|
Post by alex78 on May 6, 2012 23:49:20 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 6, 2012 23:54:26 GMT 2
Πολύ όμορφο!!! Έρχεται στο μυαλό μου μετατροπή του δικού μου κιτ σε αμερικάνικο ασθενοφόρο... ;D Απόστολος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 7, 2012 2:14:34 GMT 2
Φιιιιιιιιιλε θεματάρααααααααααα....!!! : : : : : : Πολλά μπράβο... !! Αγάπιος : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 7, 2012 9:23:30 GMT 2
Πέτρο καλωσόρισες στη παρέα μας... Ελπίζω να γραφτείς σύντομα και να τα λέμε και πιο άμεσα... Πολύ όμορφο το μοντελάκι... : : ΥΓ. Εδώ θέλω να συγχαρώ δημόσια τον Άλεξ, για την αγάπη του για το χόμπυ και το φόρουμ, καθώς και την διάθεση του να το διαδίδει και να προσκαλεί νέα μέλη... Αλεξ, το εκτιμώ αφάνταστα Πέτρο και Άλεξ να είστε καλά : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 7, 2012 10:06:00 GMT 2
Πραγματικά Θεματάρα!!!!!!!! Και πολύ όμορφα εκλτελεσμένο....
Πέτρο μην το σκέφτεσαι... Η καλύτερη παρέα είναι εδώ...
|
|
|
Post by rous74 on May 7, 2012 12:39:48 GMT 2
Αλέξη και Πέτρο πολλά μπράβο για την κατασκευή σας. Ιδιαίτερο θέμα που δεν βλέπουμε συχνά και πετυχημένη εκτέλεση...Και πάλι μπράβο!
|
|
|
Post by nektarios on May 8, 2012 9:16:42 GMT 2
Συμφωνώ κι εγώ με όλους τους προηγούμενους! Περιμένουμε σύντομα τη συνέχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on May 8, 2012 13:51:08 GMT 2
Πέτρο, να σχολιάσω και γω με την σειρά μου ότι πρόκειται για θεματάρα, πολύ όμορφα κατασκευασμένη...άσε και το άλλο....με ''ξεσήκωσες'' άγρια και έχω στο stock μου 2-3 ''αμερικανοκαγκούρικα'' που προβλέπω να τα δρομολογώ άμεσα (wip).... ;D ;D Αλέξης : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 8, 2012 13:54:08 GMT 2
1ον: ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ ;D ;D ;D ;D ;D και 2ον: ποία 2-3 αγορίνα μου/? γίναν 2-3 οι αμερικανιές ;D ;D Αγάπιιος : :
|
|
|
Post by alex78 on May 8, 2012 14:04:19 GMT 2
ΥΓ. Εδώ θέλω να συγχαρώ δημόσια τον Άλεξ, για την αγάπη του για το χόμπυ και το φόρουμ, καθώς και την διάθεση του να το διαδίδει και να προσκαλεί νέα μέλη... Αλεξ, το εκτιμώ αφάνταστα Γιώργο σ'ευχαριστώ θερμά για το σχόλιο σου, αλλά έχω την εντύπωση πώς όλα τα μέλη εδώ μέσα βοηθάνε ο καθένας με τον τρόπο του για την διάδοση του ScW και βέβαια γενικότερα του αυτοκινητομοντελισμού στην Ελλάδα! Αλέξης : : Αλέξη και Πέτρο πολλά μπράβο για την κατασκευή σας. Ιδιαίτερο θέμα που δεν βλέπουμε συχνά και πετυχημένη εκτέλεση...Και πάλι μπράβο! Ανδρέα καλησπέρα! Η μοναδική μου παρέμβαση ήταν το.....εικαστικό κομμάτι (φωτογραφίες δηλαδή και αυτές....άθλιες), όλα τ'άλλα....Πέτρος... Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on May 8, 2012 14:13:18 GMT 2
.....ποία 2-3 αγορίνα μου/? γίναν 2-3 οι αμερικανιές ;D ;D Φίλε Αγάπιε, τ'ότι δεν ποστάρω συχνά στο ''Τι ψώνισα σήμερα?'' δεν σημαίνει ότι δεν κάνουμε και μείς αγορές....''κάτω απ'το τραπέζι''. ;D ;D Εδώ στην Κρήτη τελικά βρίσκεις κελεπούρια, το θέμα είναι ότι σε λίγο δεν θά χω να φάω.....ο απολύτος ξευτυλισμός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και δεν υπάρχει γυρισμός..... ;D Αλέξης : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 8, 2012 17:40:38 GMT 2
Απιθανο θεμα! Μπραβο πολυ ομορφο! Δημητρης : :
|
|