|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 7, 2011 0:22:08 GMT 2
Το κιτ ειναι απο την παλια σειρα της εταιριας που δεχονταν κ μοτερακι αρα κ λιγη λεπτομεριεα.. Εχοντας ως οδηγο το WIP του Γιωργου, ξεκινησα με καποιες βελτιωσεις: ΑμαξωμαΑρχικα εξαφανιστηκαν τα σημαδια απο το καλουπι, αφαιρεθηκε η αναγλυφη εξατμιση αλλα κ ο αναγλυφος υαλοκαθαριστηρας που θα αντικατασταθει με εναν ΡΕ Επειτα ανοιχτηκαν οι γριλιες στο καπω. Ετριψα απο την πισω πλευρα μεχρι να εμφανιστουν τα κενα κ εγινε ενα σχετικο καθαρισμα με τον κοφτη αλλα κ ενα τρυπανακι χρησιμοποιωντας το σαν λιμα. ΣασιΑπο μηκη πλαστικου της Evergreen δημιουργηθηκε το υπολοιπο roll cage το οποιο ελαμπε δια της απουσιας του. Στο κατω μερος στοκαριστικαν καποια κενα, αφαιρεθηκε η βαση του σασμαν καθως κ η αναγλυφη εξατμηση. Τελος αποχρωμιωθηκαν οι ζαντες κ καποια αλλα μερη
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 7, 2011 0:29:27 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 7, 2011 1:01:10 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 7, 2011 10:08:43 GMT 2
Φοβερή η δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα Χρήστο! Θα βγει κούκλα η γερμανίδα! Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 7, 2011 11:21:21 GMT 2
Alex σ'ευχαριστω
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 12, 2011 0:08:34 GMT 2
Καλησπερα Φτασαμε κ στα βαψιματα!!!! Εχοντας διαβασει σε παλαιοτερο θεμα του Γιωργου (gtziaf) πως γυαλισε το ασταρι, θελησα να αποπειραθω κ εγω Ετσι λοιπον γυαλιστηκε το ασταρι με τα compound (Fine, Finish) της TAMIYA χωρις τη χρηση micromesh. Θετικο το αποτελεσμα διοτι πετυχα μια λεια κ γυαλιστερη επιφανεια η οποια περιμενει πως κ πως το TS-12 8) Στη συνεχεια, ακολουθωντας τις οδηγιες του Γιωργου "Φινίρισμα Αμαξώματος Αυτοκινήτου Βήμα-Βήμα" απο το Blog του, ψεκαστηκαν 2 ξερα χερια με διαφορα 20'. Το 3ο χερι (wet) επρεπε να περαστει μετα απο 2 ωρες αλλα λογω απρογραμματιστης εξοδου η οποια συνοδευτηκε με ενα νουμερο 38 στην κλιμακα του πυρετου αναβληθηκε για 1 ημερα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα κ πλεον το 3ο χερι αναπαυεται πανω στο σωμα της γερμανιδας κ οχι στη φιαλη 1o 2o 3o Επισης συγκεντρωθηκαν οσα μερη ηταν για Semi Gloss Black κ τα εκτελεσε ο IWATA μου με το 85 της Humbrol ;D Τελος, απο μεταξωτο λευκοπλαστ κ ΡΕ πορπες της Hobby Design δημιουργηθηκαν οι ζωνες ασφαλειας. Για πρωτη φορα εβαλα κ μαξιλαρακια Κ μια ερωτηση κρισεως: Σε ποιο σημειο να τοποθετησω το κρανος? Το λογικο ειναι στο καθισμα αλλα δεν θελω να κρυψω τις ζωνες... ε?? Ευχαριστω για το χρονο σας, καλο βραδυ
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 12, 2011 18:32:22 GMT 2
Χρηστάρα ο μαθητής γίνεται καλύτερος από το δάσκαλο... Πως σου φάνηκε το γυάλισμα στο αστάρι ? Είδες διαφορά?
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 13, 2011 22:53:56 GMT 2
Γιωργο εχω δρομο ακομα, σ'ευχαριστω ομως!! Θετικα τα σημαδια!! Μου αρεσε που ειχα μια λεια κ γυαλιστερη επιφανεια να βαψω!! Νομιζω πως το χρωμα εκατσε καλυτερα ετσι!
