|
Post by rous74 on May 17, 2012 17:05:51 GMT 2
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 17, 2012 17:53:59 GMT 2
Για την δουλειά σου όπως είπαμε δεν ξαναλέω τίποτα.... : : Αλλά για το χρώμα...Φοβερό!!!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 17, 2012 20:40:44 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Και αυτή η κατασκευή σου είναι εξαιρετική!!! Εκτός από την "καθαρή" κατασκευή και τη βελτίωση της λεπτομέρειας, επιλέγεις χρωματικούς συνδυασμούς που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Μπράβο φίλε!!! Απόστολος
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 17, 2012 22:30:17 GMT 2
Καλησπερα! Πανεμορφη η Μερτσεντες! Βασικα αυτο που μου αρεσει περισσοτερο απο ολα στα μοντελα σου ειναι η προσοχη που δειχνεις στο εσωτερικο και ολα αυτα τα μπιχλιμπιδια (περιοδικα, ρακετες, κινητα, CD κτλ κτλ) που του δινουν εναν εξτρα τονο ρεαλισμου! Σαν κιτ γενικα τα Αοσιμα τι λενε; Εχει βγαλει ορισμενα ενδιαφεροντα μοντελα. Δημητρης : :
|
|
|
Post by rous74 on May 18, 2012 12:38:58 GMT 2
Καλησπέρα,
Γιώργο, Απόστολε και Δημήτρη σας ευχαριστώ πολύ και τους τρείς σας για τον χρόνο σας και τα σχόλιά σας. Δημήτρη τα κίτ της aoshima σε γενικές γραμμές είναι καλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στη κατασκευή τους. Ειδικότερα η mercedes sl65 είναι ένα απροβλημάτιστο στη κατασκευή κίτ με αρκετή λεπτομέρεια. Όσο για τα μπιχλιμπίδια και εγώ πιστεύω ότι δίνουν κάτι παραπάνω στο συνολικό αποτέλεσμα...
|
|
|
Post by nektarios on May 18, 2012 13:38:06 GMT 2
Αγαπητέ Ανδρέα, για να μην επαναλαμβάνω όσα είπαν ήδη άλλοι, συμφωνώ με τον Δημήτρη ως προς την εξαιρετική προσοχή που δίνεις στη λεπτομέρεις, προσθέτοντας οτι με εντυπωσίασε ιδιαίτερα η εφαρμογή των carbon decals, τόσο πάνω στο τιμόνι όσο και στο χώρο του λεβιέ ταχυτήτων! : : : : Για τα κιτ της Aoshima θα συμφωνήσω μαζί σου, οτι δίνουν καλή λεπτομέρεια και δεν παρουσιάζουν κάποια ιδιαίτερα προβλήματα. Έχω φτιάξει 3 μοντέλα της (το ένα είναι το CR-V που έχω ήδη "ανεβάσει" στα completed, και το οποίο ως προς τον εξοπλισμό του είναι φτιαγμένο ΟΟΒ), χωρίς κάποιο πρόβλημα. Επιπλέον, πολλές φορές παρέχει και κάποια ενδιαφέροντα extras, όπως λ.χ. σε ένα custom vanάκι έδινε fume περιμετρικά παράθυρα, ενώ σε διθέσιο roadster έδινε wrap around χαλκομανίες για τα καθίσματα. : :
|
|
|
Post by rous74 on May 18, 2012 13:53:09 GMT 2
Νεκτάριε σ' ευχαριστώ πολύ και σένα για το σχόλιό σου!!!
|
|
|
Post by gtziaf on May 18, 2012 17:27:53 GMT 2
Ανδρέα τα είπαμε... 99% αψεγάδιαστο, ακόμη και για μένα που είμαι ψείρας και κακό μάτι... Το 1% είναι για να μην μας πιάνει το μάτι ;D Το εξωτερικό χρώμα είναι πολύ ευφάνταστο... Δεν μου άρεσε ο συνδυασμός του χρώματος της μοκέτας (κρεμ) με τα κόκκινα δέρματα, αλλά είναι καθαρά προσωπικό γούστο... Κιπ δε μόντελς καμινγκ... ;D ;D : : : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 18, 2012 18:12:49 GMT 2
Πανεμορφη η SL65!!! Ειναι σιγουρα υποψηφιο κιτ στα μελλοντικα μου σχεδια (εαν το βρω...) Μπραβω rous74 : :
|
|
|
Post by rous74 on May 18, 2012 19:05:51 GMT 2
Γιώργο και Κώστα σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Η σχέση μου με τα αγωνιστικά δεν είναι και η καλύτερη φίλε Γιώργο, θα δούμε αν τελικά μπορέσω να συμμετάσχω, σίγουρα όμως είναι μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα ειδικά για τους λάτρεις του αγωνιστικού αυτοκινήτου!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 18, 2012 19:12:51 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Πολύ ωραία επιλογή χρώματος για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Είναι από τα αγαπημένα μου μοντέλα της Merc. και άρτια εκτελεσμένο ώς συνήθως... Η αλήθεια είναι πως κι εμένα με ξένισε λίγο η μοκέτα αλλά περι ορέξεως... Αγάπιος : :
|
|
|
Post by rous74 on May 18, 2012 19:52:08 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου...
Όσο για τη μοκέτα ίσως να έχετε δίκιο...Έχει τύχει με το ίδιο χρώμα καθισμάτων να βάλω γκρί μοκέτα σε άλλο μοντέλο και έδειχνε καλύτερο...
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 20, 2012 9:38:30 GMT 2
καλημερα ανδρεα!και αυτη η δουλεια σου αληθεια ειναι αψογη. το βαψιμο υποδειγματικο.και οι λεπτομεριες οπως πρεπει,δε σου ξεφευγουν καθολου... : : : :
|
|
|
Post by rous74 on May 20, 2012 14:29:19 GMT 2
Καλησπέρα Αντώνη,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου, χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η mercedes!
|
|