είναι πολύ καλή, μακάρι κάποια στιγμή να την συνεχίσεις και όλα να πάνε καλά...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 25, 2012 17:55:38 GMT 2
Καμιά παρεξήγηση Κώστα. Το κατάλαβα ότι κάνεις χιούμορ, εξ ου και απάντηση αλλά βρήκα ευκαιρία για ένα διευκρινιστικό σχόλιο για ένα θέμα που ίσως προκύψει. Α και συνέχισε να δείχνεις πορσικά και είμαι μαζί σου... Εξάλλου μου αρέσουν πολύ πολλές από τις Porsche... .
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 25, 2012 22:56:22 GMT 2
Φιλε Ανδρεα σ'ευχαριστω, το πορσικο θα τελειωσει αμεσα, γιατι ειναι η πρωτη μου κατασκευη (πριν 30 χρονια) και ειναι σημαντικο για μενα. Οσο αφορα τον Ιαπωνα, το εχεις φτιαξει και εσυ και σου ειχα κανει ενα σχολιο ''οτι θα ηταν το επομενο μου κιτ''. Ραντεβου τον Οκτωβρη
|
|