|
Post by alfagtakos on May 28, 2012 14:56:00 GMT 2
αυτο με το datsun το εχω δει και να σου πω οτι ηταν αυτο μαζι με ενα αλλο με tamiya fiat 500f που με εβαλαν στα αιματα!
ναι το υποψιαστικα πιο μετα πως γινεται και την ετοιμασα την κεραια.
Επιπλεον , σευχαριστω πολυ για το υλικο , ηδη βλεπω το πρωτο και ηδη ειναι αποθηκευμενα στο word μου για τον μοντελισμο ! να εισαι καλα !
ΥΓ. ο τροπος που τα κανουν οι 2 Ιαπωνες με εκαναν να "καταλαβω" τα παντα που εκαναν.
|
|
|
Post by alfagtakos on May 28, 2012 15:03:35 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on May 28, 2012 15:14:18 GMT 2
Χρήστο φοβερό βάψιμο (αν και στις φωτό δείχνει περισσότερο....κεραμμυδί η απόχρωση). Μιάς και βάφεις με sprays για δώσε ''οδηγίες-κατευθύνσεις πρός ναυτιλομένους'' (spray, χρώμα, ''χέρια'' κτλ). Όταν σου λέω εγώ ότι ''το έχεις''..... Αλέξης
|
|
|
Post by alfagtakos on May 28, 2012 15:28:15 GMT 2
Σευχαριστω πολυ !!!! η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω το περιμενα. Λοιπον το χρώμα το αγορασα για κοκκινο , ζητωντας το κοκκινο για φρενα (οχι το θερμοτητας) βεβαια ο φωτισμος στο σπιτι ειναι με λαμπες που τα πορτοκαλιζουν ολα (ακομα και εμενα πχ στο skype). Οι οδηγιες ειναι μεσα απο το site www.scalewheels-gr.com/index.cgi?board=ref5&action=display&thread=15Τα σπρευ οπως τα ζητησα ακριβως "χρωματα πλαστικων αυτοκινητου" τωρα εταιρειες υπαρχουν πολλες παρα πολλες. Εγω προτιμω Motip αλλα επαθα πλακα με την ομαλοτητα αυτων που πηρα εδω Τριπολη . Περασα 3 χερια ασταρι και 6 χρονια κοκκινο . Οταν τελειωνε το ενα χερι το εκλεινα με κουτι. Το χρωμα αρχισε την δευτερη μερα να καθεται. Στην αρχη μπροστα οι αεραγωγοι του καπω και τα "κενα" ειχαν γεμισει χρωμα και γω μονο που δεν εκλαιγα . Ομως σημερα που το ειδα μπορω να πω 100% οτι η μπογια εκατσε 100% και εμφανιστηκαν ολα ΤΕΛΕΙΟΤΑΤΑ. αν δεις ακομα και τα σπρευ που εβαλα ενδεικτικα (αριστερα ασταρι , δεξια το κοκκινο) ειναι πορτοκαλιζοντα απο τον φωτισμο μου. Επιπλεον σε ενα κουτι απο μπατονετες εκανα ενα πειραμα με αλευρι για φλοκο Σευχαριστω πολυ Αλέξη
|
|
|
Post by alfagtakos on May 28, 2012 15:33:54 GMT 2
ο φλοκος δεν ειναι κοκκινος απλα ξεκολλησε και ειναι διαφανος απο κατω
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 28, 2012 15:34:11 GMT 2
Δοκίμασε να τα βγάζεις φωτογραφίες σε φώς του ήλιου...Θα με θυμηθείς Στο είπα και πιο πάνω για τις φωτογραφίες... Αν δοκιμάσεις σε φυσικό φώς θα δείς διαφορά και θα δούμε κι εμείς ;D ;D Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by alfagtakos on May 28, 2012 15:37:59 GMT 2
Δοκίμασε να τα βγάζεις φωτογραφίες σε φώς του ήλιου...Θα με θυμηθείς Στο είπα και πιο πάνω για τις φωτογραφίες... Αν δοκιμάσεις σε φυσικό φώς θα δείς διαφορά και θα δούμε κι εμείς ;D ;D Φιλικά, Αγάπιος Ασφαλως Αγαπιε , αλλα ακομα στο κουτι να στεγνωσει το εχω , δεν θελω να το μπαζω-βγαζω , εδω ειμαι και σε αυλη και εχει σκονες φιλαρακια σκατουλακια. ;D ;D
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 28, 2012 15:46:29 GMT 2
