costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 18, 2012 16:19:34 GMT 2
Καλως σας βρηκα, μιας και μετά απο 25 χρόνια απουσίας από το μοντελισμό, αποφάσισα να ασχοληθώ ξανα! Το κιτακι που θα σας παρουσιασω, απ'οτι ειδα, εχει ξανακατασκευαστει σε αλλο χρωμα απο τον φιλο tony και ειναι ενα Porsche 944 Turbo απο την Revell. Χρησιμοποιησα ακρυλικα χρωματα για το αμαξωμα και το σαλονι, και σμαλτου για τα μηχανικα μερη οπως μοτερ, αξονες κλπ. Η γνωμη σας ειναι πολυτιμη.
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 18, 2012 16:27:22 GMT 2
φιλε κωστα καλωσηρθες! κουκλα το πορσικο! : : ομορφη δουλεια και καθαρη!ευχομε καλες κατασκευες να εχεις!
|
|
|
Post by gtziaf on May 18, 2012 17:20:07 GMT 2
Κώστα, καλώς μας ήρθες... Νομίζω, ότι θα ευχαριστηθείς την παραμονή σου στη παρέα μας... Τα παιδιά όλα είναι super και είναι διαθέσιμα σε ότι χρειαστείς... Το μοντελάκι είναι φοβερό... Ιδίως αν συνυπολογίσεις τα 25 χρόνια απουσίας σου... Μπράβο... : : ΥΓ. Στη κατηγορία tips & tutorials του site, θα βρεις χρήσιμες (νομίζω ) τεχνικές . π.χ. πως τονίζουμε τις γραμμώσεις των πορτών-καπό, που θα μπορούσες να εφαρμόσεις στην 944 αλλά και στα επόμενα μοντέλα σου... ΥΓ2. Περιμένουμε και αλλά καθώς και κάποιο wip... Αλήθεια, τι φτιάχνεις τώρα? : : : :
|
|
|
Post by alex78 on May 18, 2012 17:58:01 GMT 2
Καλησπέρα Κώστα! Καλωσήλθες στήν παρέα μας και καλή επάνοδο στο hobby! H Porsche σου απλά καταπληκτική, συγχαρητήρια!! : : Εύχομαι καλή περιήγηση.... ...κολλήθηκε και ο έτερος καθρέφτης.... Αλέξης : : : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 18, 2012 18:00:20 GMT 2
Σ'ευχαριστω Γιωργο, τωρα φτιαχνω ενα Mercedes SLK και δυο ανακατασκευες παλαιοτερων μοντελων, που θα ''ανεβασω'' συντομα στο 'work in progress'. PS. ενα λεξικο με ορολογια του φορουμ, θα ηταν πολυ χρησιμο σε μας τους νεους, που εχουμε αγνωστες λεξεις ... wip
|
|
|
Post by gtziaf on May 18, 2012 18:04:04 GMT 2
Περιμένουμε να τα δούμε και αυτά... Καλή επιτυχία PS. ενα λεξικο με ορολογια του φορουμ, θα ηταν πολυ χρησιμο σε μας τους νεους, που εχουμε αγνωστες λεξεις ... wip Δεν είναι κακή ιδέα καθόλου θα έλεγα... : : : :
|
|
|
Post by rous74 on May 18, 2012 19:45:00 GMT 2
Φίλε Κώστα καλώς ήρθες στην παρέα μας,
Το πορσικό είναι πολύ καλό, μπράβο! Εύχομαι να έχεις καλές κατασκευές!
|
|
|
Post by nektarios on May 22, 2012 9:10:08 GMT 2
Φίλε Κώστα, καλώς ήρθες στην παρέα, και καλώς επανήλθες στο χόμπυ! Το μοντέλο είναι πολύ όμορφο, και το εσωτερικό του μού φαίνεται πολύ προσεγμένο και λεπτομερειακό! : : Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 22, 2012 15:33:02 GMT 2
Φιλε Κωστα πεντακαθαρη κατασκευη κ πολυ ομορφη!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 25, 2012 18:22:43 GMT 2
Γειά σου Κώστα!!!!!!!! Καλως ήρθες στην παρέα μας.... Πολύ όμορφο το πορσικό... : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jun 1, 2012 14:28:41 GMT 2
Φιλοι μου, σας ευχαριστω για τα καλα σας σχολια και που ειστε επιεικεις μαζι μου, αφου ειναι η πρωτη μου κατασκευη, μετα απο πολλα χρονια απουσιας. Βελτιωσα τρια σημεια - απο τα πολλα που θελουν βελτιωση - και σας τα παρουσιαζω. Ζωνουλες μοτερ υαλοκαθαριστηρα (που ηταν στον αερα) και στηριγμα καπο Costas : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 2, 2012 11:20:19 GMT 2
Όμορφες οι βελτιώσεις Κώστα, συνέχισε έτσι...
|
|