|
Post by rous74 on May 17, 2012 21:14:07 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 17, 2012 21:35:51 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Είναι πανέμορφο, Άψογο φινίρισμα με μερακλίδικες βελτιώσεις!!! Υ.Γ. Να περιμένω και ένα πολύ καλό Scania; ;D Απόστολος : :
|
|
|
Post by volidas on May 17, 2012 22:40:48 GMT 2
Αν και με τη Μέρκελ δεν τα πάω καλά. Ανδρέα είναι ΆΨΟΓΟ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by alex78 on May 17, 2012 23:31:51 GMT 2
Ελπίζω το αποτέλεσμα να σας αρέσει... Μπά, χρέπι είναι Ανδρέα.... ;D ;D Μα καλά σοβαρολογείς τώρα, ο τρακτορας είναι σκέτο αριστούργημα, τα θερμά μου συγχαρητήρια!!! : : : : : : Με ποιό χρώμα έναι βαμμένο? (Εντάξει, zero προφανώς, αλλά ποιό??) Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή να ποστάρεις δουλειά σου (ας είναι και παλαιότερη....), χωρίς ίχνος βελτιωτικού πάνω του..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by nektarios on May 18, 2012 8:34:07 GMT 2
Είναι αυτονόητο οτι το αποτέλεσμα μας αρέσει, και μάλιστα πολύ! : : : : : : Τόσο σαν σύνολο όσο και στις λεπτομέρειες (π.χ. ανοιγμένο παράθυρο, roof A/C που "έδεσε" άψογα με την οροφή, κ.λπ.)! Καμιά φωτό από το εσωτερικό δεν έχει; Το λογότυπο "Actros" (φαντάζομαι metal sticker) το έδινε, ή είναι πρόσθετο;
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 18, 2012 9:31:29 GMT 2
Χάλια είναι....
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by rous74 on May 18, 2012 12:58:29 GMT 2
Καλησπέρα,
Σας ευχαριστώ όλους για τα θερμά σας σχόλια!!! Απόστολε το scania που περιμένεις έρχεται πολύ σύντομα και φαντάζομαι ότι εκτός απο σένα το περιμένει πως και πως και ο volidas. Aλέξη το χρώμα είναι gun metal του nissan skyline (της zero paints όπως σωστά μάντεψες) και το έχω ανοίξει λίγο με το lighting silver της aston martin dbs (επίσης της zero paints). Όσο για τα post χωρίς βελτιωτικά που αναφέρεις επειδή εγώ δεν χαλάω χατήρια την άλλη εβδομάδα θα ποστάρω μια 911 carrera (964) χωρίς βελτιωτικά έτσι επειδή το ζήτησες! Νεκτάριε το λογότυπο actros είναι PE της kfs. Στο εσωτερικό όσο και να φαίνεται απίστευτο δεν έχω προσθέσει κάτι γι' αυτό δεν τράβηξα κάποια φώτο.
|
|
|
Post by gtziaf on May 18, 2012 17:44:11 GMT 2
Επειδή, η σχέση με τις νταλίκες είναι η ίδια με αυτή των δίχρονων με τις σοκολάτες... Τις βλέπω στο ράφι, αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ ;D, δεν μπορώ παρά να εκθειάσω την πολύ καθαρή δουλειά και το άψογο ταίριασμα των βελτιωτικών... Και πάλι συγχαρητήρια... Αλήθεια, πώς έβαψες το διαφανές πράσινο στο ανακλαστικό? Μόνο από μέσα ή και από τις δύο πλευρές? Επίσης, πώς κολλάς τα μεταλλικά PE, κυρίως στις εξωτερικές επιφάνειες (π.χ. λογότυπα μάρκας, σήματα)? Είναι όλα πολύ καθαρά κολλημένα... Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή να ποστάρεις δουλειά σου (ας είναι και παλαιότερη....), χωρίς ίχνος βελτιωτικού πάνω του..... Άλεξ, ο καλός μοντελιστής κάνει καλή δουλειά με ή χωρίς βελτιωτικό... Τι περιμένεις να δεις δηλαδή? Εξάλλου τα βελτιωτικά, απλά προσθέτουν μια έξτρα δόση αληθοφάνειας, αλλά δεν καθορίζουν τη ποιότητα του μοντέλου. Αυτή (την ποιότητα) την καθορίζουν τα σωστά βαψίματα, κολλήσεις, εφαρμογές και το τελικό στήσιμο... Γνώμη μου πάντα... : : : :