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Nov 14, 2011 12:14:02 GMT 2
Όμορφη δουλειά Χρήστο! Έχεις καλό δάσκαλο αλλά είσαι κι εσύ πολύ επιμελής μαθητής! Οι ζώνες πάντως εξελίσσονται σε ένα από τα δυνατά σου σημεία. Καλή συνέχεια!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 14, 2011 16:24:15 GMT 2
Μπραβο Χρησταρα πολυ ωραια δουλεια φιλε!!! Για το κρανος απ'οτι βλεπω εχει χωρο στο μπακετ μπροστα απο τις ζωνες.Πιστευω οτι δε θα στις κρυψει.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 14, 2011 20:32:17 GMT 2
Όμορφη δουλειά Χρήστο! Έχεις καλό δάσκαλο αλλά είσαι κι εσύ πολύ επιμελής μαθητής! Οι ζώνες πάντως εξελίσσονται σε ένα από τα δυνατά σου σημεία. Καλή συνέχεια! Τον καλυτερο εχουμε ολοι μας Νακη σ'ευχαριστω, οντως μεσσα σε ενα μισαωρο ηταν ετοιμες ;D Μπραβο Χρησταρα πολυ ωραια δουλεια φιλε!!! Για το κρανος απ'οτι βλεπω εχει χωρο στο μπακετ μπροστα απο τις ζωνες.Πιστευω οτι δε θα στις κρυψει. Βαγγελη σ'ευχαριστω πολυ!! 3 θεσεις παιζουν πολυ σαν σεναρια: στο πατωμα διπλα στο καθισμα, στον ουρανο ή στο φτερο. Απλα αν μπει στο εξωτερικο μαλλον θα κοληθει με ταινια διπλης οψης διοτι δεν θελω να καταστερψω το φινιρισμα
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 18, 2011 21:18:26 GMT 2
Χρηστο μπραβο σου! Φοβερο το βαψιμο σου αλλα ολα τα λεφτα ειναι το κρανος στο οποιο να υποθεσω θα μπει και ζελατινουλα ε; Καλη συνεχεια φιλε μου!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 28, 2011 14:58:15 GMT 2
Καλησπερα Την τελευταια εβδομαδα εγινε αγωνας δρομου προκειμενου η BMW να ειναι ετοιμη για την εκθεση του Πηγασου. Με συστηματικη-καθημερινη δουλεια καταφερα να την τελειωσω την Πεμπτη το βραδυ Παρ'ολη την καλοτυχια που πιθανον να υπηρξε, ηρθαν κ μερικες στραβες... Απολογουμαι: Διχως να γνωριζω το πως, χαθηκε η μια εκ των πιζω ζαντων Ευτυχως με εσωσε ο Γιωργος (gtziaf) ;D Θελησα να δοκιμασω το DREMEL στο γυαλισμα των διαφανων μερων με αποτελεσμα να πληγωσω τα τζαμια σε 3-4 σημεια... Χαθηκε το λογοτυπο jagermeister απο το καθετο τμημα της αεροτομης Ισως κ κατι αλλο που δεν θυμαμαι ;D Αμαξωμα:Κολληθηκαν τα σηματα, ψεκαστηκε βερνικι ακρυλικο της Gunze, γυαλιστηκε με Micromesh + Compound κ μετα TAMIΥA Model WAX. Επισης βαφτηκαν τα πλαισια με το Flat Black της Gunze ενω τα ασημι φιλετακια με μαρκαδορο edding. Σασι:Βαφτηκε ο κινητηρας κ ο αξονας μεταδοσης με το Steel κ τα καπακια του με το Pale Burnt Metal της Alclad. Η εξατμιση βαφτηκε αρχικα με το Pale Burnt Metal κ τονιστηκε με το Iron της Alclad. Δημιουργηθηκαν μπουζοκαλωδια απο καλωδιο τηλεφωνου καλθως κ ο ιμαντας απο ταινια μασκαρισματος: Ετοιμαστηκε το ταμπλο καθως κ η μασκα: Οριστε hosting imagesΕυχαριστω ολους για τη συμπαρασταση κ τις συμβουλες!!! Ειδικοτερα τον Γιωργο για την προθυμια του να μου χαρισει τις ζαντες τις δικης του BMW Περισσοτερες φωτο στην αντιστοιχη ενοτητα!!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 28, 2011 18:43:19 GMT 2
Χρήστο ίσως τα μπουζοκαλώδια να είναι λίγο χοντρά... Αλλά είναι λεπτομέρεια... Πολύ καλή δουλειά και εσύ ανεβαίνεις επίπεδα! Ειδικοτερα τον Γιωργο για την προθυμια του να μου χαρισει τις ζαντες τις δικης του BMW Δεν κάνει τίποτα Χρηστάκι... Κι εμένα, κάποιος άλλος μου χάρισε τις δικές του...
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Nov 28, 2011 20:54:33 GMT 2
μπραβο chris πολυ καλο το αποτελεσμα ωραιο γυαλισμα και οι χαλκομανιες μια χαρα!!η σκρατς εξατμηση μετραει πολυ!!και ο καστομ αξονας σιγουρα πολυ καλυτερος απο τον στοκ!!!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 1, 2011 19:02:08 GMT 2
Μπραβο Χρησταρα! Απιθανο!
|
|