Αφού λές πως τα έχεις στο κουτί σχεδόν 2 μέρες...τώρα θα χουν σκληρύνει κιόλας... ;D ;D Το κουτί χρειάζεται αμέσως μετά το βάψιμο για να μήν κάτσουν σκόνες κτλ ενώ είναι υγρό το χρώμα.. μην σε ανησυχεί μετά από τόσες ώρες... λογικά τα motip αν θυμάμαι καλά είναι στεγνά στο άγγιγμα μετά από 20' μετά απο εκεί απλά σκληραίνει το χρώμα...λογικά στη φιάλη πάνω θα λέει... Αγάπιος : :
|
|
|
Post by alfagtakos on May 28, 2012 15:50:44 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 28, 2012 17:17:20 GMT 2
Φίλε μου, πραγματικά πολύ ωραίο βάψιμο... Μπράβο σου... Για το κόκκινο (και το κίτρινο) να χρησιμοποιείς άσπρο αστάρι (δίνει φωτεινότητα). Έτσι δεν θα χρειάζεσαι 6 χέρια, που είναι πολλά για σπρέι και δεν θα κινδυνεύεις να σου καλύψει τις λεπτομέρειες. ΥΓ. χαίρομαι που κάποιος διαβάζει τα tutorials μου ;D Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by alfagtakos on May 28, 2012 17:30:36 GMT 2
Φίλε μου, πραγματικά πολύ ωραίο βάψιμο... Μπράβο σου... Για το κόκκινο (και το κίτρινο) να χρησιμοποιείς άσπρο αστάρι (δίνει φωτεινότητα). Έτσι δεν θα χρειάζεσαι 6 χέρια, που είναι πολλά για σπρέι και δεν θα κινδυνεύεις να σου καλύψει τις λεπτομέρειες. ΥΓ. χαίρομαι που κάποιος διαβάζει τα tutorials μου ;D Καλή συνέχεια καλυψε τις λεπτομερειες , ομως σε μια μερα επεσε τοσο το χρωμα που εμφανιστηκαν ολα εκ νεου. 6 χερια εκανα οχι για την φωτεινοτητα , στα 4 χερια mist ειχε την ιδια φωτεινοτητα αλλα εγω ακολουθησα πιστα τον οδηγο και πηγα στο ακραιο σεναριο ναμαστε σιγουροι !Να εισαι καλα για τα καλα σου λογια , σευχαριστω πολυ! Χρήστος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 29, 2012 10:01:54 GMT 2
Πάρα πολύ ωραίο βάψιμο και φαίνεται ότι η δουλειά σου είναι ποιοτική!!!!!!!!!! Το χεις, το χεις!!!! Συνεχισε έτσι.... : : : :
|
|
|
Post by Sakis on May 29, 2012 20:27:52 GMT 2
Δείχνει να έχει στρώσει περίφημα το χρώμα!Περιμένουμε τη συνέχεια.
|
|
|
Post by alfagtakos on May 30, 2012 17:04:22 GMT 2
Καλησπερα...
λοιπον , πηγαν να βαφτουν τα μαυρα περιγραμματα και ελιωσε η μπογια ετρεξε και εγιναν ολα @@@. Δεν εχω ξεμασκαρει ακομα το μοντελακι. Εχω ξενερωσει αρκετα και @12#@*$(*!&()$&@*!
|
|
|
Post by alex78 on May 30, 2012 19:50:58 GMT 2
Χρηστάρα καταρχάς μην τρελαίνεσαι φίλε μου όλα στο πρόγραμμα είναι, ΧΑΛΑΡΑ!! Με τι τα έβαψες?? Προσωπικά έχω την εντύπωση πως πρίν κάνεις τα μασκαρίσματα για τα περιγράμματα έπρεπε να ψεκάσεις ένα-δυό χεράκια βερνίκι (αφού εννοείται πρώτα είχες τσεκάρει ότι είχε στεγνώσει καλά το χρώμα - 6 ''χέρια'' χρώμα ήταν ήδη πολλά -)! Επίσης ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να μήν είχες μασκάρει σωστά και να διείσδυσε χρώμα απο μέσα... Αν δεν είναι κόπος βγάλε φωτό την ''στραβή'' να δούμε τι γίνεται, όλα διορθώνονται μην αγχώνεσαι.... Περίμενε βέβαια να ποστάρουν και οι ποιό έμπειροι! Αλέξης : :
|
|
|
Post by alfagtakos on May 30, 2012 20:52:50 GMT 2
βασικα το χρωμα ηταν 4η -5η μερα που ειχε βαφτει. το αλλο χρωμα μπηκε σε αρμους , "ελιωσε" το κοκκινο , γενικα η εικονα συνολικα ειναι απαγοητευτικη.
μαλλον επρεπε να τα ειχα αφησει με το ασταρι τα μερη αυτα.
Επιστροφη υπαρχει? να πεσει ολο το σωμα στην χλωρινη να το ξαναρχισω?
|
|