|
|
|
Post by alex78 on May 18, 2012 18:20:37 GMT 2
Άλεξ, ο καλός μοντελιστής κάνει καλή δουλειά με ή χωρίς βελτιωτικό... Τι περιμένεις να δεις δηλαδή? Εξάλλου τα βελτιωτικά, απλά προσθέτουν μια έξτρα δόση αληθοφάνειας, αλλά δεν καθορίζουν τη ποιότητα του μοντέλου. Αυτή (την ποιότητα) την καθορίζουν τα σωστά βαψίματα, κολλήσεις, εφαρμογές και το τελικό στήσιμο... Γνώμη μου πάντα... Γιώργο, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που υπάρχει ''κόλλημα'' απο μέρους σου απο την στιγμή που ο ίδιος ο Ανδρέας προθυμοποιήθηκε ο ανθρωπος να ποστάρει την άλλη βδομάδα ''σκέτη'' κατασκευή του (ελπίζω να το διάβασες....)!! Τι περιμένεις να δεις δηλαδή? Επειδή δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου και πολύ περισσότερο τον ''τόνο'' της, μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ, τι ακριβώς εννοείς?? Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on May 18, 2012 18:25:38 GMT 2
Ρε συ Αλεξ δεν υπάρχει ούτε κόλλημα, ούτε ύφος... Άπλα λέω ότι δεν θα έχει διαφορά από τα υπόλοιπα μοντέλα του και μετά έγραψα μια γενική προσωπική γνώμη για τα βελτιωτικά... Τίποτα προσωπικό... : :
|
|
|
Post by rous74 on May 18, 2012 18:58:42 GMT 2
Παιδιά (Αλέξη και Γιώργο) ψυχραιμία.. Η χρήση βελτιωτικών στα μοντέλα μου είναι καθαρά προσωπική και δεν σημαίνει ότι βάζοντας άπειρα βελτιωτικά το μοντέλο απο μόνο του θα γίνει και καλύτερο όπως είπε και ο Γιώργος. Αυτό το καθορίζουν πολλοί παράγοντες. Απο την άλλη η αλήθεια είναι ότι έχω φτιάξει ελάχιστα μοντέλα χωρίς βελτιωτικά και δεν έχω κανενα πρόβλημα να τα παρουσιάσω να τα δουν όλοι και ο Αλέξης μαζί που το πρότεινε κιόλας! Γιώργο το clear πράσινο το έβαψα και απο την έξω πλευρά επειδή εσωτερικά έχει κάτι εσοχές και το πράσινο θα μάζευε σε κάποια σημεία περισσότερο και δεν θα έστρωνε ομοιόμορφα. Πάνω απο το πράσινο πέρασα και gloss varnish για καλύτερο αποτέλεσμα. Τα PE λογότυπα τα κολλάω με την φοβερή κόλλα της mr hobby (την έχει ο καλφάκης) και είναι ότι καλύτερο για να κολλήσεις διαφανές πλαστικό αλλά κάνει και για όλες σχεδόν τισ υπόλοιπες κολλήσεις...
|
|
|
Post by alex78 on May 18, 2012 19:08:43 GMT 2
Λήξη ''συναγερμού''.... ;D, μάλλον παρεξήγησα/παρανόησα (για ακόμη μιά φορά) τα γραφόμμενα συναδέλφου.... Ανδρέα, μας συγχωρείς για το εκτεταμένο spam-άρισμα..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 18, 2012 19:18:38 GMT 2
Ανδρέα, καλό το το tip με το βερνίκι στα διαφανή... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Ανδρέα, μας συγχωρείς για το εκτεταμένο spam-άρισμα..... +1 ;D ;D : :
|
|
|
Post by rous74 on May 18, 2012 19:55:14 GMT 2
Αυτό που μετράει είναι η λήξη συναγερμού!!!
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on May 23, 2012 22:00:40 GMT 2
Χάλια!!!! Μαύρα χάλια!!! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 24, 2012 19:40:43 GMT 2